• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten

Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
sizde de hata var kusura bakmayın
maasınız var gidin alın ağlamak yerine

Hep bu ozcan deniz dizileri yuzunden :KK70:
:KK48::KK48::KK70::KK70::KK70:haklısın ama
Ah şu erkekler de azıcık düşünceli olsa be ya....
xenforo-smilies-kk70.gif

Kart bilginleriminternet hesabımda yazıyor diye biliyorum ...nasil şanal kart olusuyo
Kart bilgilerin yazar da o arkasındaki 3 haneli sayı internet bankacılığında yazmaz. Onu ezbere biliyorsan eski kartını da iptal etmediysen o kartınla alabilirsin.
Ama yok bilmiyorum diyorsan.internet bankacılığından sanal kart oluştur bölümü var ona tıkla sanal kart oluştur.sana 16 haneli kart numarası, son kullanma tarihi ve 3 haneli güvenlik kodu tanımlı olan bir kart oluşturacak.artık oradaki bilgilerle alışverişini yaparsın.

anlayabiliyorum sizi ıslak havlu koyun vücudunuza eğer alacak durumunuz yoksa. Çocuk olunca klima da açılmiyo maalesef.gece de çok cam açamıyorum çocuğa çarpar diye. Yandım bu sene yandım. Bir de bebeğim bugün yatağına koyunca ağlıyor kucağımda uyumak istiyor bu sıcakta perişan oldum
Klima niye acilmiyor cocuk olunca ? Delirme....benim iglum digdu andan beri klimaninaltinda yaz kis...klimasiz hayatta uyumaz....yeterki ustune uflemesin ne zarar olcak abartmayin o kadar
Klimayi da sik sik temizleyin....

Mesela ziraat Bankası internet bankacılığında başvurular-sanal kart oluştur kısmından yapılıyor. Başka bankaysa da kurcala bulursun.basit bir şey. Oluşturduktan sonra da kartlarım kısmına gir istediğin limiti gir sonra alışverişini yap.

cidden bir alemsiniz ağustos 15 oldu kart geliyorum demeye ay sonu klima alıyorum demeye eylülü yarılarsınız. değer miydi kocam düşünseydi tribine. hamilelikte evet hormonlar değişiyo ama insan kendini kaybetmiyo yaptığım mantıklı değil diyebiliyor kendimden biliyorum :)

Ya öyle imalarla anlamaz tabii erkek bu, açık açık ben klima istiyorum, sıcaktan evde durulmuyor diyeceksiniz.
Bazen gerçekten erkeklerin dediği kadar varız, anlaşılmaz.

Yok o ozellik onlarda ust modelleri cikmadi daha
Klima lazim olcem mi ben bu sicakta cik cik cik diceksin :kahve:

Valla şaka bir yana hiçbirşey sağlıktan önemli değil.
Madem çalışıyorum okdar da lüksüm olsun.
Evet 150-350 arası fatura gelsede hastaneye gidip tedavi olup ona vereceğim paradan iyidir.

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Alın zorlayın taksit vs alın bişeyler artık. Urfa'da klimasız öylece oturulmaz. Gebesiniz birde.

Kızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....
Yani ben anlamıyorum bu kadar basit bişeyi neden bu kadar uzatıyorsunuz! Sanki mekik fırlatacaksınız! Bu kadar mız mız olmayın be üfff

Vhalla ben konu sahibine hak verdim
Yani adam cocugunu dusunur bari...
Bizde de klima yoktu hamile olana kadar
Idare ediyorduk...ama hamilelik mevzusu olunca direk cocugu dusunerek aldi hemen...

Ya öyle imalarla anlamaz tabii erkek bu, açık açık ben klima istiyorum, sıcaktan evde durulmuyor diyeceksiniz.
Bazen gerçekten erkeklerin dediği kadar varız, anlaşılmaz.
ya bunun erkekle kadınla alakası yok. Bu nasıl bir ima şeklidir yarabbi, bundan kim anlar ki:-)
Hep hormonlardan işte bunlar , korkma geçer:KK9:

Vhalla ben konu sahibine hak verdim
Yani adam cocugunu dusunur bari...
Bizde de klima yoktu hamile olana kadar
Idare ediyorduk...ama hamilelik mevzusu olunca direk cocugu dusunerek aldi hemen...

AMA kova hatunu adam düşünmüyorsa kadınında ekonomik özgürlüğü varsa neden onun keyfini beklesin ki ?
Herkes bir düşünmüyor işte .

Back
X