Evet, kiloların sezeryanla alakası yok, sezeryanda göbek de kalmaz..O sezeryandan kaynaklanmazki hamilelikte aldığın kilo onlar. Sezeryanda sadece göbek kaliyo.
Peki emziriyormusunuz??sezeryanla alakası yok kilonun bence de
2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde
2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda
Peki emziriyormusunuz??
Kanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim
Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldıKanamaniz kac gun surdu bnm dogumdan sonra 1 hafta fln az az dewam etti sonra yaklasik 20 gun kanamm olmadi bir iki gun az az yine leke halinde geldi dr a sordum.norml dedi acaba diyorm kanamm cok olsaydi gobegim yine bu kadar kalirmiydi 3 aylik hamile gibiyim
Göbeğin kanamayla da alakası yok, benim ilkinde 1 lt kan ancak gitti, kesinlikle 2. de en az 5 lt gitmiştir, ama kilo ve göbek bu kadar pisliğin çıkmasına rağmen kaldı
Afedersiniz, korkuttum galiba sizi..
sezeryanla alakası yok kilonun bence de
2 sezeryan doğum yaptım ilkinde 10 kilo aldım 14 kilo verdim 15 gün içinde
2. hamileliğimde 16 kilo aldım 25 kilo verdim 8 ayda
maşşallah diyet falan mı yaptın kendiliğinden gitti deme sakın:)
18 kilo kendiliğinden gitti aslında7 kiloyu da dikkat ederek vermeye çalıştım , emzirmenin etksi çok büyük tabi
8 aylık oğlum ama ekgıda istemiyor hep emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?