Doğuma Hazırlık Sezeryandan sonra canınız çok yandı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Özencim hayırlı doğumlar şimdiden korkma sakın gerçekten bittiğinde buna mı korkmuşum diyeceksin inanıyorum diyorum ya tabiki biraz canımız acıyacak ama o meleği kucağına aldığında onun için değer diyeceksin gör bak benim ayıldığımda nasıl acım vardı emzirelim mi dedi ebeler şimdi değil şimdi değil diye ağlıyodum oğlumu bi gösterdiler abartısız söylüyorum acımı unuttum o anda acı macı kalmadı uyuşma geçince ağrın kalmayacaktır emin ol kuzenimin hemen geçmişti ağrıları artık seni düzeldikten sonra bebek bölümüne bekliyoruz dualarım sizinle kaydirigubbakcemile5

asudecim ağladım yazını okuyunca bebeğini görmeden daha sonra emzirelim demişsin ya görüncede ağrını unutup emzirmişsin hemen annelik işte...erkan bey korkuttu beni biraz iri bebeklerde son haftalarda ani bebek ölümleri olabiliyor dedi,anne bir gelir nst ye sokarız kalp atışı olmaz dedi.yeteri kadar kan gidemiyormuş bebeğe.illaki olacak demiyorum ama olabilir de dedi onun için alalım bir an önce dedi 4450 olmuş dün öğrendik.neyse bide doğunca küveze girebilir dedi şeker düşmesi olabiliyormuş yada solunum yetmezliği gene illaki olacak demiyorum ama bilmen lazım dedi.şişko bebek insanın hoşuna gidiyor ama sorunlarda yaşanabiliyor dedi.yani son 3 günüm de iyice stres yaptım erkan bey sağolsun!!!! inşallah kucağıma bir alsam terfi edicem bebek bölümüne :))) orada da bulurum seni.dualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr ....

Özencim ben bu erkan beyden daha nefret ettim şimdi söylenecek şeyler mi bunlar nesi şişko bebeğinin ayrıca tabi erkan bey genç doktor olduğu için alışmış sezeryan doğumlara 3 3,5 kilo bebeklere tamam diyo eski doğumlara bi baksın kaç kilo doğuyomuş bebekler ben 4,750 doğmuşum abimde o civarlarda hemde annem normal doğum yapmış hiçte bişey olmamış bize olabilir mi belki olabilir ama eskiden bebekler hep 4 kilonun üzerinde doğarmış şimdi pek yok sezeryan çok olduğu için sakın stres yapma kendisi fazlaca patavatsız bi insan ya meleğinle seni bebek bölümünde bekliyorum dualarım seninle emin ol!

verdiğin moral için çok sağol asudecim,inan ki sudan çıkmış balığa dönmüştüm doktor odasından çıkarken...yazın rahatlattı beni,eksik olma...kardeşimde 4800 doğdu hemde normal ne şeker düşmesi oldu nede solunum yetmezliği,dediğinde haklısın,sağolsun erkan bey sadece telaşlandırdı beni iyice gerdi o kadar yani!!! sezeryandan sonra seni ne zaman çağırmıştı kazım bey ve ne yapmıştı? son sorular asudecim kurtuluyorsun 2 güne,tabiki bu platformda bebek bölümünde sorularım devam edecek opuyorumnanaktan

seve seve herzaman cevaplarım hiç şüphen olmasın 1 hafta sonra çağırdı sadece dikişlerimin durumuna baktı süper dedi yolladı 1 dakika bile sürmedi :) 2 ay sonra gel dedi ama nerde ben evden çıkamıyordum ki kontrole gideyim sen üzme kendini herşey güzel olacak gör bak

sağol asudecim desteğin için...hızır gibisin vallahi ne diyim ki sana maşallah :)) bende cuma günü senin gibi anne olacağım inşallah çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider...bugün izmitte şennur nikah şekerinde bir kadınla karşılaştık tesadüf olacak ya kadının da gelini cuma doğum yapacakmış doktoru erkanmış(yanılmıyorsa çünkü doktora geliniyle hiç gitmemiş)ona 7:30 da gel demiş bana 8:00 de burda ol dedi ama içime bir kurt düştü bu adam bu kadar kısa zaman diliminde hata yapmasın...

canım allah yardımcın olsun inşallah bende yakında bebek sahibi olurum.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...dualarım seninle

selam kızlar benimde kızım 2005 yılında genel anestesi ile dünyaya geldi kendime geldikten sonraki ilk ve ikinci gün biraz ağrılı geçti ama sonrasında toparlanmıştım yaklaşık 10.günde çok rahatlamış oluyosun..şimdide ikinci bebeğimi bekliyorum kısmetse 4 mart doğum var ama ben tekrar genel anestesi istiyorum uyuşmamktan çok korkuyorum çünkü ben dişimi çektirdim abartısız 5 defa iğne yaptılar aynı şeyin doğumdada olmasından korkuyorum..ben aslında hepsinden çok sonda dan korkuyorum işte o kısmı biraz can yakıcı inşallah bu sefer bayılttıktan sonra yaparlar..ama epidurelle doğum yaoan arkadaşlarım çok memnun bende keşke kendime güvenebilsem ..

bu arada bebeğin iriliğine gelince bnm annem kardeşimi 7.5 kilo doğurdu ve normal doğurdu..sadece doğum anında bayıltmışlar...artık bencede yeni yetmelere biraz zor gleiyo normal doğumlar iri bebekler felan...Allah hepimizi kurtarsın inşallah sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin hepimize

askmesk bebişi ne zaman istiyorsan allah sana o zaman verir umarım...canım benim duan için çok teşekkürler inan ki oldukça ihtiyacım var...

kuusuum aldığım bilgilere göre genel anestezide uyanınca ağrı spinale göre daha fazla oluyormuş,uyuşmamaya gelince doktora canım acıyor dediğinde bayıltıp devam ediyorlarmış sezeryana,bende sondadan çok korkuyorum uyuşturup takacaklar ama çıkarken nasıl olacak bilemiyorum umarım onuda bacaklarım uyuşukken yaparlar :))) anneni cidden tebrik ediyorum tosuncuğu nasılda doğurmuş maşallah :))) eee ne varsa eskilerde var...dularınızı eksik etmeyin,allah herkese yardım etsin...

cnm ben kızımı ssk da doğurmuştum iki doktorun inatlaşması yüzünden yatışım sezeryan olmasına rağmen nöbet değüişimi oldu nöbeti alan doktor normal olucak diye inat etti.bu arada tansiyonum sürekli yükseliyodu o yüzden bildiğin bipetlerin ucuna eldiven takıp sonda niyetine kullandılar zaten gerçek sonda takılırken acı hissetmemin sebebi bence o oldu çünkü genelde arkadaşlarım evet rahatsız edici ama çok acı vermiyo diyolar çıkarırlarken hiç bişey hissetmedim hatta bi rahatlama bile oldu ..ayılma evresi gerçekten eziyetli oluyo ama bebeğinin yüzünü görünce ağrılarda sızılarda etkisini yitiriyo biliyomusun sonuçta canından bi parça kopuyo hiç acı hissetmeden onu dünyaya getirmekde pek keyifli olmaz herhalde ilerde ben seni ne hallerde dünyaya getirdim diyebilelimkaydirigubbakcemile3şaka bi yana inşallah doğum sonrasında da burda anne oluşumuzu keyifli bi şekilde anlatırız cnm

bu arada şimdiki doğumum özel hastanede olucak..inşallah birazdaha rahat olur bide ben az önce bişey okudum yine kk da ağrı pompası diye bişey varmış ameliyattan sonraki ağrıyı çok hafifletiyomuş..haberiniz olsun.

ay resmen saçmalamış doktor ya!!!sondadan korkman çok doğal,annelik ne zor ya cidden ne acılar çekiliyor...canım çok tatlıdır ama çevremde ki doğum yapmış insanlar bebişini görünce acını unutuyorsun"diyorlar sanırım haklılar bende allah nasip ederse cuma günü annelik duygusunu tadıcam...evet ağrı pompası diye birşey varmış bende burada öğrendim anesteziciye mutlaka sorucam,hatırlatman iyi oldu.doğumlarımızdan sonra hatıraları anlatmak çok hoş olacak,sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile5

Allah bebişinide senide sağ salim kurtarsın hepimizi inşallah ..bide analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin..sen benden önce giriceksin doğuma, güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyo olucam..

bilmiyorumkismile lavmanda mı istege baglı acaba? ben dogumdan önce ordaydım onuda yapmadılar

Arkadaşlar 3 ay önce sezeryan oldum ve iyiki de sonda taktırmışım diyorum her idrarınız geldiğinde nasıl tuvalete gideceksiniz? sonda rahatlıktır bunu unutmayın. takılırken bacaklar uyuşuk oluyor. çıkarılırkende acımıor hiç. sondasız taze dikiş yarasıyla saatte bir tuvalete kalkmayı düşünemiyorum

cnm tabiki rahatlık ama ben takılırken uyuşuk yada baygın değildim bide daha önce geçirdiğim evreleride belirttim o yüzden birazdaha fazla acı verici oldu...sonuçta orda yapılan herşey bizler ve bebeklerimiz için..haklısın taze dikişle tuvalete gitmek son derece zor hatta imkansız zaten genel anestezide uzun bi süre kendine gelemiyosun bile..

bende genıtal herpes hastalıgı oldugu için doktor sson gittigimde elinde bı aletle baktıgında bıle cok rahatsız oldum o alet bıle canımı acıttı sondayı dusunemıyorum nolur.buyuzden sondayı dusunemıyorum sanırım dogumdan sonra bende bebegımde bezlenıcez:)) genel anestezı ıle olacagım umarım kısa zamanda toparlanırım.doktorum kişiden kişiye değişmekle beraber en fazla 1 hafta sonra bıseyın kalmaz dıyor tabı bu 2gunde surebılırmıs 1haftada. umarım cabuk toparlanır bebegımle ıstedıgım gıbı ılgılenebılır sevebılır,emzirebılırım.. genel anesteziden sonra agrıyı cok hıssettıgın ıcın emzırırken bıle zorlanılıyormus. allah tum anne adaylarının ve benım yardımcımız olsun:)) acı agrıya ragzıyım sonunda ödülü cok guzel olacak:)) herseye deger...

Özencim yarım saatlik bişey zaten sezeryan merak etme bi sorun olmaz benim önümde acil doğum oldu ben beklemek zorunda kalmıştım ve benim doğumum başlamıştı aslında sancılarım gelmişti nişan gelmişti endişelenmedim değil ya normal olmaya başlamış sezeryan olmaz artık derlerse diye :) endişelenme bişey olmaz

sonda da kendinizi kasmadığınız müddetçe inanın hiç bir can yanması olmuyor..ben çok korkuyodum ama korkmamla kaldım:) hiçte korkulacak bi yanı yokmuş.. riskli doğum olduğu için 1 gece öncesinden yatış vermişleridi..bu sürede kolumdan serum eksik olmadı..zaten doğumdan sonrada serum vermeye devam ediyorlar..ve bu serumu ancak idrar yoluyla atıyosunuz:) inanın çok rahat edersiniz...sezeryan sonrası dikişler acıdığından rahat hareket edemiyosuz ve inanın idrar yaparken yaptığınızı anlamıyorsunuz bile...bu yüzden taktırmanızı kesinlikle tavsiye ederim..

arkadaşlar cuma sabahı sezeryana giriyorum dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım...allah beni ve tüm hamileleri sorunsuz bir şekilde bebişine kavuştursun...AMıN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…