• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Yazık kız kıyamam :KK43:
Adam klimalı yerde çalışıyor diye kızmanı gebelik durumuna veriyorum. Ben de 9 aylıkken yazın ortasıydı adeta suda yaşayan bi canlıya dönüşmüştüm kuyruğum yüzgeçlerim çıkmak üzereydi. Su faturası kabarıktı. 2 adet vantilatörü sağlı sollu koyup ortada otururdum hey gidi hey.

Moralini bozma 30 liraya bi vantilatör al. Bol su iç. Sık sık duş al. Bu yazı böyle atlatırsın.

Bi de merak ettim memleket nere? Bizim bura serin bugün resmen. Bizim bura dediğim Ankara.
Urfanın bir ilçesinde oturuyorum suriye sınırına çok yakın...suriyeden de sıcak geliyor

Bazi sehirlerde gerekli adanada klimasiz ev azdir evliligimin ilk yili adanadaydik oturma odasında klima vardi biraz büyüktü yatak odasına etki ediyordu, çoğunun yatak odasındada vardi biz tayinciyiz diye bir tane aldik..sonra ic anadoluya cikinca sattik...urfayasa gittim yazın bende ağlamıştım:)

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.

Canım ben butun perdeleri kapatıp vantilator açıyorum baya fayda ediyor. Uygun bir vantilator al hiç yoktan iyidir

her gün kadının çalışması için bir neden görüyorum kk da. keşke çalışıyor olsaydınız. ben gidiyorum x firmasına taksitle ne ihtiyacım varsa alıyorum. harçlığımdan gene ödüyorum. siz de öyle yapsanız. ay 50-100 liraya taksitle alsanız. ev-.. gibi mağazalardan. ben de Gaziantepte ikamet ediyorum. hiç klima almadık. hamilelik de oldu yaz mevsiminde idare ettim ağlamadım falan ama her bünye de bir değil işte.

her gün kadının çalışması için bir neden görüyorum kk da. keşke çalışıyor olsaydınız. ben gidiyorum x firmasına taksitle ne ihtiyacım varsa alıyorum. harçlığımdan gene ödüyorum. siz de öyle yapsanız. ay 50-100 liraya taksitle alsanız. ev-.. gibi mağazalardan. ben de Gaziantepte ikamet ediyorum. hiç klima almadık. hamilelik de oldu yaz mevsiminde idare ettim ağlamadım falan ama her bünye de bir değil işte.
Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur

bu bizim akıl verebileceğimiz bi konu değil ki. daha önceki konuda yazıldı fikir verildi.

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Çık kendin al eşini bekleme bir şey derse de cevabını ver. Benim evimde sıcak eşime klima alalım dediğimde hasta olursunuz deyip durdu.En sonun gidip vantilatör aldım.Hasta olacaksınız dedi .Hasta olmak için aldım dedim sustu.Dedigin gibi sıcak lara biz bile dayanamiyoruz .Sen birde hamilesin.

Birde bende antep e gidip geliyorum cidden yaşadığım yete göre çok serin.ben urfa merkezde yaşamıyorum .urfanın suriye sınırına çok yakın bir ilçesinde yaşıyorum .suriye de buraya çok erkır diyor sıcaklık acısından.yani turkiyedeki sıcaklık gibi değil çok farklı...hele bir esintisi var eşmese daha iyi diyorsun.anteo inan buraya göre cennet

Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur

Sizi sizden başkasının düşünmesini beklemeyin

Tok acın halinden anlamaz

Gidin alın madem ya da Ada'ma da burada anlattığınız gibi anlatın

Aaa ev sıcaktır şimdi hemen klima alayım diye düşünemiyor demek ki

Vantilatör 'ler çok pahalı değil bir tane alın. Yapı market'lerde uygun oluyor fiyatları. 42 derece sıcaklık %70 nem olduğu zaman bile işe yarıyor denenmiştir :)

bence mevzu çalışmak. maaşın var. bir maaşının yarısıyla gene alırsın. hiç sorma bile git al. yani bu bir ihtiyaç. sen çalışıyorsan bir ihtiyacını alamayacaksan neden çalışıyorsun?? ağlama eşin ağlasın :D

Ne alaka esin dusunmesi acaba ?
Maasin varmis yok olsa haklisin dicem de
Kredi kartinda mi yok
Git cektir taksitleri de soyle kocana odesin
Oturup cocuk gibi aglayacagina
Tirnagin var madem basini kasi..
Bazi insanlar yemin ederim akil fukarasi...
Neymis kocasi dusuncekmis
Niye ????
Adam klimali yerde calisiyomus
Napsin sen fesatlanma diye gebersin mi adam hem calissin hem sicakta dursun !!!

Madem çalışıyorsunuz neden alamıyorsunuz?
Dalga geçilecek bir şey değil, biz de klimayı hamile olduğum için aldık geçen sene.
Ben Bursada günde en az 20 saat çalıştırdım, gözümü kapatamadım klimasız.
Vantilatör hasta eder, zorlayın şartları alın.
Seneye çocukla ne yapacaksınız, suda mı yaşayacaksınız isilik olmasın diye.
Tamam lükse giriyor belki ama alabilecek olup da eziyet çekmek neden?

Back
X