Sezeryandan sonra en erken ne zaman hamile kalınabilir ?

Naz Eylemim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
38
37
8
37
Arkadaşlar ben uc ay önce bebegımı kaybettım tadını aldım evlat cok tatlıymıs gercekten sezeryan olmuştum en erken ne zaman hamile kalabilirim ? sezeryandan sonra ne zaman hamile kaldınız mesela ne gibi sorun oluyo

37. Haftada kaybetmissin basin sagolsun canim.
Doktorunla gorusseydin bu konuyu.cunku 2 yil gecmesi lazim diyorlar sezeryandan sonra.
En az 1 yil bekle derim canim.sonucta ameliyat olcaksin.

37. Haftada kaybetmissin basin sagolsun canim.
Doktorunla gorusseydin bu konuyu.cunku 2 yil gecmesi lazim diyorlar sezeryandan sonra.
En az 1 yil bekle derim canim.sonucta ameliyat olcaksin.
tesekkurler canım doktorda öyle dedı 2 yıl dıyoruz ama böyle durumlarda en azından bı dokuz ay gecsın dedı erken olanlarda ne sorunlar oluyo acaba gercı Rabbim ne zaman verecekse o zaman verır

Ben 2 sezeryan oldum.suan 3. Hamileligim.s.cocugumla 3.cocugum arasinda tam 2 yil olcak supriz olmustu bize suan icin bir sikintim yok cok sukur.sezeryablarinin arasinda 1 yildan az olanlarda bazi riskler olabiliyor diye duydum canim.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Allah bağışlasın canım biraz daha sabretmeli o zaman tek istegım saglıklı sıhatlı olması tekrar yaşamaktan da korkuyorum bı yandan ama onun boşlugu da o kadar büyük ki dayanılmıyo

Allah bağışlasın canım biraz daha sabretmeli o zaman tek istegım saglıklı sıhatlı olması tekrar yaşamaktan da korkuyorum bı yandan ama onun boşlugu da o kadar büyük ki dayanılmıyo
Bence biraz daha bekle acele etme.psikolojik olarak rahatlamis ol.daha cok erken gibi.
Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins sanada.

Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin.
normalde denildiği gibi doktorlar, rahmin kendini iyice toparlaması için 2 seneden evvel yapmayın derler.
ama bu süreden evvel doğuran elbet oluyor. kazara yada bilerek.
yengende bir sene dolmadan doğum yaptı. ikiside sezeryan. bir sorunu yok
siz bende doktorunuzla konuşun.
Rabbim gönlünüze göre hayırlısıyla sağlıcakla versin İnşaallah.

amin inşallah canım doktorda aynısını dedı aslında bı dokuz ay gecsın dedı gel bana anlat hemen olsun istiyo gönül

Canım nasılsın? Doktora gitmedin mi sende bende bu aralar gidicem inşallah cesaretimi toplamaya çalışıyorum, 4 ay oldu doğum yapalı ben en az 6 ay korunmayı düşünüyorum sonrası bakıcam hem bakalım dr ne diyecek kk de sezeryanla bebeğini kaybedip tekrar hamilelik düşününler diye topic var ben onu okuyorum bu aralar 2012 de açılmış orda genelde en az 6 ay beklemişler 8 10 ay bekleyende var,bu arada Kırklareli demisin sen? Ben lüleburgazlıyım. Genetik test yaptırdın mı Edirne tıpta yapılıyormuş arayıp bi konuşacağım.

bende lüleburgaz dayım armağan beye gittim o demişti bebeğimizin durumunu da ocak ayında korunmayı bırakırsınız dedı folık asıt falan verdı ocakta baslarsın içmeye dedi canım Alahım hakkımızda hayırlısını versin içimizdeki boşluk biraz olsun azalır belki kardeşlerini severiz bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…