- Konu Sahibi berfinbilgen
-
aslında bu yöntem çok işe yarıyor düzenli yapıldıgında bir arkadasım sadece sıcak suyla 10 kg vermişti ve ben buna şahidim..
akıl var mantık var arkadaşlar.. sadece sıcak suyla kilo verdi diyen birine inananlara gülerim harbi. diyetsiz sporsuz ensenle fülüt çalsan yine de kilo veremeszin.. bu bu kadar açık. kendimizi kandırmanın anlamı yok.
peki arkadaşlar suyu kaynar kaynar üfleyerek mi içtiler acaba?? yoksa hani kaynatıp ılımasını mı beklediler ki?? bunlar hakkında bi bilginiz varmı??
bence burda bahsedılen sıcak su oda sıcaklıgından bıraz daha fazla yanı kaynamayla alakası yok.Ve inanın benım annem bu yöntemle 45 yasında 13 kılo verdı az bısey degıl.Normal ıctıgınız soguk suyun yerıne bıraz daha sıcagını ıcecceksınız sadece kesınlıkle yararlı........
sabahları ac karnına bır ıkı bardak kendını zorlamadan yok 5 lt 10 lt dıye bısey yok yavas yavas daha sonra ıcebıldıkce artırırsınız mıktarı.gün arasıında yemeklerden önce ıcmeye özen gösterdı yatarken ıctı ama bellı bı mıktar degıl.mesela ben oturarak calısan bı ınsanım süreklı cay tüketıyorum.bunun yerıne sade ılık su veya lımonlu ıcıyorum.gercekten bı müddet sonra rahatladıgınızın farkına varacaksınız kesin bi süre veremeyecegım ama cok uzun bı zamanda degıl ınanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?