- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
Tabi sezeryanin en buyuk avantajı da esimin yanimda olmasi ve bebek dogdugu anda yaşadığımız sevgi seli olmuştugönül ister normal doğsun ama bu ihtimalide sevmeye çalışıyorum :)
Sizin gibi yumusatarak dürüst davranmamayi tercih edenler yüzünden cektim belki de bunu.Bilseydim normal dogumda israr edecektim belki de.Bu ciddi bir konu ve ne yaşadıysam onu yazmalıyım ki bu kardeşim ihtimallerin ne oldugunu bilsinbiraz daha yumuşatıp yazsanız? boşuna insanları korkutmasanız? sonuçta okuyup korkan ve geceleri kabusa dönen insanlar olabilir.. onlara bunu yapmasanız? çok çok çok kötüyse bıraksanız yaşayıp görseler de siz de daha ılımlı yorumlar yapsanız?
bilincin yerinde olması çok önemli bencede o ilk an harika olmalı :)Tabi sezeryanin en buyuk avantajı da esimin yanimda olmasi ve bebek dogdugu anda yaşadığımız sevgi seli olmuştu
tabii ki dürüst olunmalı.. daha önce herhangi bir ameliyat geçirmedim ve sezeryan olmak istemiyorum.. ama yorumunuz beni mutsuz etti mesela.. kimseden polyanna cılık yapmasını beklemiyorum ama nacizane fikrim daha yumuşak ifadeler kullanmak.. mesela ya ben çok zorluk çektim diyen de var çok rahatım diyen de var.. yukarıdaki iyi hikayeler o zaman yalan? hepsi yalancı demek ki.. biz kime inanalım? demek ki kişiden kişiye değişebiliyor? bunun farkında olarak yorum yapsak diye nacizane bir rica bendeki.. yoksa tabii ki dürüstlük harikadır şahanedir.. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.Sizin gibi yumusatarak dürüst davranmamayi tercih edenler yüzünden cektim belki de bunu.Bilseydim normal dogumda israr edecektim belki de.Bu ciddi bir konu ve ne yaşadıysam onu yazmalıyım ki bu kardeşim ihtimallerin ne oldugunu bilsin
:) bu da çok ilginçmiş kadın olmak ne zor :)Kızlar az önce doğum sonrasında bir konu okudum, sezeryanla doğumdan sonra karında kıpırtılar oluyormuş aynı bebek hareketleri gibi, bunu doğumdan 6ay sonraya kadar yaşayan da var 2 yıl boyunca yaşayanda: Doktorlar da rahim toparlanıyor, eski halini alıyor ondan olur demiş. Çoğu da kendini hamile sanıp ne ara büyüdü de kıpırdıyor diye test yapmışlar hemen. Ama anlamadım bu rahmin toparlanması kaç yıl sürüyor yaOlur da yaşarsak şaşırmayalım yani..
Senin doğumun çok yaklaştı inşallah fazla zorlanmadan yavruna kavuşursun :) hepimiz hamiş olunca hormonlarımız oynaşıyor duygular yoğunlaşıyor :)tabii ki dürüst olunmalı.. daha önce herhangi bir ameliyat geçirmedim ve sezeryan olmak istemiyorum.. ama yorumunuz beni mutsuz etti mesela.. kimseden polyanna cılık yapmasını beklemiyorum ama nacizane fikrim daha yumuşak ifadeler kullanmak.. mesela ya ben çok zorluk çektim diyen de var çok rahatım diyen de var.. yukarıdaki iyi hikayeler o zaman yalan? hepsi yalancı demek ki.. biz kime inanalım? demek ki kişiden kişiye değişebiliyor? bunun farkında olarak yorum yapsak diye nacizane bir rica bendeki.. yoksa tabii ki dürüstlük harikadır şahanedir.. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Vallahi öyle .. Bende şok oldum. Herkeste sadece bende oluyor sanıyordum diye başlamış yazmaya:) bu da çok ilginçmiş kadın olmak ne zor :)
zaten doğumdan sonra en çok bebişin kıpırtılar özlenecek gibi :) içimde ne kadar da hoşuma gidiyor oysa :) sezeryan bu hissi bize yaşatacak gibiVallahi öyle .. Bende şok oldum. Herkeste sadece bende oluyor sanıyordum diye başlamış yazmayadüşün herkeste oluyormuş. Allah yardım etsin bize.
Hahah al sen özlemiyor muydun, şimdi niye rahatsız oluyorsun der gibizaten doğumdan sonra en çok bebişin kıpırtılar özlenecek gibi :) içimde ne kadar da hoşuma gidiyor oysa :) sezeryan bu hissi bize yaşatacak gibi
Sağol kuzum :) doğum yaklaştıkça vücut baya normale dönüyor (en azından benim öyle oldu) tüm ödemlerim şişliklerim indi hormonal çoğu bozukluk kendini topladı, farklı olarak değişik bir annelik duygusu var.. o yüzden çokça mutluyum :) herkese sağlıklı günler :)Senin doğumun çok yaklaştı inşallah fazla zorlanmadan yavruna kavuşursun :) hepimiz hamiş olunca hormonlarımız oynaşıyor duygular yoğunlaşıyor :)
ay inşallah bende de şişlikler inerSağol kuzum :) doğum yaklaştıkça vücut baya normale dönüyor (en azından benim öyle oldu) tüm ödemlerim şişliklerim indi hormonal çoğu bozukluk kendini topladı, farklı olarak değişik bir annelik duygusu var.. o yüzden çokça mutluyum :) herkese sağlıklı günler :)
Benim ameliyattan sonra belimdeki boru en son düşündüğüm şeydi herhalde ayrıca orada durmasıda çok iyi oldu çünkü agrım oldukça agrı kesiciyi oradan yaptılar uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdü akşamüstü 6da doğumdan çıktım 12de kaldırıp yürüttülerepidural dede iğne kısmı korkutuyor insan korkuyor terslik olur mu diye.son dönemlerde haberlerde her türlü aksaklığı gördükçeay birde uyuşukluk ne kadar zamanda geçti kalkıp yürümek ne kadar zaman aldı
Ne zaman şişmeye başladı?ay inşallah bende de şişlikler inerayakkabı numaram 36 dan 38 e çıktı
evet ben de ablamın 38 lerine tabiri caizse çöktümay inşallah bende de şişlikler inerayakkabı numaram 36 dan 38 e çıktı
zaten kilonun çoğu yanaklarda birikiyorevet ben de ablamın 38 lerine tabiri caizse çöktümyüzüm dudaklarım ellerim ayaklarım hep indi :) yüzüm gözüm kendine geldi
7 den sonra başladı bende :)Ne zaman şişmeye başladı?
başağrısı yaşamadın sanırımBenim ameliyattan sonra belimdeki boru en son düşündüğüm şeydi herhalde ayrıca orada durmasıda çok iyi oldu çünkü agrım oldukça agrı kesiciyi oradan yaptılar uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdü akşamüstü 6da doğumdan çıktım 12de kaldırıp yürüttüler
Baş ve bel agrısını yapan spinalmiş ben epidural oldum hiçbir sorun yaşamadım çok şükürbaşağrısı yaşamadın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?