birşey sormak istiyorum nasıl doğum yaparsak yapalım bu idrarla ilgili nasıl önlem alıyorlar biraz itici ama sonta falan mı takıyorlar napıyorlarBende normal istedim ama 41+2 de epidural sezeryan oldum. Spinal genelde acil sezeryanlarda yapiliyor bildigim kadariyla . Ama size uygun olani dr karar veriyor zaten. İgne yapinca 5 dk icinde uyusuyor. Epiduralde katater kaliyor. Spinalde katater yok. Epiduralde 20 dk ilacin etkisi bekleniyor. Birde agriniz olursa kataterden ilacda yapiliyor. Konforlu yani. Ben mobilasyon saatim geldiginde devamli mobilize oldum . Gaz cikisi icin cok iyi bol mobilize olunmaso gerekiyor. Birde bol su. Zaten sut gelmesi icin bol su iciyorsunuz. Hic bir sorun yasamadim. Anestezi drun iyiyse bir sorun yasanmaz. Dikislerim estetik dikisti fakat oglum bir yasinda hala ayakta sallanarak uyuyor. Egilip kalkmaktan bir bolumunde 2-3 cm iz kaldi.
Doğuma girmeden lavman yapıyorlarbirşey sormak istiyorum nasıl doğum yaparsak yapalım bu idrarla ilgili nasıl önlem alıyorlar biraz itici ama sonta falan mı takıyorlar napıyorlar
Amin inşallahallah korusun ya her doğumda risk vardır elbette rabbim işini iyi bilen ve yapan hekimlerle karşılaştırsın
O işlem kolaymış canım ki internette diyor ki vücut kendisini son haftalarda doğuma hazırlar, bağırsakları zaten boşaltır. Sık sık tuvalete cıkarsanız korkmayın bu iyi bir şey diye. İstersen yaptırmaya da bilirmişsin. Sıkma canını yaniAllah kolaylık versin
bimiyorum hoş gelmiyor insana malum bu gibi şeyler inşallah fazla gerilmeden bunları atlatırızO işlem kolaymış canım ki internette diyor ki vücut kendisini son haftalarda doğuma hazırlar, bağırsakları zaten boşaltır. Sık sık tuvalete cıkarsanız korkmayın bu iyi bir şey diye. İstersen yaptırmaya da bilirmişsin. Sıkma canını yani
İnşallah canımbimiyorum hoş gelmiyor insana malum bu gibi şeyler inşallah fazla gerilmeden bunları atlatırız
ya valla bugün de gittim.. bazen somurtuk oluyor ama bazen de böyle öpesim geliyorbak buda çok rahatlatıcı bir durum banada böyle dese keşke
İstediği zaman gelsin 40 da doldursun hiç önemli değil de beni tek tedirgin eden şey son zamanlar kaka yapma muhabbetiden, normal doğum istiyorsun ama hemen acil sezeryana alıyorlar ya ondan korkuyorumya valla bugün de gittim.. bazen somurtuk oluyor ama bazen de böyle öpesim geliyorkadın çok rahat ay diyo zaten 1 haftan var bekliyoruz işte bebek de iyi besleniyo da (daha ne kadar beslenecekse bizim kız 3800 olmş ) neyse en azından bugün son bir tarih aldık.. kendi gelmezse bir aksilik olmazsa 40+5 te kesin kavuşuyormuşuz
onu da sordum canım.. bebek hareketlerine dikkat edeceksin diyor.. bir de beni mesela Salı bir daha çağırdı.. 40 tan sonra da her gün nst isteyip bakacakmış.. kaka olayı da belirti gösteriyormuş korkulacak bir şey yok her gün giderim :) ama acil sezeryan olması durumunda yapılacak bir şey yok dediğin gibi çok üzücüİstediği zaman gelsin 40 da doldursun hiç önemli değil de beni tek tedirgin eden şey son zamanlar kaka yapma muhabbetiden, normal doğum istiyorsun ama hemen acil sezeryana alıyorlar ya ondan korkuyorumBöyle bi durum olmasa, normal bir şekilde gelene kadar beklemek kötü fikir değil.
Aynen işte normal olsun diye bekliyorsun zaten. Senin doktorun iyi ilgili, hoşuma gitti tavrı. Bazı doktorlar sezeryan için bilerek bekletiyor diyorlar tüylerim diken diken oluyoronu da sordum canım.. bebek hareketlerine dikkat edeceksin diyor.. bir de beni mesela Salı bir daha çağırdı.. 40 tan sonra da her gün nst isteyip bakacakmış.. kaka olayı da belirti gösteriyormuş korkulacak bir şey yok her gün giderim :) ama acil sezeryan olması durumunda yapılacak bir şey yok dediğin gibi çok üzücüüstelik o kadar sabredip bekleyip..
aslında o kadar çok bilmediğimiz şey var ki.. doktorlar da korkuyor artık.. mesela işte 4 kilonun üzeri sezeryan diye alıyor, bebek doğuyor 3700 gram.. yani sonuçta allah yapısı değil iki noktaya tıklıyor ekrandan birebir nasıl sonuç alsın ki doktor? sonra 4ün üzeri değil diye sgk ilgili farkı karşılamıyor olaylar olaylar.. benim bebiş irileşmeye başladığından beri korkudan kadın beni hep uyarıyor.. bak diyor normal istiyoruz ama bebek iri.. takılır ters döner bir şey olur gelmezse son dakka sezeryan olabilirsin diye sürekli uyarıyor..Aynen işte normal olsun diye bekliyorsun zaten. Senin doktorun iyi ilgili, hoşuma gitti tavrı. Bazı doktorlar sezeryan için bilerek bekletiyor diyorlar tüylerim diken diken oluyorAllah hayırlısını versin, kendi kendimize halledebilsek keşke şu doğum olayını, doktora minnet etmesek
Bende normal dogum bekliyordum epidural istiyordum ama kısmet değilmiş epidural sezeryan oldum ama ondan da çok memnun kaldımbende epidural normal doğum olursa çok ssevineceğim :)
Yok sözüm bunu kasıtlı yapanlara ama işte onları da nasıl bilicez içindeki niyeti, tam tersi çok ilgili davranıp davranıp son anda vuruşu yaparsa ne diyebilirsin ki yok ben doğurmucam mı diyebilicez sanki.. Amaan zor işler fazla düşünmemek lazımaslında o kadar çok bilmediğimiz şey var ki.. doktorlar da korkuyor artık.. mesela işte 4 kilonun üzeri sezeryan diye alıyor, bebek doğuyor 3700 gram.. yani sonuçta allah yapısı değil iki noktaya tıklıyor ekrandan birebir nasıl sonuç alsın ki doktor? sonra 4ün üzeri değil diye sgk ilgili farkı karşılamıyor olaylar olaylar.. benim bebiş irileşmeye başladığından beri korkudan kadın beni hep uyarıyor.. bak diyor normal istiyoruz ama bebek iri.. takılır ters döner bir şey olur gelmezse son dakka sezeryan olabilirsin diye sürekli uyarıyor..bazen onlara da acıyorum yani.. bazısı da dayaklık gerçi..
he valla bilinmez bir kuyuYok sözüm bunu kasıtlı yapanlara ama işte onları da nasıl bilicez içindeki niyeti, tam tersi çok ilgili davranıp davranıp son anda vuruşu yaparsa ne diyebilirsin ki yok ben doğurmucam mı diyebilicez sanki.. Amaan zor işler fazla düşünmemek lazım
Derede aksın ama evin önündenhe valla bilinmez bir kuyuşöyle acısız ağrısız güzel masum epidural epidural doğumlarımız olsun normal isteyenin normal sezeryan isteyenin sezeryan.. şuraya da şöyle mutlu küçük ağaçlar çizelim
canım panik atakla ilgili ve doğumla ilgili bir rapor al.. belki işe yarar..Bende sezeryan olmak için doktor doktor geziyorum. Daha 21 haftalığım ama doktor bulmak çok zor. Bende panik atak var mecburen sezeryan olmam gerekiyor uyusam uyansam bitse. Atağım tetiklerse o hastaneyi terketmek zorunda kalıcam ve bayılıp canlı canlı kesmek zorunda kalacaklar beniay çok korkuyorum ya. Allah yardımcımız olsun. Sezeryanda uyuyorsun değil mi hiç hissetmiyorsun yani. Hiç narkoz almadım daha önce ondan soruyorum
Canım bende amlamadım zaten ondan deidm rahim kac yılda eski halini alıyor diyeAy bunlar da çoook uzun sürmüş yok artık yaani.. Gazdır o.. 2 yıl diyor canım yaaa.. Rahim 2 yılda düzelir zaten biraz uçuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?