Sıcaktan ağlıyorum

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.

maddi durmunuz iyimi eşin alabilcek durumdaysa almıyorsa kızman haklıda. durumunuz kötüyse almıyorsa klimalı yerde çalışmak onun sucu deil yani. vantilatör alsanız nasıl olur

Gerçekten bu sıcaklara klima şart, hamile olmayan insan zor dayanıyor kaldı ki siz ne haldesinizdir, aglamayın sıkmayın canınızı .

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Bi vantilatör almak cok da zor değildir herhalde

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa

Eşinizi kesinlikle ikna edin bence, Urfa aşırı çok sıcak olur ya Allah yardım etsin.

anlayabiliyorum sizi ıslak havlu koyun vücudunuza eğer alacak durumunuz yoksa. Çocuk olunca klima da açılmiyo maalesef.gece de çok cam açamıyorum çocuğa çarpar diye. Yandım bu sene yandım. Bir de bebeğim bugün yatağına koyunca ağlıyor kucağımda uyumak istiyor bu sıcakta perişan oldum

Yazık kız kıyamam :(
Adam klimalı yerde çalışıyor diye kızmanı gebelik durumuna veriyorum. Ben de 9 aylıkken yazın ortasıydı adeta suda yaşayan bi canlıya dönüşmüştüm kuyruğum yüzgeçlerim çıkmak üzereydi. Su faturası kabarıktı. 2 adet vantilatörü sağlı sollu koyup ortada otururdum hey gidi hey.

Moralini bozma 30 liraya bi vantilatör al. Bol su iç. Sık sık duş al. Bu yazı böyle atlatırsın.

Bi de merak ettim memleket nere? Bizim bura serin bugün resmen. Bizim bura dediğim Ankara.

Hamile psikolojisi gak desen ağlar, guk desen kafaya takar:KK43:
Klima olunca da hasta oldum,oram buram tutmuyor demeye başlanır :63:
Sağlıklı bir şey değil tatlım bu kadar kasmaya gerek yok.Doğum yapınca çocuk hastalanır korkusuna kendin kapatacaksın.:KK51:
Git çim bol bol :halay:

Vantilatorun onune bir kase buz koyup karsisina oturun,
Ayaginizi da soguk su dolu bir legene koyun, su isindikca buz atin. Ayaginiz ve basiniz soguk oldukca kalan yerleriniz de serinler.

Back
X