bende şort giyinmiyorum o yüzden blazerin yeri genelde dar kotlar
hem evet belli çok sevdiğin değişik tarzı var tuvana B.nin haksız değilsin yani beğenmekle
ya bende bende renkli kot istemiştim adilışıkda collezone da turuncu yeşil mor pantolonlar görüyorum dar paça ...çok hoşuma gidiyor ama alamıyorum sonra vazgeçiyorum bu rengarenk kotları kullansam kullansam beyaz krem tshirtle kullanabilirim benim için başka seçeneği yok sanırım
Eki Görüntüle 256241
Bu elbiseye aşık oldum
Eki Görüntüle 256243
ayyy bu kombini de çok beğendim
Eki Görüntüle 256244
allahımm incecik beli var nasıl yakışmış elbise yaaa
kızlar kırmızı almakla başlayın o halde:) evet pek seçeneğiniz olmaz ama ben beyaz tshirtle sonra baharda üstne syah deri ceketle kombinledm çok şık oldu birde koyu lacivert gömlek giyip düğmelerini açık bıraktım içine beyaz badiyle onuda çevremden çok beğenen olmuştu ama benim bilekte onlar daha şık duruyor böyle renkli pantolanlarda tam uzun degilde
canım iyiyki bu sayfayı açmışsın btün sayfalara tek tek baktm grçekten çok güzel şeyler paylaşmıssınz emeğinize sağlık bğendğim kombinler kyafetler olursa bnde ekliycem:))
kombinler muhteşem kızlar, çok güzel fikirler ediniyorum burdan
ben de tişört, badi ya da gömlek üzerine giyilen yelekleri çok beğeniyorum. Kombin bulursanız paylaşmılarınızı bekliyoooruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?