İşe girmeden 1 gün önceden giriş yapılıyo. Ordada yapılması gerekirdi ve memurunda sgk dökümü yada tc nizden sigortalı olup olmadığınızı kontrol etmesi lazımdı öyle birşey yapmadı mı
Allahtan gorevinin bilincinde bir memurmuş. Hadi bakalim, hakkinizda hayirlisi olsun.Dün gittim ve dilekçe yazıp imzamı aldı memur. Yüklü miktarda bir ceza kesilecegini söyledi ve yeni bir iş bakmam gerektiğini de söyledi sağolsunmaaşımı alıp çıkacagım bende ve memur benim şikayet ettiğimi bildiği halde orada söylemedi patronlarıma durum şimdilik böyle
Defalarca konustum ve zaten geç farketmiştim sigortamı ödemediklerini. Farkettikten sonraki aylarda ise devamlı önümüz ay yapacagım diye beklettiler beni. E iş bulmakta pat diye kolay değil ve paraya ihtiyacım vardı iş bulmadan çıkamazdım doğal olarak. Hazmettiğim bir durum yok yani hazmetsem zaten şikayet etmezdmBunu yapmadan önce işyernle konuşsaydın keske. 1 sene dile kolay. Bir ay iki ay olur tamam da, sen Nasıl hazmettin 1 sene boyunca, bu durumu
Gönülden tebrik ediyor, başarılarla dolu bir çalışma yaşamı diliyorum.Merhabalarr;
1 yıldır sigortasız çalıstırıldım ve sgkya şikayet ettim. Geçtiğimiz gün müfettişler geldi kimlik bilgilerimizi aldı fakat sorun şu ki bizim asıl şirket Ankara da ve vergi levhasında adres Ankara. şu anki ofisimizin adresini ise yeni kurdukları bir şirketin adresi olarak gösterdiler çalışanız dediler beni işe alanlar. Bugün de o müfettişlerden bir tanesi beni aradı ve sgk ya çağırdı süreç ne şekilde devam eder bilgisi olan yazabilir mi?
Defalarca konustum ve zaten geç farketmiştim sigortamı ödemediklerini. Farkettikten sonraki aylarda ise devamlı önümüz ay yapacagım diye beklettiler beni. E iş bulmakta pat diye kolay değil ve paraya ihtiyacım vardı iş bulmadan çıkamazdım doğal olarak. Hazmettiğim bir durum yok yani hazmetsem zaten şikayet etmezdm
Anladığım kadarıyla siz maddi açıdan şimdiye kadar hiç zorluk çekmemişsiniz. Rest çekmek ben ve benim gibiler açısından kolay olmuyor. Bende zaten elimden geleni yaptım. Sizin gibi düşünenler sayesinde işsiz olan çok insan var bu ülkede. Ucuz işçilik herkesin işine gelir tabii. Benim hayatımdan bir yılı çalmak onların yaptığı şey sadece başka hiç birşey değil kusura bakmayınHerkes bu düşüncemi kötü bulabilir ama böyle bir durum varsa bunu ima etmeniz gerekiyordu. Gerekirse elimden geleni yaparım diyerek söyleyecektiniz yoksa çıkacaktınız.Belki de sizin sayenizde durumu zaten kötü olan bir şirket temelli batacak, yüksek bir ceza alacak çünkü. Birçok işsiz olacak ama yine de siz bilirsiniz olan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?