sezeryanla ilgili anlatılanlara inanamıorum yaa öle çok dirençli bir insanda değilim adet ağrısında bile ağlarım düşünün yani okadar ama sezeryan ile 10 çocuk doğurabilirm
şaka bi tarafa ben okadar çok korktumki sezeryana girerken epidural spinal kombine oldum ben diğerlerine göre fiyat farkı var ama değiğo bence korktuğuma okadar ağladığıma değmedi girdim belimden iğne yapıldı hiçç acımadı normal iğne yapılıomuş gibi sonra ayaklarım uyuştu somda takıldı hiç hissetmiosun ben kesicekler die beklerken oğlum ağlamaya başladı bebek çıkınca bayıltıolar zaten sonra dikişlerde ayıldım kaç tane kaldı dedim doktorda bitti dedi odama çıktım 3 saatte uyuşukluğun geçmez demişti doktor ben 1 saatte ayaklarımı oynattım bebeğim küvözdedi çünkü belimde hala katater duruodu ama hissetmedim bile 6 saat sonra eşimin yardımıyla kalkdım e biraz zorlanıosun tabi ama öle ağrı falan olmuo ben baya dolaştım hemen gaz probleminide ortadan kaldırdık

sadece o gece eşimi wc gitmek için uyandırdım daha sonrasında kendim yattım kendim kalktım 10 gün bebeğim küvözde olduğu için hastanede kaldık 10 sürekli süt taşıdım bebeğime zaten ben hastanede çalışıorum çıktım yine işimi yaptım

düşün yani okadar rahatım eve gidincede bütün işlerimi kendim yaptım bebeğime kendim baktım çok şükür hiç bir ağrı sıkıntı yada enfeksiyon yaşamadım sezeryan olacak herkese epirural spinal tavsiye ediorum devlette yok tabiki özellerde yapılıo ama çok rahat edersiniz ayrıca 3,5 aylık sezeryanlıyım spor yaparken her hareketi yapıorum hiçde bişim yok şükür