arkadaşlar bugün doktora gittik ve doğuma karar verildi( 38+5 de alacak doktor"19 şubat cuma günü saat 8:00 de burada ol"dedi,8:30 da ameliyata alacakmış...çok korkuyorum yaaaaaaaa,şaka değil,kapris değil...hemşireyle konuştum spinal anestezi hakkında"hiç korkma kan aldırmak daha çok acıtıyor" dedi."sezeryandan sonrada ayaklarının uyuşması geçmeye başlayınca kat hemşiresine söylersin ağrı kesici yapar,ağrını başmadan keserler"dedi.sondayıda uyuşturduktan sonra takıyorlarmış.çok sevindim bu habere:)) doktor bey hasta odalarına bakmamızı söyledi,çıkıp baktık rahatladım biraz daha ama kızlar dua edin ne olursunuz?çok heyecanlıyım ve cidden korkuyorum...
asudecim ağladım yazını okuyunca bebeğini görmeden daha sonra emzirelim demişsin ya görüncede ağrını unutup emzirmişsin hemen annelik işte...erkan bey korkuttu beni biraz iri bebeklerde son haftalarda ani bebek ölümleri olabiliyor dedi,anne bir gelir nst ye sokarız kalp atışı olmaz dedi.yeteri kadar kan gidemiyormuş bebeğe.illaki olacak demiyorum ama olabilir de dedi onun için alalım bir an önce dedi 4450 olmuş dün öğrendik.neyse bide doğunca küveze girebilir dedi şeker düşmesi olabiliyormuş yada solunum yetmezliği gene illaki olacak demiyorum ama bilmen lazım dedi.şişko bebek insanın hoşuna gidiyor ama sorunlarda yaşanabiliyor dedi.yani son 3 günüm de iyice stres yaptım erkan bey sağolsun!!!! inşallah kucağıma bir alsam terfi edicem bebek bölümüne :))) orada da bulurum seni.dualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr ....
kuusuum aldığım bilgilere göre genel anestezide uyanınca ağrı spinale göre daha fazla oluyormuş,uyuşmamaya gelince doktora canım acıyor dediğinde bayıltıp devam ediyorlarmış sezeryana,bende sondadan çok korkuyorum uyuşturup takacaklar ama çıkarken nasıl olacak bilemiyorum umarım onuda bacaklarım uyuşukken yaparlar :))) anneni cidden tebrik ediyorum tosuncuğu nasılda doğurmuş maşallah :))) eee ne varsa eskilerde var...dularınızı eksik etmeyin,allah herkese yardım etsin...
bilmiyorumkismile lavmanda mı istege baglı acaba? ben dogumdan önce ordaydım onuda yapmadılar
Arkadaşlar 3 ay önce sezeryan oldum ve iyiki de sonda taktırmışım diyorum her idrarınız geldiğinde nasıl tuvalete gideceksiniz? sonda rahatlıktır bunu unutmayın. takılırken bacaklar uyuşuk oluyor. çıkarılırkende acımıor hiç. sondasız taze dikiş yarasıyla saatte bir tuvalete kalkmayı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?