hiç görmedim şimdiye kadar umarım bulurum teşekkürler
canım bu kadar çabuk bulmuşsun ilgine çok teşekkür ederim çok güseller gerçekten fikir oldu emeğine sağlık.Blazer ceket elbise kombini nasıl durur diye düşünüyordum bunlarla ilgili foto da var gayet güsel olmuş.Ben genelde dar paça pantolonla deniyorum farklılık aradı göslerim onu da buldum
Eki Görüntüle 254985
ama söylemeden geçemicem bunun ceketi güsel ama vasat kombinlemiş o çoraplar ne öyle ya ...çanta da aynen öle
gözlerim çağla şikeli arıyordu onu da eklemişsin çok güsel olmuşbazı elbiseleri çok beğendim özellikle şunu
Eki Görüntüle 254986
bujitericilerde çok satılıyor canım bu senenin moda kolyeleri fil , kelebek, baykuş, melek gibi çok güsel seçenekleri de var
Eki Görüntüle 254984
bu tarz bir kot aldım. ama açık renkli :)
içten bu şekil yama yapmak istiyorum
hangi renkleri kullansam ki
Küçük Sırlar-Su
Dizi kıyafetler için izlenmeye değer diye düşünüyorum
Özellikle Su'nun tarzını çok beğeniyorum.Sinem Kobal gerçek hayatta da Tuvana Büyükçınar tasarımlarını kullanıyor.Dizide ki Su karakteri de Tuvanam markasaıyla bütünleşmiş durumda.Siz nasıl buldunuz ya da zaten takip ediyo musunuz?
Uploaded with ImageShack.us
CNM tarzın begenılerın cok hoş:)peki bu markayı yanı tuannayı nerde bulabılırız sitesıne baktım ama leventte acaba satışıda oradamı yoksa anadolu yakasındada varmı bılıosan aydınlatırsan cok sevınırım:)))yada bılenınız varsa :)bnde suyun ve ayşegülün tarzını begenıorum
CNM tarzın begenılerın cok hoş:)peki bu markayı yanı tuannayı nerde bulabılırız sitesıne baktım ama leventte acaba satışıda oradamı yoksa anadolu yakasındada varmı bılıosan aydınlatırsan cok sevınırım:)))yada bılenınız varsa :)bnde suyun ve ayşegülün tarzını begenıorum
begenırımm tatlım:)))yorumlara devam edıcem secımlerın cok hoş cunku:)Teşekkür ederim canım
Facebook üyeliğin varsa eğer A46 & Tuvanam yaz arama butonuna sayfayı beğen canım.O sayfa Tuvanam markasının çalışanları tarafından kurulmuş.Her konuda bilgi veriyorlar.Eğer üyeliğin yoksa ben sorarım senin için nerde mağazaları olduğunu.
Yorumlarının devamını beklerim canım
Istanbul Fashion Week sona erdi.Ben de merakla beklediğim bazı kolaksiyonları görebildim sonun da :)
Ben kendi sevdiğim ve beğendiğim tasarımcıların kolaksiyonlarını ekliycem buraya.Sizin de görmek istediğiniz isimler varsa söyleyin fotoğraflarını bulayım
Tuvana Büyükçınar/Tuvanam Defilesi
begenırımm tatlım:)))yorumlara devam edıcem secımlerın cok hoş cunku:)
her daim çok iyi bu kadın
Çok güzel şeyler eklemeşsin yine canım
Ben Sinem Kobal'In pembe elbisesnie bayıldım çok şeker akide şekeri gibi
Son eklediğin fotoda sarı pantalonun rengi çok güzelmiş o renk bir bluz arıyor bu ara gözlerim denk gelirse kıstırcam
bu blairin gecelikleri iç çamaşırlarına falan daha çok bayılıyorummmokul elbisenin altına bilee jartiyer giyiyor kız
Ya Chuck geliverirse aniden hazırlıksız mı yakalansın kız
Rica ederim canım :)
Ben de dar paçalarla çok beğeniyorum ama elbise gerçekten hoş olmuş.Zaten lacivert-pembe ikilisi herzaman harika olur
Ayrıca kombin gerçekten felaket olmuş :) Çantayı filan geçtim de ben bu çoraplardan zaten haz etmiyorum.Belki şort-sweet-çorap-converse şeklinde uygulanırsa hoş durur ama ben kullanmam sanırım :)
Çağla Şikel olmadan defile mi olurmuş
Ben de o elbiseyi çok beğenmiştim.Tuvana Büyükçınar'a aşığım zaten :)
Rengarenk dar paçaların görüntüsü çok hoşuma gitse de cesaret edemiyorum.Ama bu renk çok tatlı
Okul öncesi son günlerini ben gibi arkadaş ve akraba ziyaretleriyle geçiren varsa örnek kombin olabilir diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?