Ben 38 gün lohusaydim 41. Gün adet oldum
Doğumdan önce 5 gün suruyordu
Şimdi ise 20 günde 1 adet oluyorum ve 8 gün sürüyor. Ben Dr gitmedim etrafındaki anneler olur öyle değişir dedi bir de spinal oldum onun da etkisi olduğunu söyleyenler var ama ne kadar doğru bilemiyorum
Benimki öyle çok değil ama onbeş günden belli oldu ilk altı gün normal sonra az sekiz gün sonra tekrar iki gün ara tekrar oldum ara verip bugun tekrar oldum ocakta öyle aralıkta ilk çok oldum ondada dokuz günde bir oldum
arkadaşım belki lohusalığın devam ediyor hala.. benim ilk doğumda lohusalığım 3,5 ay sürdü ..ikincide başıma geleceği bildiğim için 2.ayda gidip iğne oldum..
arkadaşım belki lohusalığın devam ediyor hala.. benim ilk doğumda lohusalığım 3,5 ay sürdü ..ikincide başıma geleceği bildiğim için 2.ayda gidip iğne oldum..
Benim 55 gun kanamam oldu ve gitmedim kesilir diye. Sonuç 55. Gün gittiğimde döl yatağımda iltihap vardı. Sezaryen sonrası olabiliyormuş ama tedavi edilmeli. Antibiyotik kullandım geçti
Benim 55 gun kanamam oldu ve gitmedim kesilir diye. Sonuç 55. Gün gittiğimde döl yatağımda iltihap vardı. Sezaryen sonrası olabiliyormuş ama tedavi edilmeli. Antibiyotik kullandım geçti
Merhaba arkadaşlar dört ay oldu sezeryan olalı ilk regl aralıkta oldu dokuz günde bir ama ocakta onbeş gün sürekli iki üç gün ara tekrar regl iki gğn ara tekrar oldum aranızda böyle olan var mı korkuyorum sütümde çok azaldı bebek sadece uykusunda emiyor ne yapabilirim öyle olan varmı aranızda yardım ederseniZ sevinirim