sezeryan

ben spiral taktırmak için sordum da 40 günün geçince rahim eski haline dönüyor o zaman takarız dediydi :)

Di mi yaaa :) spiral taktırmadım hiç. Ama 40ı çıkana kadar toparlar 6 ayda eski haline döner diye biliyorum

Di mi yaaa :) spiral taktırmadım hiç. Ama 40ı çıkana kadar toparlar 6 ayda eski haline döner diye biliyorum
valla ben de açıkçası bir süpriz daha istemiyorum 40 dan sonra gel takalım dedi, diğer türlü söylendiği gibi olduğu için tutmuyormuş :) ama 40 tan sonra toparlıyormuş :)

Kesisiz normal dogum zor. Cunku kesik atmazsa yirtilma olursa ki bende kesik atmalarina ragmen birazda yirtilmam olmus. Daha cok aciyor ve gec iyilesiyor. Dr bana yirtigi dikmiycem dikersem dayanamazsin demisti. Uzun sure oturmada sorun yasadim ama sukur ki gecti gitti. Sezeryan yada normal dogum Allah ikisininde hayirlisini versin. Ilkinde normali cok istemistim yasadiklarimdan sonra hayirlisi demeye basladim :)

valla ben de açıkçası bir süpriz daha istemiyorum 40 dan sonra gel takalım dedi, diğer türlü söylendiği gibi olduğu için tutmuyormuş :) ama 40 tan sonra toparlıyormuş :)

Spiralle de hamile kalan var ama :) o sebeple ben hiiiç taktırmadım. En iyisi condom

Sezeryan ile doğum yapmış annelere sorum olacak.Dikişiniz ne kadar sürede iyileşti hareketlerinizi kısıtladımı zorluk çektinizmi eskisi gibi oluyormu yoksa ağrı sızı büyük bir iz kalıyor mu ?
Valla herkesin farkli oluyo benim kayinpeder hasta oldugu icin bizde kaliyodu hic yatamadim 3. Gun kizim sarilik oldu hastaneye goturduler bende aglamayi kesmek icin kalkip supurge bile yapmistim :) e illaki agri sizi oluyo ama 1 haffta sonra normale donmustu simdi 2. Gebeligim ne olacak bakalim ilk spinaldi o yuzden bel agrisi kaldi ama

Reactions: mnt
tam doğrulamayanlar oluyormuş ilk günler bebeğinizle rahat ilgilenebildiniz mi?
Yok eşim ve annem yardımcı oldular. Altını ilk hafta hiç açamadım egilemedigim için ve emzirirken de birisi kucağıma verdi bebeğimi
Ama gözünüz korkmasın 15 gün sonra hemen hemen her işi yapacak şekle. Geliyorsunuz. Sadece çok ağır kaldırmamak gerekiyor.

Yok o barsak hareketlerinden oluyordur ya eski haline geri dönerken ister istemez barsaklar yer değiştirmiştir :)
Bende sezeryan isteyen biri olarak takipteyim spinal mi epidural mi hangisi daha avantajlı onu düşünüyorum
Ben spinal oldum. Anesteziyi yapar yapmaz uyuştu, ameliyattan 4 saat sonra uyusuklugum geçti. Damardan ağrı kesici de yaptılar. Hastanede çok rahattım ağrım yoktu. Cikincada parol kullandım. Belki 1 2 gün ağrı cekmisimdir ama baş ağrısı yaşamadım. Sezeryan da spinal ı tercih ediyorlar. Sadece veriliş yeri farklı ve uyuşukluk süresi farklı

Spinal de nerden epidural da nerden veriyorlar acaba?

Spiralle de hamile kalan var ama :) o sebeple ben hiiiç taktırmadım. En iyisi condom
evet canım var ama ihtimal baya düşük.. üstelik yıllık bakımları var, sonuçta hormon salgılıyor, spiral taktırdım diye 5 yıl doktora gitmezsen hamile kalma olasılığın da artar bence en kesin önlem bu gibi, süpriz olursa da Allah'tan napak, emziriyorum diye korunmayan bile var sonra emzirirken 2. çocuk aaaaa onu emzirirken 3.çocuk

Sonra futbol takımı olmuş

aynennnn

40. Haftadasiniz galiba doğum belirtiniz var mi bende 38+1 umarim 40 i bulur
36 dan beri ağrılarım var ama tospiriğin geleceği yok :) kasılmalar bel ağrıları falan var ama gelmiyor :) 40+5 te gelmezse doğumu başlatacağız..

36 dan beri ağrılarım var ama tospiriğin geleceği yok :) kasılmalar bel ağrıları falan var ama gelmiyor :) 40+5 te gelmezse doğumu başlatacağız..
Bende bu hafta yi atlatirsam eğer sukredecegim.o zaman istediği zaman gelebilir. 40+5 te sezeryanmi yoksa suni sanciyla normal mi düşünüyorsunuz? Doktorunuz cati muayenesi yapti mi

Bende bu hafta yi atlatirsam eğer sukredecegim.o zaman istediği zaman gelebilir. 40+5 te sezeryanmi yoksa suni sanciyla normal mi düşünüyorsunuz? Doktorunuz cati muayenesi yapti mi
bugün rutin kontrole geldik.. ağrılarım zaten uzun zamandır vardı.. 4 cm açılmışım gittiğimde.. hadi deneyelim dedik.. 4-5 saat suni sancı denedik.. ama açılma maksimum 5 cm oldu ve bebiş de strese girip dönüşlerini yapamadı.. epidural ya da spinal için 1 saatlik falan bir ön hazırlık gerekiyormş.. o yüzden acil genel uyutup aldılar kızımı.. ağrım sızım eh işte.. rahat da emzirdim.. şimdilik çok yazamıyom.. darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…