Vov çantalar cidden süper.
çantalar çok güzel valla fiyatlar şimdi uçuk ama kampanyalarıda çok iyi oluyor
birde nzl cım buraya ekliceğim okadar foto varki vakit bulur bulmaz paylaşıcam inş:)
FOREVER NEW 2011
bu markaya aşığım bayılıyorum
Eki Görüntüle 254619 Eki Görüntüle 254620 Eki Görüntüle 254621 Eki Görüntüle 254622 Eki Görüntüle 254623 Eki Görüntüle 254624 Eki Görüntüle 254625 Eki Görüntüle 254626
stradivarius un yeni kazaklarıda hoşuma gitti
Eki Görüntüle 254627
Eki Görüntüle 254628
Eki Görüntüle 254629
Eki Görüntüle 254630
hangisine yorum yapayım bilemedim çok bayıldığım kombinler oldu kedili yüzüğe o fotodaki kolyelere bayıldım platform ayakkabılar elbiseler ayyy hepsi süperdi emeğine sağlık....Birkaç blazer ceket modeli gördüm rica etsem onlardan da ekleyebilir misin kolları katlananlardan zevkin çok hoş..
Çok teşekkürler canım.Biraz sayfa gezinip resim toplayayım hemen eklerim.Güzel yorumlarını eksik etme
Tamam canım :)abonesi oldum canım takipteyim sende güsel kombinlerini eksik etme
rica ederim nazlıcım ne demek birde nazlı dedim ama öyle sanırım:)
önceki sayfalarda söylediğin bloguda inceledimm vee bayıldımmmmm
Blazer Ceket
Aklımdaki modelleri bulamadım ama güzellerini seçmeye çalıştım umarım fikir olur bnnu'cum
Istanbul Fashion Week sona erdi.Ben de merakla beklediğim bazı kolaksiyonları görebildim sonun da :)
Ben kendi sevdiğim ve beğendiğim tasarımcıların kolaksiyonlarını ekliycem buraya.Sizin de görmek istediğiniz isimler varsa söyleyin fotoğraflarını bulayım
Tuvana Büyükçınar/Tuvanam Defilesi
canım bu kadar çabuk bulmuşsun ilgine çok teşekkür ederim çok güseller gerçekten fikir oldu emeğine sağlık.Blazer ceket elbise kombini nasıl durur diye düşünüyordum bunlarla ilgili foto da var gayet güsel olmuş.Ben genelde dar paça pantolonla deniyorum farklılık aradı göslerim onu da buldum
gözlerim çağla şikeli arıyordu onu da eklemişsin çok güsel olmuşbazı elbiseleri çok beğendim
bujitericilerde çok satılıyor canım bu senenin moda kolyeleri fil , kelebek, baykuş, melek gibi çok güsel seçenekleri de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?