Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum, ayrıca ilk zamanlar kişiler aman kimse kırılmasın diye gerçek düşüncelerinden ödün veriyorlar. Sonra bu fedakarlıklar geri dönülmez bir hal alıyor. O saatten sonra rest çekmek ne kadar değişti olarak yorumlanıyor.Eltin sıcakkanlı değil içten pazarlıklı gibi geldi bana.
Daha yeni tanıdığı insanı her gün arayıp özledim demek bana hiç samimi gelmiyor.
Aynı evde olmamalısın kesinlikle. Çalışsan da çalışmasan da her gün göreceksin yoksa bu eltiyi.
Balayı konusunu da bir kere daha söylerse sessiz kalma. Eşinle başbaşa balayınızı yaptıktan sonra maddiyat el verirse bakacağınızı söyle. Baştan önünü alman lazım bunların.
eltin için bir şey diyemem ama en iyi insanla bile fazla yakınlık sorun çıkarır.benim elti beni gördüğü andan itibaren kıskandıgını acık ve pis bir şekilde gösterdiği için eltin bana biraz safça ve iyi niyetli geldi.yani kötüyü bildiğim için olumsuz bir sey oluşmadı ama mesafe iyidir.kadıncagız kendine de zarar verecek bazıları böyle hiperaktif oluyor duramıyor yerinde bu da en cok kendine zarar veriyorMerhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic
kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
Mesafe şartMerhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
altından koca olsa bunları çekmeye değmez ve dogru söylüyorsunuz eltiye sıra gelmezElti den önce kv KP ve evlenme çağında kazık kadar bir kayınbirader!!evliliğin ilk günleri, yalnız yapılan kahvaltılar, nazlar cilveler, herşeyi geçtim öyle ilk gece ha deyince ilk gece olmuyor.ve yan odada bekar bir kayın kv KP var.hadi de banyonu nasıl yapcaksin.tuvalet olayları.ay bilemedim güzelim.ben bile bunaldim.ben mesala bornova oturup kahve içer kitap okurdum.benim evim benim için keyif demek.calisiyorsun bir de.senden is as bekleyecekler.hadi kv işi yemeği yapıyor.dicekki ay çok yoruldum butun gun bi çay bi kahve yap.
Misafir olsa geçici olsa Batmaz sana.ama her gun her gun bunların olması sıkar canını. Eşinle ağız tadıyla kavga bile edemezsin.uzerine mi alınır acaba diye.
Bence aynı ev meselesini geçin. Direkt düğünü ertelendi. Nisanlinizin ailesi de ne düşüncesiz.cikin o evden işte adam evlenecek ya evlenecek.kiraya cikin iste.yeni eşyalar almayacaksiniz o zaman.o evin eşyaları vardır. Valla her yönüyle elinde kalıyo 8nsanin bu mesele.bence siz ailenizle konuşun .düğünü gerçekten erteleyin . Elti meli yine bir adım dışarda ama kv KP kayın ohooooi iyi düşünün