- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
yahu almadığım önlem kalmadıvar canım annemde teyzelerimde önlem alsanda çatlama yatkınlığın varsa çatlıyon belki azaltır önlemler
kız senin doğdu doğacak az kalmışyahu almadığım önlem kalmadıyine de Türkiye haritası gibiyim şu kızçem bi doğsun ısırıcam onu :)
Normal doğumda bir de dikiş mevzusu var di mi? Kesilmekte dikilmekte istemiyorum
inşallah ikinciside kolaylıkla doğar eşimin yengesi ilk bebişini sezeryan sonrasındaki 3 çocuğunu normal doğurdu :) böyle örneklerde var daha acılı örneklerde bakalım bizim tecrübemiz ne olacak .
yahu almadığım önlem kalmadıyine de Türkiye haritası gibiyim şu kızçem bi doğsun ısırıcam onu :)
aaa çok ilginç bunu ilk kez duyuyorum :) ya bazen diyorum eskiden kısa uzun şişko zayıf herkes normal yapabiliyormuş sezeryan sonradan yaygınlaşan bir durum. belkide son ana kadar beklemelimiyiz normal olması içinayy alemsin nasıl doğacak minnoş peki illa ki çıkacak öyle ya da böyle
Canım ben normal olabilir mi diye sordum doktoruma... İkinci aradan 7yıl geçmiş falan ama bana sen normal doğum yapamazsın çünkü karnın yağlı ıkınamazsın ve sancı yaşamazsın dedi. İlk doğumda sancım olmamış açılmam da olmamıştı dediği gib. Ama bebek hazırdı.. Öyle sezaryen oldu işte :)
aaa çok ilginç bunu ilk kez duyuyorum :) ya bazen diyorum eskiden kısa uzun şişko zayıf herkes normal yapabiliyormuş sezeryan sonradan yaygınlaşan bir durum. belkide son ana kadar beklemelimiyiz normal olması için
valla ben çok takıyodum son 1 aydır bana değişik duygular geldi yani tospirikten başka bir şey düşünemez oldumkız senin doğdu doğacak az kalmışkırmızılıklar geçince anlaşılmaz çatlaklar :) onlara feda olsun :)
ben de denerim öyleyse zeytinyağını tabi aklıma gelecek zaman olursa eheheh :)Çatladı mı çatlıyor bende ilkinde öyleydim hala çatlaklar duruyorama sonrasında zeytinyağı ile kırmızı görüntü ve derinlikler gitti
ben de denerim öyleyse zeytinyağını tabi aklıma gelecek zaman olursa eheheh :)
Kesisiz normal doğum istiyorumayy alemsin nasıl doğacak minnoş peki illa ki çıkacak öyle ya da böyle
Canım ben normal olabilir mi diye sordum doktoruma... İkinci aradan 7yıl geçmiş falan ama bana sen normal doğum yapamazsın çünkü karnın yağlı ıkınamazsın ve sancı yaşamazsın dedi. İlk doğumda sancım olmamış açılmam da olmamıştı dediği gib. Ama bebek hazırdı.. Öyle sezaryen oldu işte :)
Kesisiz normal doğum istiyorumAllah nasip ederse..
İnşallah sağlıklı doğsun da canım.. Dikiş falan iyileşiyor.
biraz daha yumuşatıp yazsanız? boşuna insanları korkutmasanız? sonuçta okuyup korkan ve geceleri kabusa dönen insanlar olabilir.. onlara bunu yapmasanız? çok çok çok kötüyse bıraksanız yaşayıp görseler de siz de daha ılımlı yorumlar yapsanız?Zorunlu olmadıkça sezeryana karşıyım berbat acılar çektim doğum sonrası kabus gibiydi
gönül ister normal doğsun ama bu ihtimalide sevmeye çalışıyorum :)Zorunlu olmadıkça sezeryana karşıyım berbat acılar çektim doğum sonrası kabus gibiydi
bende sıcağı hiç sevmem hemen bunalırım patik giymek nerde şuan ayakkabı bile beni darlıyor geceleri üstüm açık yatıyorum sonuç her yanım ağarıyorBeyaz tenkidlerde iz daha belırgıb esmerlerde okadar degıl . Dediğim gibi bir iki hafta zor sonra yavas yavas normale donuyorsunuz bide çok hareket edin yatmayın ki cabuk kaynasın dikişler ben haftalarca ayağımdan patik çıkarmadım belimi sardım ki iyice iyileşyeim et li yemekler yedim yengem ise iki ayda ancak i iyileşmişti ama kişiye göre degısır . Kednınız dinlemeyin hareket edin
epidural dede iğne kısmı korkutuyor insan korkuyor terslik olur mu diye.son dönemlerde haberlerde her türlü aksaklığı gördükçe22 gün önce epidural sezeryanla doğum yaptım normal bekledik ama olmadı sezeryandan çok korkuyordum epiduralle sezeryan hiç düşünmediğim birşeydi ama iyi ki öyle doğurmuşum doğum anında hiçbirşey hissetmedim daha sonrasında epidurali çıkarmadılar agrım oldukça oradan agrı kesici verdiler tabiki agrılar oluyor doğum sonuçta ama dayanılmayacak bi agrı çekmedim istediğim zaman agrı kesici yaptılar hastAneden veya doktordan kaynaklı da olabilir belki ama ben çok memnun kaldım zamanla herşey unutluyor bikaç gün zahmeti tabiki var ben yine olsa yine öyle doğururum ama yine de zorunlu olmadıkça hiçbir zaman sezeryandan yana değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?