Şiddet acil ...

Maaş ve kredi kartını geri versin aciz mi o? Çocuk mu terbiye ediyor parayla pulla?
Ha eger kendi hayatını kuracak maddi gücü yoksa da kadın sığınma evine gitsin dicem de boşanmayacak ki boşa tantana boşa rezillik

Arkadaşınıza verecek bir tavsiye bulamadım,sadece üzüldüm.
En çokta bu şiddet ve hakaret ortamında kalan çocuğa.
Karşılıklı anlayışsızlık ve gözü dönmüşlük var olayda, şiddetin affı olmamakla birlikte arkadaşınız da pek masum gelmedi bana.
Eğer boşanmayacaksa gittiği yol çok yanlış.
Millete rezil olan adamın burnu sürtmez,hatta belki ikinci bir şiddete başvurur o sinirle Allah korusun.
Size tavsiyem hiç bulaşmayın,fikir vermeyin.
Boşanmayacak,yarın onlar iyi olunca siz arkadaşınızın yuvasının bozulmasında gaz veren kişi olacaksınız.

Kullanmayacağı raporu niye alıyor ki?

Oruç iyice başına vurdu milletin, kendine hakim olamayan tutmasın bi zahmet.
Eve milleti çağırıp aç göndermek çok büyük saygısızlık. Arkadasınız oruçlu insanlara mı ceza verecek eşine mi bu durumda.

Bosanmak istemiyorsa neden cozuum ariyorsunuz ya kafalar mi guzel. Bir insanin burnu sürtmez beden çürür o huy ruhla kalır..

Kadına şiddeti elbette onaylamıyorum,
bununla birlikte arkadaşınız da sütten çıkmış
ak kaşık değil.
Adamın çenesini tutup sıkmış,gerizekalı demiş, yetmemiş üstüne ağır küfretmiş.
Bir de kartlara el koyup,
kocasını millete madara etme derdinde.
Karı-koca,tencere-kapak misali.
İki güne kalmaz canciğer kuzu sarması olur onlar,
siz karışmayın.
Kumaşları aynı çünkü.
Çocuğa yazık.

Konu sahibi öyle bir yazmış ki arkadaşı mı çenesini sıkmış yoksa kocası mı çenesini sıkmış belli değil. Arkadaş da bağırınca tutup çenesini sıkmış diyor.Konu çok garip.Toy insanlar evlenmemeli.Adam işten gelmiş yorgun dinlenmek istiyor.Kadınlar kocalarına hiç acımayıp üstüne bir de hakaret küfür ediyorlar.Kadınlar ezilmesin derken erkekler ezilmeye başlandı.Adam da şiddete başvurmuş.Al birini vur ötekine.

Canim eşime sordum oda polis evden uzaklastirma alir ve disiplin cezasi alir dedi.

Ama bence bunu yanina birakmasin gitsin darp raporu alsin, ve ayni zamanda da bosanamiyorsa bile bir sure gorusmesin onunla. Yaptigi affedilir gibi birsey degil..

Tabi arkadaşinda da hata var agir laf etmesi yanliş olmuş. Eşide ne olursa olsun, yapmamasi gereken birsey yapmiş.

Birde dedim ki ,evden git birkaç gün mesela bilmediği bir arkadaşına veya polisevine .Biraz korksun .Saçma mi bilmiyorum ama çok saskinim.

Arkadaşınız boşanmak istemediği için bu misilleme riskli olabilir.
Eşi eve gelme derse ne olacak?

Şiddetin affedilebilir bir yanı yok ancak affediyorsa da aynı evin içinde görmezden gelerek tavır alabilir.
Şikayet ederse atılmaz ama diğer polis arkadaşlarının arasında duyulur,onlar da eşlerine anlatır vs.
Şahsen boşamayacağım adamı rezil etmem, yutar geçerim.
Ha ben şiddeti affetmem orası ayrı.

Valla diyecek yapacak birşey iniz yok. Onlar yine ertesi gün çifte kumru gibi olurlar. Bırakamaz kocasını. Hiç öyle işlere bulaşmasın.

Darp raporuyla birlikte sikayetci oldugu anda acigi alinir sonrasida daha agir bi surec atilmaya kdr gider esimden duydum gecenlerde biride esini dovuyorms gitms sikayetci olmus aciga almislar aninda mudurluge cagiririp silahini kimligini almislar arkadasinizki bi kerelige mahsusta belki oruc belki yorgunluk uykuszluk sinir patlmasi yasamis olabilir ozur dilese karsi taraf barisma sozkonusu olamazmi benimde esim emniyette uzuldum cidden okuyunca normalde polis arklarin geneli ailesine esine cok duskundur istisnalar haricumarim barisirlar

Arkadaşlar biraz yoğun bir gün yasadik okumaya çalıştım şimdi boş kaldım kalanları da okuyacağım kusura bakmayın .eşi 6 gibi mesaj atmış "sen kimsin ki benim kartlarimi aliyosun senin karaktersizligin yuzunden kimseye rezil olamam onları bırak iftar için yemek alacağım.Yarin bilet alıyorum defolup gideceksin buradan seni evde görmek istemiyorum yarın eve gelmeyeceğim sonra geldiğimde de seni görmek istemiyorum .Bitti artık .Oğlumu da senden alacağım .Sensiz krallar gibi yaşayacağız senin yüzünü görmek istemiyorum "olduğu gibi bakarak yazdım mesajı .Ama gerçekten gidebileceği bir ailesi yok anne de baba da ayrı ve ikinci evliliği kimse istemiyor .
Arkadaş tutturdu ben polisevine gidip kalacağım diye gece 12 gibi bende tabi bırakmadım dedim eğer barışmak niyetindeysen de bize çağıralım konuşun adam gibi ,yok ayrılmak istiyosan da yine mağdur olmayavagin şekilde iyice araştıralım vs .Neyse eşime anlattı kendisi ve gidip eşiyle konuşmasını istedi esim gitti .Adam demiş ki ,ben çocuğa kızdığı ve büyütmeyi beceremediği için sinirkeniyorum yok işte artık kavgadan bıktım çok fevri hemen parliyo .İnceldigi yerden kopsun artık filan demiş .Sonrada eşime o ne dusunuyo ne diyo peki filan demiş .Esimde ,sence ne düşünebilir gidecek biz durduruyoruz zorla oda yakmış gemileri bence aklımızı başıniza alın çocuğa da yazık sende kendine gel filan demiş .Zaten çok anlatmaz eşim sağolsun kerpeten ağızlı .
Bilmiyorum ama benden kat kat sakin bir kızdır yani ben hep öyle gördüm tabi ev de farklı olabilir ama bahane gibi geldi adamdaki .
Şuan bizde çocuğuyla uzandı .yarın eşini çağıralım diye düşünüyoruz yanımızda konuşulsun ki en azından saçma sapan bir durum olursa müdahale ederiz .Çokta karisamiyiruz işte birçok arkadaş yazmış karisamiyoruz haklısınız birde boşanmak istemedigi için tüm yollar tıkanıyor ...

Birde bir arkadaş yazmış ,herkes arkadaşı için aciyo diye :) konularima bakarsanız ben her sorunumu acil açık anlatan bir tipim .Hatta ailemin yanındayken bende eşimle ailesine gitmiyorum diye benzer bir tartışma yaşamıştım ve yazdığı herşeyi yine söylemiştim yani öyle bahanelere sigunmam cidden birde ilk arkadaşla ilgili konum çünkü gerçek :)
Teşekkür ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…