Sezeryandan sonra en erken ne zaman hamile kalınabilir ?

Kid-j bu arada iyi gibiyim canım içimdeki boşluğa alışmaya çalısıyorum sen naıslsın bi gün görüşelim dertleşiriz iyice:)

Ben 2 yıl diye biliyorum ama çevremde 16.aylarında tekrar gebe kalanlarda var hatta doğumları bile gerçekleşti sıkıntıları yok, en iyisini size sizin metabolizmanızı bilen bir uzman söyleyecektir. Geçmiş olsun :)

bakalım artık Allah ne zaman kısmet ederse teşekkürler:)

Merhaba arkadaşım ben de geçen sene 32. Haftamda Bebeğimi kaybettim ve mecburi sezaryen oldum. Yakın çevremde sezaryen olup hemen hamile kalanlar bile var. Daha dikkatli olursun zaten 3 ay da geçmiş. Seni çok iyi anlıyorum beklemek istemiyor insan.. hemen tutmayada bilir bence bir an önce başla tevekkül et O yardım eder inşallah. Ben ocaktan beri korunmuyorum ama sonuç alamadım. O bebekle bağ kurunca insan bekleyemiyor kavuşmak istiyor biran evvel. Rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar arkadaşım..

aminn arkadaşım sizede nasip etsin tez zamanda boşluğu cok büyük oluyo Allah sabır versin bizlere ilaçları alıp baslayım ben en iyisi zararı yokmus zaten folik asıtın hayırlısı artık

aminn arkadaşım sizede nasip etsin tez zamanda boşluğu cok büyük oluyo Allah sabır versin bizlere ilaçları alıp baslayım ben en iyisi zararı yokmus zaten folik asıtın hayırlısı artık

Aynen canım hiç bekleme ne zaman olacağını bilemeyiz zaten. İnşallah hayirli sağlıklı evlatların olur. Rabbim yardimcin olsun...

Bende armağan bey e gidiyordum ama Çorlu da doğum yaptım belki Melek'lerimiz karnımızdayken karşılaşmışızdır bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…