Sgkya şikayet ettim ve müfettişler geldi

durumu kotuyse yaninda eleman calistirmayacak o zaman gidip isci olarak kendi calisicak. hak var hukuk var yazili kural var. adam mi magdur oldu simdi? pes... konu sahibi gec fark etmis etmese ne olur ihtiyaci var calismak durumunda kaldi diyelim karsi tarafin yaptigi yanlisi degistirmez bu. ozetle acinmasi gereken sirket sahibi degil ustunden gecindikleri calisanlari... !!!!!!

aynen ... codden sok oldum...sirket sahibinin telini verin de arayip gecmis olsun nasil yardimci olabiliriz size diye sormak isteyebilirler belki.... bu ulkede artik hic bir seye sasirmiyorum diyorum yine de sasiriyorum... sirket sahibi ya batarsa napariz sen hic dusundun mu? aramizda yardim mi toplasak napsak bak gece gece icine dert oldu. sen adresi ver ben arayim "sigorta istemem zaten yapmazsiniz ama maas bile almam yeter ki siz batmayin" diyim. cok kotu oldum uyuyamam bu sekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…