kanmayın bunlara lütfenYorumlariniz icin cok tesekkurler hepinize hak veriyorum. Kaynim nisanli bizim dugunden bir kac ay sonra ona yapmak istiyorlar. Kendilerine 3 odali ev almak yada kiraya cikmak istiyorlar. Aldiklari ev zaten 2 oda orada 2 aile birlikte yapamaz bunun farkindalar. Evdeki esyalari cikaracaklar. Boyle anlasdik butun evi biz dolduracagiz esya olarak. Evin anahtarini verecegim kendileri calisip yasasinlar diyordu kv. Simdi maddi imkanlari biraz zayifladigi icin kucugun dugunune kadar 2 oglumdan birinde otururum diyor. Abisinin evide 2 oda ustune bide 2 cocuk var onlarda kalmasida bizde kalmasida haksizlik olur zaten. Onlarla da 1-2 ay kaldilar sonra bu eve ciktilar. Simdi bu durumda nisanlima ailen bizimle kalmasin diyememki. Bu konu acildiginda bizimle oturmayacaklar der hep. Oda rahat olmak istiyor. Balayi konusunu dedim ona ikimiz oluruz diye. Oda evet bende oyle istiyorum dedi. Yani nisanlim benim dediklerime hic karsi cikmadi.
madem oyle bekleyın sartlar duzelınce evlenenın nısanlı kaynınızda evlensın oyle evlenın
dedıklerı gıbı sonra gıdecek bıle olsanız
o evlılıgın ılk sabahı beraber kahvaltı etmenın tadını sız alamayacaksınız ( ben de alamadım da o yuzden soyluyorum ıcımde kaldı

ılk gunlerınız bır daha gelmeyecek ıyı duusnun lütfen