yok sürekli uykuda emiyor sağıpta uyanık olduğunda veriyorum ama şu reğl olayı beni mahvediyorÇoğu annede sütüm yetmiyor korkusu olur.Emzirmeyi bırakma sakın.
dr ye git lahusalığın nasıl geçtiYok süre
yok sürekli uykuda emiyor sağıpta uyanık olduğunda veriyorum ama şu reğl olayı beni mahvediyor
canım belki kist olabilir .DR gitsen ultrasonla muayene eder,tahlil yapar,duruma göre ilaç verir.Şikayetini söyleyrek dr bile bilemez ne olduğunu,muayene etmesi gerekir.Yok süre
yok sürekli uykuda emiyor sağıpta uyanık olduğunda veriyorum ama şu reğl olayı beni mahvediyor
Yok süre
dr ye git lahusalığın nasıl geçti
canım belki kist olabilir .DR gitsen ultrasonla muayene eder,tahlil yapar,duruma göre ilaç verir.Şikayetini söyleyrek dr bile bilemez ne olduğunu,muayene etmesi gerekir.
Aradım doktoru üç defa ama sütün az bebek düZeNsiz emiyor gelmene gerek yok diyor ben ilcedeyim ondan bebekle zor oluyor düzene binecek diyor lohusalığımda zaten bebek kuveZdeydi hegün ayakta hastaneye git gel çok sıkıntılıydı
ya şimdi şöyle bende sezaryenle doğum yaptım ama nerdeyse hiç lahusalık yaşamamış gibi birşey oldu sonra sonra adetim dengesiz bi şekide olmaya başladı 1-1.5 seneye anca düzene oturdu diyebilirimAradım doktoru üç defa ama sütün az bebek düZeNsiz emiyor gelmene gerek yok diyor ben ilcedeyim ondan bebekle zor oluyor düzene binecek diyor lohusalığımda zaten bebek kuveZdeydi hegün ayakta hastaneye git gel çok sıkıntılıydı
Böyle çokmu oluyordun doktor sütün az emme düzensiz ondan dedi aradım benya şimdi şöyle bende sezaryenle doğum yaptım ama nerdeyse hiç lahusalık yaşamamış gibi birşey oldu sonra sonra adetim dengesiz bi şekide olmaya başladı 1-1.5 seneye anca düzene oturdu diyebilirim
çokta ne kelime afedersin adetliyken 5-6 ay hasta bezi kullandım sonrasında bebek bezi daha yeni yazdan beri ped kullanıyorumBöyle çokmu oluyordun doktor sütün az emme düzensiz ondan dedi aradım ben
çokta ne kelime afedersin adetliyken 5-6 ay hasta bezi kullandım sonrasında bebek bezi daha yeni yazdan beri ped kullanıyorum
çokta ne kelime afedersin adetliyken 5-6 ay hasta bezi kullandım sonrasında bebek bezi daha yeni yazdan beri ped kullanıyorum
amin cümlemize canımRabbim şifa versin ya şafi ismiyle ben öyle çok değil ama işte aürekli oluyorum bu ay altı gün çok dokuz gün az sonra ara versi iki gün aonra tekrar yeniden bitti şimdi bugun yine öyle çok değil ama
papatya_4407 yardımcı olabilir belki ,kadın doğum hemşiresiydi,
papatya_4407 yardımcı olabilir belki ,kadın doğum hemşiresiydi,[/QUOT
Böyle çokmu oluyordun doktor sütün az emme düzensiz ondan dedi aradım ben
Benimki öyle çok değil ama onbeş günden belli oldu ilk altı gün normal sonra az sekiz gün sonra tekrar iki gün ara tekrar oldum ara verip bugun tekrar oldum ocakta öyle aralıkta ilk çok oldum ondada dokuz günde bir oldumbenim lohusalıktan sonraki ilk reglim musluk açmışsın gibiydi.. iki uzun pedi koyup ayağa kalkmamla paçalarımdan akıyordu.. kanamayı durdurmak için iğne oldum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?