She is a Fashion Star

Eki Görüntüle 254979

bunları nereden bulabilirim :26:

Bnnu arkadaşımızın dediği gibi bir çok takıcıda vardır ama tam olarak resimlerde ki gibilerine ben de rastlayamadım daha :) Ben biraz araştırayım canım eğer bilinen bir markada filan varsa bulman daha kolay olur.
Yorumlarını eksik etme canım :)

Rica ederim canım :)
Ben de dar paçalarla çok beğeniyorum ama elbise gerçekten hoş olmuş.Zaten lacivert-pembe ikilisi herzaman harika olur
Ayrıca kombin gerçekten felaket olmuş :) Çantayı filan geçtim de ben bu çoraplardan zaten haz etmiyorum.Belki şort-sweet-çorap-converse şeklinde uygulanırsa hoş durur ama ben kullanmam sanırım :)

Çağla Şikel olmadan defile mi olurmuş
Ben de o elbiseyi çok beğenmiştim.Tuvana Büyükçınar'a aşığım zaten :)

Eki Görüntüle 254984

bu tarz bir kot aldım. ama açık renkli :)
içten bu şekil yama yapmak istiyorum
hangi renkleri kullansam ki

Siyah yama hepsine yakışır bence ama açık maviyse lacivert ya da saks mavi fena olmaz hani

Son düzenleme:
Merakedemem, canım birkaç sitede buldum ama link atamıyorum ben google dan -fotoğraf makinesi şeklinde kolye- diye arattım ilk sayfada birsürü site çıktı sen de öyle yapabilirsin canım :)

Teşekkür ederim canım
Facebook üyeliğin varsa eğer A46 & Tuvanam yaz arama butonuna sayfayı beğen canım.O sayfa Tuvanam markasının çalışanları tarafından kurulmuş.Her konuda bilgi veriyorlar.Eğer üyeliğin yoksa ben sorarım senin için nerde mağazaları olduğunu.
Yorumlarının devamını beklerim canım

begenırımm tatlım:)))yorumlara devam edıcem secımlerın cok hoş cunku:)

her daim çok iyi bu kadın

Rengarenk dar paçaların görüntüsü çok hoşuma gitse de cesaret edemiyorum.Ama bu renk çok tatlı
Okul öncesi son günlerini ben gibi arkadaş ve akraba ziyaretleriyle geçiren varsa örnek kombin olabilir diye düşünüyorum :)

Uploaded with ImageShack.us

Çok güzel şeyler eklemeşsin yine canım
Ben Sinem Kobal'In pembe elbisesnie bayıldım çok şeker akide şekeri gibi
Son eklediğin fotoda sarı pantalonun rengi çok güzelmiş o renk bir bluz arıyor bu ara gözlerim denk gelirse kıstırcam

Sarı renk bişeyler ben de arıyorum.Sonbahar geldi ya kahverengi çantamla kombinleyip ağaçlarla uyumlu olucam

Gossip Girl ~~Blair Waldorf
Diziyi izleyenler bilir.O yukarı doğu yakasının cadısı, o kraliçe B. :)
İzlemeyenler de tarzını ben de görsün istedim.Blair modacı bir annenin kızı olması ve ait olduğu sosyal sınıf nedeniyle giyim tarzı herzaman kusursuz.Ve stil ikonu Audrey Hepburn :)
Danteller, fiyonklar,saç bantları, çoraplar, pahalı takılar onun vazgeçilmezleri :)
Blair çok nadir pantalon giyiyor.Etek ve elbiselerden asla vaz geçmiyor :)

xoxo Gossip Girl

bu blairin gecelikleri iç çamaşırlarına falan daha çok bayılıyorummm okul elbisenin altına bilee jartiyer giyiyor kız

Ahhhh şöyle renkleri bir de ben cesaret edip alabilsemmm tam alacakken karar değiştirip yine kremini siyahını alıyorum içimde kalıyorr... Çok hoşuma gitti

bende şort giyinmiyorum o yüzden blazerin yeri genelde dar kotlar
hem evet belli çok sevdiğin değişik tarzı var tuvana B.nin haksız değilsin yani beğenmekle

ya bende bende renkli kot istemiştim adilışıkda collezone da turuncu yeşil mor pantolonlar görüyorum dar paça ...çok hoşuma gidiyor ama alamıyorum sonra vazgeçiyorum bu rengarenk kotları kullansam kullansam beyaz krem tshirtle kullanabilirim benim için başka seçeneği yok sanırım

Eki Görüntüle 256241
Bu elbiseye aşık oldum

Eki Görüntüle 256243
ayyy bu kombini de çok beğendim

Eki Görüntüle 256244
allahımm incecik beli var nasıl yakışmış elbise yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…