sezeryan

Bencede kesinlikle normal doğum. Ama tabi aksi bir durumda sezeryanda bir tercih. Çok korkacak bir durum yok bence. Bu doğum şekli biraz da şans işi bence. Allah gönlümüze göre verir inşallah
Çok saol Rabbim razı olsun :) ya aslında ne şekil olursa olsun ben çok korkuyorum ama mecbur doğacak tecrübeler bu anlamda değerli benim nasipse ilk olacak :) hani doğumdan sonra acı çektiğim için bebekle ilgilenmek beni zorlarmı diyorum.

:) doğumların ufakta olsa silinmeyen izleri kalıyor yani :) iş yerinde arkadaşım ilk çocuğunu sezeryan yapmış ikincisini 37. hafta dikiş yerin açılmak üzre deyip doğuma almışlar bu nasıl bir durum. sezeryan olduk diyelim ikinci çocuk erkenmi doğmak zorunda?

Canım internette bende çok araştırdım. Hiçbir yerde normal doğum gibi hemen ayağa kalkabilirsiniz yazmıyor. Evet bebeğinle ilgilenmen zaman alabilir. Birilerinin yardımına muhtac kalabilirsin. Yani ağrısı acısı evet var, normal doğum gibi sonrasında hemen toplarlanılmıyor falan. Bol bol oku bence öğrendikçe için rahatlar. Benimde ilk bebeğim

Reactions: mnt
inşallah rabbim normal doğumu hayırlı kılar ve normal doğumda fazla acı çekmeden sağlıkla bebişlere kavuşuruz tüm hamişler . :)

Oğlumu sezaryanla doğudum, Biraz acil bir doğum olduğu için. Ben çok zorlanmadım hemen ayaklandım, dikişlerim çok acımadı inşallah bu sefer ki de güzel geçer, Dikiş izim var ama cizgi gibi cok büyük değil.

Maşallah, Allah kolaylık versin size de

Ben sezaryen oldum. Dikişler de hafif hafif ağrı illa ki oluyor. Dikişlerim benim estetik dikişti. O yüzden alınma olmadı kendiğinden düştü. Bebeğimi alabildim rahatça yatağından. Dik oturamasan da beline yastık desteği ile oturabiliyorsun. Dimdik yürümek illa ki zor hafif eğilerek yürüyorsun. Ama 10güne kadar toparlıyorsun o durumu. Sonrasında dikişlerimde sızlama olmadı. Ama sağ tarafımda bir parmak kadar bir yerde his kaybı oldu o da çok etkileyici bir durum değil sinire denk gelmiş. Şuan ikinci bebeğim olacak yine de dikişlerde bir acı vs yok. Göğüs ameliyatı olmuştum hrp Dikişlerim sızlar diye düşündüm sezaryen yerini de ama olmadı göğüslerimdeki dikişler hala sızlar ama orda bir sorun yok çok şükür. Ki doğumdan 7 yıl geçti :) normal doğuma göre evet daha belki zor hareket etmek ama sonuçta onda dikişli olduğunda oturman çok çok zor. Tek dikkat etmen gereken şey ağır kaldırmamak kova falan gibi. Onun dışında normal hayatına dönebiliyorsun. Herkes elbette farklı :)

Normal doğumda bir de dikiş mevzusu var di mi? Kesilmekte dikilmekte istemiyorum

inşallah rabbim kolaylık versin sezeryan da karnımızın alt tarafında kesik oluyor değil mi kasığın biraz üstü.

inşallah ikinciside kolaylıkla doğar eşimin yengesi ilk bebişini sezeryan sonrasındaki 3 çocuğunu normal doğurdu :) böyle örneklerde var daha acılı örneklerde bakalım bizim tecrübemiz ne olacak .

inşallah rabbim kolaylık versin sezeryan da karnımızın alt tarafında kesik oluyor değil mi kasığın biraz üstü.

Evet kasığın hemen üstünde oluyor. Tabi bizimle bir ömür kalıcak ama cok kötu durmuyor yani bence
Ben alıştım :) Size de hayırlı doğumlar diliyorum

Reactions: mnt
Evet kasığın hemen üstünde oluyor. Tabi bizimle bir ömür kalıcak ama cok kötu durmuyor yani bence
Ben alıştım :) Size de hayırlı doğumlar diliyorum
karın çatlaklarının arasında lafı bile olmaz araya kaynar gider dikiş izi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…