• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Daha onceki konuda vantilator al dedi insanlar 2 tane alsan 200 lira etmez kapat camlari perdeleri karsilikli calistir iste..
Ne desin insanlar burda para toplayip urfaya klima mi yollasin
Instagramda kampanya acalim istersen
Ya da ben urfa valiligini arayim bi cozum bulsun
Suriye girisine de duvar orsun sicak esmesin :kahve:
Ama yok premsesi illa kocasi dusuncek

Daha onceki konuda vantilator al dedi insanlar 2 tane alsan 200 lira etmez kapat camlari perdeleri karsilikli calistir iste..
Ne desin insanlar burda para toplayip urfaya klima mi yollasin
Instagramda kampanya acalim istersen
Ya da ben urfa valiligini arayim bi cozum bulsun
Suriye girisine de duvar orsun sicak esmesin :kahve:
Ama yok premsesi illa kocasi dusuncek

Şaşırıyorum bazen gerçekten, bende madden evi zor geçindiren tek maaşlı bir koca var zannetmiştim.
Meğer karı-koca memurlar !
Peki daha ne diye soruyor insan işte ,ilginç.

Şaşırıyorum bazen gerçekten, bende madden evi zor geçindiren tek maaşlı bir koca var zannetmiştim.
Meğer karı-koca memurlar !
Peki daha ne diye soruyor insan işte ,ilginç.

Bende oyle sanmistim ama ogretmenmis ya insanin evinde illa klima olcak diye bir kaide mi var ?
Velev ki para yok vantilator al dedik yok
Babanlarda 3 tane varmis birini iste dedik yok
Taksitle al yok
Kocasi dusuncek ben de bunu anlamadim
Hamile olan 5 lt su icen sensin soyle madem kocana alsin ona da yok..
Eeee ???

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
klima sizi hasta etmesin :(
bizde var ama ben kullanamıyorum
gecenlerde actım
bır hafta yattım
allah yardımcınız olsun

Bende oyle sanmistim ama ogretmenmis ya insanin evinde illa klima olcak diye bir kaide mi var ?
Velev ki para yok vantilator al dedik yok
Babanlarda 3 tane varmis birini iste dedik yok
Taksitle al yok
Kocasi dusuncek ben de bunu anlamadim
Hamile olan 5 lt su icen sensin soyle madem kocana alsin ona da yok..
Eeee ???

Mantık şu onu hamile haliyle kendi değil KOCA'sı düşünecek.
Bayan hamile kırmak üzmek istemem ama neyin kafası bu anlamadım.
Bilmiyorum belki naz tuz yapmak azıcık ilgi alaka bekliyor ama,farkında olmadan kendine işkence ediyor.

Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Tamam öğretmenmişsin işte al bi tane klima eşin almıyorsa. Taksitle al ödersin. Hiç kenarda paran yok mu ya da kredi kartın yok mu yoksa bile ara bankanı 2 güne bi kart yollarlar böl taksite ödersiniz.

Kızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....

Erkekler düşünemeyebilir bazı şeyleri dilinle isteyeceksin. Ne var ağzına kira mı istiyorsun sen de. Sıcaktan bunaldım klima almamız lazım sen mi alırsın ben mi sipariş vereyim de.Ben de eşim burasının sıcak olduğunu söylediğinde memleketteydim.geldim ertesi günü bi vantilatör sipariş ettim.adamın almasını beklesem oooo. Her isteğini ihtiyacını anlamasını bekleme sen dile getir.

Bazikari demis ki premseslk yapacak ..onun için değil ilk başta sıkışırız diye düşündüm.sonra da eşim ise başlayınca daha çok üzüldüm çünkü onun düşünmesini çok ama çok isterdim . Eşimden şimdiye kadar maddi hiçbirşey beklemedim.bunu maddi acıdan değil manevi acıdan beni düşünsün istedim . Ama düşünmedi .ona da kırgınlığım çok fazla...

Kızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....
Keşke kart bilgilerini ezbere bilseydin. İnternet bankacılığın varsa yeni kartı beklemene gerek yok hemen sanal kart oluşturup alabilirsin.

Mantık şu onu hamile haliyle kendi değil KOCA'sı düşünecek.
Bayan hamile kırmak üzmek istemem ama neyin kafası bu anlamadım.
Bilmiyorum belki naz tuz yapmak azıcık ilgi alaka bekliyor ama,farkında olmadan kendine işkence ediyor.

Hep bu ozcan deniz dizileri yuzunden :KK70:

Buzdolabına su koy iyice soğut, sonra havluya dök sıcak bastıkça sür vücuduna. Vücut sıcaklığın düşerse biraz idare edersin. Duş alamazsın sürekli bu en iyi yöntem.

Back
X