canim kolay gelsin...ben daha once yapmistim.icine hazir domates corbasi katmistim tadi degissin diye....
çok güzel ve samimi anlatmışsın birbirimize destek olursak sevinirim canım
arkadasimiz sersum en komik kk uyesi adayi....sersum icin oy verirseniz sevinirim tesekkurler....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sabah : 2 layt meyweli yoğurt
1 armut yidim
çay içiciimmm suuu içiciiimmm böööööğğğğğ
Heyy çorbadaşın nasıl gidiyor bakalım bugün??
Unutma o kilolar gidecek fit bir görünüm gelecekk !!!!
canimm hayirli olsun sayfan bence güne güzel bir kahvaltiyla basla öglende cook az bisey yemek ye meyveli yogurtunu armutu filanda aksam yee yani bu benim fikrim tabikide sen bilirsin canimm
canim masallah guzel gidiyorsun....tartildinmi...ins.guzel kilo verirsin....
birde hatirladigim kadar corbayla beraber hergun sebze ve meyve de tuketiliyor.bence kendine dikkat et...oldukca agir bir diyet...
sevgili günlük :))))))
bugün 68.8 çıktım :)) 1.200 kaybettik 3 günde[/
bravvooooooooooooo bravvoooooooooooooooooooo bence giden 1.200 gramın için 5 dakikalık hareketli bir parça açıp çılgınca dans etmelisin. Böylece geriye kalanlarda istenmediklerini ve sonlarının 1200 gram gibi olacağını daha net anlarlar )
sevgili günlük :))))))
bugün 68.8 çıktım :)) 1.200 kaybettik 3 günde[/
bravvooooooooooooo bravvoooooooooooooooooooo bence giden 1.200 gramın için 5 dakikalık hareketli bir parça açıp çılgınca dans etmelisin. Böylece geriye kalanlarda istenmediklerini ve sonlarının 1200 gram gibi olacağını daha net anlarlar )
anlasınlar anlasınlar hepsi gidecek bacım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?