• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

hamileyim
doktora tezimden dolayı tarlada çalışıyorum
adam bana nasıl ince davransın hıııı oda haklı :KK70::KK70:
sabah kalkıp çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan yengelerim bile ahh bu halinle tarlalarda çalışıyorsun diyorlar
bende daha ne güzel işte evladım benimle gurur duyacak helalinden alnının teri ile rızkını kazanan bir anam var diye diyorum
ama
hep bunlar teselli:KK42:
bende isteremmm diğerleri gibi nazlanmayııı:cry::cry:
seninki daha zahmetsizmiş ,2017 de hem tarlada çalıştım hem doğurdum sonra da çapaya devam ettim dersin artık :D

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Adana da mı yaşıyorsun

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Allah yardımcın olsun canım....seni çok iyi anlıyorum.klima taktırma şansınız hiç mi yok?tühhh yaaa

Eşinize söyleyin bir an önce a sınıfı küçük bi klima bi süre işinizi görebilir.

Ama eğer durumunuz yoksa bi vantilatör şart. Hem ucuzda en yükseğe ayarlayıp kendinize sabitleyin.

Bi diğeride camları falan açın şimdilik ceyran yapsın ve sizde düşünmemeye calışın en kısa zamanda halledene kadar.

Böyle bebişe zarar verebilirsiniz stresten. Allah yardımcın olsun.

Evkur gibi mağazadan vantilatör alın taksitle ödenir...

Back
X