sezeryan

Sizin gibi yumusatarak dürüst davranmamayi tercih edenler yüzünden cektim belki de bunu.Bilseydim normal dogumda israr edecektim belki de.Bu ciddi bir konu ve ne yaşadıysam onu yazmalıyım ki bu kardeşim ihtimallerin ne oldugunu bilsin

tabii ki dürüst olunmalı.. daha önce herhangi bir ameliyat geçirmedim ve sezeryan olmak istemiyorum.. ama yorumunuz beni mutsuz etti mesela.. kimseden polyanna cılık yapmasını beklemiyorum ama nacizane fikrim daha yumuşak ifadeler kullanmak.. mesela ya ben çok zorluk çektim diyen de var çok rahatım diyen de var.. yukarıdaki iyi hikayeler o zaman yalan? hepsi yalancı demek ki.. biz kime inanalım? demek ki kişiden kişiye değişebiliyor? bunun farkında olarak yorum yapsak diye nacizane bir rica bendeki.. yoksa tabii ki dürüstlük harikadır şahanedir.. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Kızlar az önce doğum sonrasında bir konu okudum, sezeryanla doğumdan sonra karında kıpırtılar oluyormuş aynı bebek hareketleri gibi, bunu doğumdan 6ay sonraya kadar yaşayan da var 2 yıl boyunca yaşayanda: Doktorlar da rahim toparlanıyor, eski halini alıyor ondan olur demiş. Çoğu da kendini hamile sanıp ne ara büyüdü de kıpırdıyor diye test yapmışlar hemen. Ama anlamadım bu rahmin toparlanması kaç yıl sürüyor ya Olur da yaşarsak şaşırmayalım yani..

:) bu da çok ilginçmiş kadın olmak ne zor :)

Senin doğumun çok yaklaştı inşallah fazla zorlanmadan yavruna kavuşursun :) hepimiz hamiş olunca hormonlarımız oynaşıyor duygular yoğunlaşıyor :)

:) bu da çok ilginçmiş kadın olmak ne zor :)
Vallahi öyle .. Bende şok oldum. Herkeste sadece bende oluyor sanıyordum diye başlamış yazmaya düşün herkeste oluyormuş. Allah yardım etsin bize.

Reactions: mnt
Vallahi öyle .. Bende şok oldum. Herkeste sadece bende oluyor sanıyordum diye başlamış yazmaya düşün herkeste oluyormuş. Allah yardım etsin bize.
zaten doğumdan sonra en çok bebişin kıpırtılar özlenecek gibi :) içimde ne kadar da hoşuma gidiyor oysa :) sezeryan bu hissi bize yaşatacak gibi

zaten doğumdan sonra en çok bebişin kıpırtılar özlenecek gibi :) içimde ne kadar da hoşuma gidiyor oysa :) sezeryan bu hissi bize yaşatacak gibi
Hahah al sen özlemiyor muydun, şimdi niye rahatsız oluyorsun der gibi

Senin doğumun çok yaklaştı inşallah fazla zorlanmadan yavruna kavuşursun :) hepimiz hamiş olunca hormonlarımız oynaşıyor duygular yoğunlaşıyor :)
Sağol kuzum :) doğum yaklaştıkça vücut baya normale dönüyor (en azından benim öyle oldu) tüm ödemlerim şişliklerim indi hormonal çoğu bozukluk kendini topladı, farklı olarak değişik bir annelik duygusu var.. o yüzden çokça mutluyum :) herkese sağlıklı günler :)

ay inşallah bende de şişlikler iner ayakkabı numaram 36 dan 38 e çıktı

Benim ameliyattan sonra belimdeki boru en son düşündüğüm şeydi herhalde ayrıca orada durmasıda çok iyi oldu çünkü agrım oldukça agrı kesiciyi oradan yaptılar uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdü akşamüstü 6da doğumdan çıktım 12de kaldırıp yürüttüler

ay inşallah bende de şişlikler iner ayakkabı numaram 36 dan 38 e çıktı
evet ben de ablamın 38 lerine tabiri caizse çöktüm yüzüm dudaklarım ellerim ayaklarım hep indi :) yüzüm gözüm kendine geldi

başağrısı yaşamadın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…