- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.300
- 598
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
bence sen bu konuyu takıntı yaptın. sıcaktan ağlanır mı ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Urfanın bir ilçesinde oturuyorum suriye sınırına çok yakın...suriyeden de sıcak geliyorYazık kız kıyamam
Adam klimalı yerde çalışıyor diye kızmanı gebelik durumuna veriyorum. Ben de 9 aylıkken yazın ortasıydı adeta suda yaşayan bi canlıya dönüşmüştüm kuyruğum yüzgeçlerim çıkmak üzereydi. Su faturası kabarıktı. 2 adet vantilatörü sağlı sollu koyup ortada otururdum hey gidi hey.
Moralini bozma 30 liraya bi vantilatör al. Bol su iç. Sık sık duş al. Bu yazı böyle atlatırsın.
Bi de merak ettim memleket nere? Bizim bura serin bugün resmen. Bizim bura dediğim Ankara.
Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memurher gün kadının çalışması için bir neden görüyorum kk da. keşke çalışıyor olsaydınız. ben gidiyorum x firmasına taksitle ne ihtiyacım varsa alıyorum. harçlığımdan gene ödüyorum. siz de öyle yapsanız. ay 50-100 liraya taksitle alsanız. ev-.. gibi mağazalardan. ben de Gaziantepte ikamet ediyorum. hiç klima almadık. hamilelik de oldu yaz mevsiminde idare ettim ağlamadım falan ama her bünye de bir değil işte.
Çık kendin al eşini bekleme bir şey derse de cevabını ver. Benim evimde sıcak eşime klima alalım dediğimde hasta olursunuz deyip durdu.En sonun gidip vantilatör aldım.Hasta olacaksınız dedi .Hasta olmak için aldım dedim sustu.Dedigin gibi sıcak lara biz bile dayanamiyoruz .Sen birde hamilesin.Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Birde bende antep e gidip geliyorum cidden yaşadığım yete göre çok serin.ben urfa merkezde yaşamıyorum .urfanın suriye sınırına çok yakın bir ilçesinde yaşıyorum .suriye de buraya çok erkır diyor sıcaklık acısından.yani turkiyedeki sıcaklık gibi değil çok farklı...hele bir esintisi var eşmese daha iyi diyorsun.anteo inan buraya göre cennether gün kadının çalışması için bir neden görüyorum kk da. keşke çalışıyor olsaydınız. ben gidiyorum x firmasına taksitle ne ihtiyacım varsa alıyorum. harçlığımdan gene ödüyorum. siz de öyle yapsanız. ay 50-100 liraya taksitle alsanız. ev-.. gibi mağazalardan. ben de Gaziantepte ikamet ediyorum. hiç klima almadık. hamilelik de oldu yaz mevsiminde idare ettim ağlamadım falan ama her bünye de bir değil işte.
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Neyse ya ben bir şey demiyorum.Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur