Ooooy ne güzel masallah size. Allah anali babali buyutsun evladinizi en mutlu sekilde. Müsait oldugunuzda bize yazın sürecinizi detayli olarak lütfen. Gecmis olsun. Evladinizla nice uzun seneleriniz olsun insallah.bugün rutin kontrole geldik.. ağrılarım zaten uzun zamandır vardı.. 4 cm açılmışım gittiğimde.. hadi deneyelim dedik.. 4-5 saat suni sancı denedik.. ama açılma maksimum 5 cm oldu ve bebiş de strese girip dönüşlerini yapamadı.. epidural ya da spinal için 1 saatlik falan bir ön hazırlık gerekiyormş.. o yüzden acil genel uyutup aldılar kızımı.. ağrım sızım eh işte.. rahat da emzirdim.. şimdilik çok yazamıyom.. darısı başınıza..
bugün rutin kontrole geldik.. ağrılarım zaten uzun zamandır vardı.. 4 cm açılmışım gittiğimde.. hadi deneyelim dedik.. 4-5 saat suni sancı denedik.. ama açılma maksimum 5 cm oldu ve bebiş de strese girip dönüşlerini yapamadı.. epidural ya da spinal için 1 saatlik falan bir ön hazırlık gerekiyormş.. o yüzden acil genel uyutup aldılar kızımı.. ağrım sızım eh işte.. rahat da emzirdim.. şimdilik çok yazamıyom.. darısı başınıza..
Canım gözün aydın çok sevindimbugün rutin kontrole geldik.. ağrılarım zaten uzun zamandır vardı.. 4 cm açılmışım gittiğimde.. hadi deneyelim dedik.. 4-5 saat suni sancı denedik.. ama açılma maksimum 5 cm oldu ve bebiş de strese girip dönüşlerini yapamadı.. epidural ya da spinal için 1 saatlik falan bir ön hazırlık gerekiyormş.. o yüzden acil genel uyutup aldılar kızımı.. ağrım sızım eh işte.. rahat da emzirdim.. şimdilik çok yazamıyom.. darısı başınıza..
bugün rutin kontrole geldik.. ağrılarım zaten uzun zamandır vardı.. 4 cm açılmışım gittiğimde.. hadi deneyelim dedik.. 4-5 saat suni sancı denedik.. ama açılma maksimum 5 cm oldu ve bebiş de strese girip dönüşlerini yapamadı.. epidural ya da spinal için 1 saatlik falan bir ön hazırlık gerekiyormş.. o yüzden acil genel uyutup aldılar kızımı.. ağrım sızım eh işte.. rahat da emzirdim.. şimdilik çok yazamıyom.. darısı başınıza..
bende hamilel8gin de panik atak geçirdim dr epidural sezeryan yapalım dedi ben genel istedim öyle oldu zaten uyutuyo lar hiçbişey anlamıyosun gözünü yatakta aciyir sun korkma yani Allah yardım ediyor bebisini getir aklına.Bende sezeryan olmak için doktor doktor geziyorum. Daha 21 haftalığım ama doktor bulmak çok zor. Bende panik atak var mecburen sezeryan olmam gerekiyor uyusam uyansam bitse. Atağım tetiklerse o hastaneyi terketmek zorunda kalıcam ve bayılıp canlı canlı kesmek zorunda kalacaklar beniay çok korkuyorum ya. Allah yardımcımız olsun. Sezeryanda uyuyorsun değil mi hiç hissetmiyorsun yani. Hiç narkoz almadım daha önce ondan soruyorum
Sezeryan ile doğum yapmış annelere sorum olacak.Dikişiniz ne kadar sürede iyileşti hareketlerinizi kısıtladımı zorluk çektinizmi eskisi gibi oluyormu yoksa ağrı sızı büyük bir iz kalıyor mu ?
Sezeryan ile doğum yapmış annelere sorum olacak.Dikişiniz ne kadar sürede iyileşti hareketlerinizi kısıtladımı zorluk çektinizmi eskisi gibi oluyormu yoksa ağrı sızı büyük bir iz kalıyor mu ?
teşekkürler canım :) gönül normal ister ama şartlar ne getirir bilinmez ki :)ben yapmadım ama bilgim var biraz izi elbette belirli bi süre kalıyo iyileşme süreside kişiye göre değişebiliyo canım bu arada hayırlı olsun:)
bebişi beşiğe koyup almak vs sorun olmadı yani.bende güçlü olduğuma inanıyorum tez iyileşenlerden ama sezeryana mecbur olmak hiç istemiyorum Allahtan hayırlısı.Ben 2.günü kalktım 3.günü hastaneden çıktım eve geldim bavulu ben boşalttım misafire servis yaptım bi kısıtlama olmadı çok şükür ama 6 ay ağır kaldirmanak gerekiyormuş .kişiye görede degise bilir tabi iyileşme süresi .iz ise zaten gobegin altında oluyo görünmüyor bile bunu dert etmeyin.
doğumdan hemen sonra rahatlama hissi oldumu nefes almada vs ben bu ara baya zorlanıyorumYok bebegi mi kucağıma da aldım besigini de koydum hareketlerinde kısıtlama olmadı çok şükür tabi bu kişiden kişiye de degisenilir.
Dikiş yapılmadı yapıştırma oldu ve dikiş izi yok sadece incecik çizgi var. İlk 3 gün o bölgede cızırdama oldu yataktan kalkar ve yatarken canım acıyordu. 3 günden sonra ağrı kesicimi bile içmeyi bıraktım. Normal her işimi yapabiliyordum. Büyük iz yokSezeryan ile doğum yapmış annelere sorum olacak.Dikişiniz ne kadar sürede iyileşti hareketlerinizi kısıtladımı zorluk çektinizmi eskisi gibi oluyormu yoksa ağrı sızı büyük bir iz kalıyor mu ?
artık yapıştırma yapıyorlar sanırım dikiş kullanılmıyor eskisi gibiDikiş yapılmadı yapıştırma oldu ve dikiş izi yok sadece incecik çizgi var. İlk 3 gün o bölgede cızırdama oldu yataktan kalkar ve yatarken canım acıyordu. 3 günden sonra ağrı kesicimi bile içmeyi bıraktım. Normal her işimi yapabiliyordum. Büyük iz yok
doğumdan hemen sonra rahatlama hissi oldumu nefes almada vs ben bu ara baya zorlanıyorum[/QUOT
Tüm sıkıntılar bitiyor çatı ağrısı kasık ağrısı hiçbir şey kalmıyor. Tamamen eski haline dönüyorsunuz.
ay canım senin yolunda gitmemiş demek ki.her insanda aynı etkiler olmuyor tabi ben epidural normal düşünüyom nasipse ama bakalımCanım ben epidural sezeran oldum.belimden allahım korkutmak istemem ama o takılan sonta allahım ölüm sonra o vurulan igne benim boynuma vurdu boynum tutuldu resmen delirdim resmen sonra 10 gün ayağa zor kalktım iz az var aman iz umrumdami benim az üşütsem dikişlerim sızlıyor
nefes alıp vermede bi sorun olmadıdoğumdan hemen sonra rahatlama hissi oldumu nefes almada vs ben bu ara baya zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?