Shook'un Diyet Günlüğü

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158
ilk hedefim 30 mayıs olcek kızçelerim. 25 gün kadar var sayalım yanii 3 hafta ve en az 5 kilo kadar vermeyi planlıyorum. gerisi daha sonra olceek..gerçi 2 haftadır diyetteyim 2 kilo werdim ama bugün bozdum pastamı böreemi yidim de yidim( 1 gün daha geçmeden durdurmalıyım kendimi .. planı programı olan diyet yapan ilk hedefi 5 kg olan kızçelerimi bekliyorum.. hadi gelin bakeemm..

başlangıç kilo : 75
şuan : 73
30 mayıs : 68

şimdilik bööle..

bu arada 2 haftadır uyguladığım diyet kalori sayımına çok yakın ama çok da dikkat etmedim almam gereken 1600 ise ben 1500 falan almışımdır kaloriyi çook kısmadım açıkçası. 2 sene sene önce bu yöntemle we bol bol su içerek 20 kilo wermiştim ama nedense bu sene çook zorlanıyorum diyet yapmaktan bıktım usandım su içmek istemiyorum .. sanırım moral motiwasyon çook önemli ama hiç motiwe olamıyorum yaaa

uff ben de tam bi bes kilo falan verdim derken yine butun motivasyon sifira indi birlikte zayiflayalimm ben variiiiimmm

peki neler yaptın eplusy.. nasıl verdin 5 kiloyu.. yaa daha önce defalarca diet yapıp kilo wermeme rağmen tam bi aptal gibiyim sanki başıma ilk kez geliyo ; bildiklerimi unutuyorum .. neyse sanırım bugün çok yemiş olmanın pişmanlığı we karamsarlığı içindeyim .. yarın bambaşka bi gün olsun bizim için gram gram eriyelim :))

sabah çook güsel başladım 07.00

layt meyweli yoğurt
3 tane çilek yarım muz
yarım dilim kepek ekmek

ara:10.30
2 bardak şekersiz neskafe
geri kalan yarım dilim kepek ekmek

öğlen:12.30
2 ew yapımı poğaça
3-4 bardak şekersiz çay

ara :14.30
2 ç.b şekersiz neskafe
1 dilim ew yapımı tatlandırıcılı kek

ara: 16.30
2 dilim tatlandırıcılı kek (abartma işlemi gerçekleşiyoooor
2- dlim lavaş börek
1 poğaça

akşam 18.30 yani az önce
1 poğaça
2 tane yeşil biber
1 adet slatalık

ve 0 lt suuu (((

bunlarla kilo falan verilmez hemşerim

Tatlım günlüğün hayırlı olsun
hamur işini azaltalım bir an önce ben de kek yiyip duruyorum

canımmm çook tşk ederim .. misafir için yapmıştım artanlar atmamak için yiyrum son bi kaç tane kaldılar onlarıda kocama kakalarım artıkk :))) yarın daha çok dikkat edicem.. ama metabolizmayı hızlandırıcı bişiler bulmalıyım .... kendimi hafif ve mutlu hissetmem lazım ki devamı gelsin bunun içinde mutlaka bağırsaklar boş olmalı ...

yeme bebek kek börek poğaça fln

Hoşgeldin :79:

Son düzenleme:
Canımcım metobolizma hızlandırıcı bir karışım var ve bana iyi geldiğini düşünüyorum

yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı zerdeçal ve bir çay kaşığı bal katıp ılık suyla karıştırıp sabah aç karna içiyorum

bunu denemeni tavsiye ederim

sabah : 2 layt meyweli yoğurt
1 armut yidim

çay içiciimmm suuu içiciiimmm böööööğğğğğ

1 armut yidim

1 armut yidim

Böyle kahvaltı olmaz canım doğru değil , bu yediklerinden anca ara öğün olur, kahvaltı çok önemli..
Yediğin iki besinde de çok miktarda olmasa da şeker mecvut, çabuk acıkacaksın bu yüzden

en fazla 2 dlm tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği ye.
yumurta haşla (proteindir, tok tutar)
peynirin yok zeytinin yok, sebzelerin yok ki sebze miğdeyi en çok çalıştıran besn grubudur

deme yaww .. o zaman öğlen bl proteinli sebzeli bişiler yiyim .. bu sabah böle olsun .. tşk ederim canım uyardığın için

2 dilim kek yedim ( neden yedimm

çünkü o kekleri çöpe atmak istemiyorum

bidaha misafire yetermi kaygısı taşımadan 3-4 kişilik menü hazırlicaamm
yoksa gerisi böölleee bana kalıyor
başka zaman pasta börek diye tutturan kocam da 3 gündür ewe tok geliyoooorrr

ama son 2 dilim kaldı onları kocişe yedircem .. yemessen küserim dicem ağzına tıkıwericeeemmm

weeeee söz weriyorum yarın un tuz şeker yağ yemeyeceğim 2 hafta yaptıydım misafirler gelince bozuldu
bidaha yaparım ne war sankiiii

canım misafir gelince kalan hamurişlerini paketle dondurucuya at yeme,ben öyle yapıyorum hafta sonu kızım gelince fırında ısıtıp ona yediriyorum,hem ziyan olmuyor hemde yemekten kurtuluyorum..

canım misafir gelince kalan hamurişlerini paketle dondurucuya at yeme,ben öyle yapıyorum hafta sonu kızım gelince fırında ısıtıp ona yediriyorum,hem ziyan olmuyor hemde yemekten kurtuluyorum..

hamur işini donduruca atmakmıııııııııı
tatlım bu süpeeerrr fikirrr ...
eşim poğaa diye tutturuncada çıkar ısıt yedir
yaa süpersiiinn çokk tşk ederim

öğlen iki adet kek yimiştim bu saate kadarda maydanoslu dereotlu çayımı içtim

saat 18.00 itibari ilede
bir salatalık
awuç içinden biraz daha az peynir
maydanooss
dere otuuu
bir biber
2 adet küçük poğaça
7 otlu çay

Son düzenleyen: Moderatör:
hamur işini donduruca atmakmıııııııııı
tatlım bu süpeeerrr fikirrr ...
Eşim poğaa diye tutturuncada çıkar ısıt yedir
yaa süpersiiinn çokk tşk ederim

ay cnm alemsin heee eşin ---pohaaa-- deyıp --çaaaaa-- demeden sen onunemı koyceksın tatlımmmm yarın daha kararlıyız tamammı valla ara ogunlerde meyve dısında bısey yemıycem bı dahaaaaaa yoksa veremıcem bu kıloları yaaa aynaya bakınca guzel fızıklı bırını gormek ıstıyorum ben....

ewet arkadaşlarım ben 2009-2011 yılları arasında 22 kilo nasıl werdiğimi hem sizlerle paylaşmak hem de tekrar bir hatırlamak istedim

kendi kendimi motiwe ediciim yanii:)))

şincik lisede hafiften tontoş ama çıtırımsı bi kızçe idim.
üniwersiteye gittim sene 2003-2005
yurt ortamı maluum sağlıklı beslenme sıfır
aileden uzaktayım dersler falan derkene sıkıntı başgösterdi
arkadaş ortamları kafelerde yemeler kantinlerde aburcuburlar derken 18-19 yaşımda 60 kilodan 70 e merdiven dayadım
we spora başlamaya karar werdim
lisede de yapardım we her yaptığımda 3-5 kilo eklendi sporu bırakıncada 2-3 kadarını weriyordum

wel hasılı sporada başlayınca önlenemez açlık krizleri tatlı krizleri mide yanmaları baş gösterdi

deli gibi yemeye yedikçe spor yapmaya başladım
2005 in yaz ayı gelip çatına 82 kilo ya merhaba demiş bulunmaktaydım

2007-2009 yılına kadar hiç dikkat etmedim yedim de yedim 85i gördüm ama 80-85 arası hep gittim geldim ortalama 82 diyorum o yüzden
kabızlık reflüü karaciğer yağlanması baş gösterdi
yaş daha 24 yanii
sonra anacıım beni ziyarete geldi
ikimizde birbirimizi görünce donup kaldık
annem 100 kilo olmuştu
hastalıklar da cabası merdiwen çıkamıyor namazını ayakta kılamıyordu kadın 45 yaşında ::::(

karar werdik yürüyüş yapacaktık ; unu tuzu şekeri azaltacaktık
yemeklere yağ koymayacaktık
yaptık mıı
ewet yaptık 1.5-2 ayda ben 70 kilo anamda 90 kilo oldu

ben 12 anacuum 10 kilo wermişti sene 2009
sonra bıraktık normal yemek yiyorduk ama tatlı kesinlikle yasaktı diğerlerinde biraz gewşedik wee hiç kilo almadık ama wermedikte

anacuum gitti sene 2010 olduu
benim wermem gereken 10 kilo daha wardı
şekeri unu tuzu yağı tekrar kestim
spor yapmadım sadece ewde bir kaç esneme açma germe hareketi yaptım
1.5-2 ayda diğer 10 kilo da gitti

artık 58 kiloydum we çook mutluydum tüm kıyafetlerimi değiştirdim .

2010-2011 yılı içerisinde yediklerim ise bool meywe ağırlıklıydı
bisküwi we kahwe wazgeçilmez ara öğünümdü

tatlı tuzlu herşeyide artık yiyordum kilom gayet sabitti : bu arada 2010 da ewlilik olunca o süre zarfıda bana bişi yedirmedi

düğüne az kala anacuumla birbirimizi tekrar gördüğümüzde bir şok daha yaşadık ben 58 kilo anam 77 kilo

ikimisde birbirimisden gizli wermiştik çook büyük süpriz olduu..

2011 haziran -temmuz ayı bir sebepten dolayı spora başladım sağlıklı sporla yaşayacaktım
5 ay deli gibi spor yaptım

son 3 aydır yapmıyorum tplamda 8 ayın sonunda75 kilo olmuştum

15 kilo aldım 8 ayda

mart ayından bu yana da çıldırmış gibiyim nasıl olurda alırım diye .. 2 kilo bi alıp bi weriyorum naapçam bilemedim

bu arada sporu kötülemiyorum sakın yanlış anlamayın ben 75 kiloyum ama gören 65-67 sin derler bunu spora borçluyum ama iştahımı deli gibi açtığını farkettim

benimde hikayem buu

:)) ama napiim hem istiyo bi tepsi yapıyom bana kalıyo böölesi iyi hem hemen önünde olur hem bana kalmaz :))

ewetewet yarın çokk manyak bişi olucam ewde kalorili bişi bırakmadım .. ben meywe ile baya kilo werdiydim bi zamanlar hikayemi yasdım biras uzun oldu sıkılmassan ok canımcıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…