- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Kartları arkadaş almis akşam iftar için bişey alamasin da rezil olsun diye almis ..Alsın kumandayı kafasına patlatsın ozaman...
sözlü ve fiziksel saldırı , kartlara el koymuş bilmem ne sadece burnu sürtsünmü ister insan yahu ...
Saatlerdir konuşuyoruz söylemiyor .Esimde özel birseydir diye sormamis adama tabi dediğiniz gibi şiddetin kabulü yok ama aklıma cinsellikle ilgili bir sorundur diye geldi erkekler gelemez malum bu konudaki eleştiriyeBence adama ne dediğininde önemi var tabi şiddetin hiç bir şekilde kabulü olmaz
Okudum mesajları hep ama gidecek yerim yok diyor ,oğlum kötü olur diyor ..Karisamiyoruz işte niyeti boşanmak değil gozunu korkutmakSu kocasiz oturamayan kadinlara da hic acimiyorum valla o arkadasiniza iletiverin sevgili konu sahibi
Yani fikrimi söyledim ama daha öteye gidemiyorum iste kulagindan tutup git şikayet et denmiyor sadece çok üzgünümsen karışma sen kötü olursun belli boşanmak istemiyo.
Amiiii nnnn...şikayetçi olursa sadece gözü korksun istiyor yani etraf duysun rezil olsun vs vs . Daha ciddi bir duruma gidecekse asla istemiyor .Yani zorlayamiyirum ne yapacağımı şaşırdımÖncelik 'la allahım onu ıslah edsin şu mübarek ayda esine hanimina kal kan elleri kirilsin son vuruşu olsun bence asla fırsat vermesin bir kere susdunmu gerisi gelir seni simdirdimi önünü alamaz defalarca şiddet uygular bence susmasın kendini insan sana kişiliğe cezasını versin
Onu da istemiyor esimde söyledi açığa alınmaya hatta atılmaya giden de oluyor sadece uyarı vs alanda var diye yok o istiyor ki sadece herkes duysun rezil olsun ve korksunEşim polis şimdi sordum sizin için aile içi mevzulardan dolayı açığa alınma yada görevden atılma gibi durumlar olmaz sadece disiplin cezası alırmış..
Şubede çalışıyorlar yemekler oraya götürülüyor eve gelen yok ama tabi yine kötü oldu .Eşime sordum adam dışarıdan yemek soylemis.arkadas istediği için eşim gidip konuştu vs yorumda uzun uzun yazdım .İftar hazirlamayayim, maaş kartını da alayım sipariş veremesin..
Amaan aman nasıl da güzel rezil etmiş olacak ..
Adamin nasıl da burnu sürter şimdiiii bak gör...
Çocukluktan başka bir şey değil bu.
Öfkeli adamı daha çok üstüne sarıyor haberi yok.
Gelen kimse olayın iç yüzünü bilmeyecek ki, zaten kadın da söyleme taraftarı değil..
Eee gelenler ne düşünecek peki ?
*Kadının beceriksizligi diye düşünecek.
*Kadının çocukluğu diye düşünecek..
*Kavga etmişler çocuk gibi kavgalarının bedelini de gelecek olan misafire ödetiyorlar diyecek.
Vs vs..
Ama emin olsun ki kimse ahhh zavalli kadıncagiz demeyecek..
Olsa olsa zavallı devrem çocukla uğraşıyor diyecekler..
Burnu sürten kimse olmayacak yani.
Yanlış hamleler...
Eşim gitti konuşmaya ...Bu hafta bir görevden dolayı bir kaç gün ayrı gruotalar o yüzden eşim evdeydi .Yani pek pişman gibi değil sanki özür dilemesi bırak birde hala kadına suç buluyor .Bilmiyorum bu kadar ciddi sonuçlar olursa diye korkuyor ,diyorum bari rapor alakim dursun şikayet etmezsen bile yok olmaz bişey olur diyo ne yapacağım bilmiyorumDarp raporuyla birlikte sikayetci oldugu anda acigi alinir sonrasida daha agir bi surec atilmaya kdr gider esimden duydum gecenlerde biride esini dovuyorms gitms sikayetci olmus aciga almislar aninda mudurluge cagiririp silahini kimligini almislar arkadasinizki bi kerelige mahsusta belki oruc belki yorgunluk uykuszluk sinir patlmasi yasamis olabilir ozur dilese karsi taraf barisma sozkonusu olamazmi benimde esim emniyette uzuldum cidden okuyunca normalde polis arklarin geneli ailesine esine cok duskundur istisnalar haricumarim barisirlar
Yok o şekilde birşey yok sanırım dediğinize göre hafif yaralama sayılır belki o bile sayılmaz ama raporu aldığım an hastane polisi gelir diyo sonra iş büyür vs diyo tamam şikayetçi olma rapor dursun elinde diyorum yanaşmıyor şimdi uyudu oğluyla ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenPolisin verdigi zarar gore hafif yaralamalarda psikolojik danismanlik almak zorunda birakirlar devlet gönderiyor ama uzaklastirma icin olum tehdidi silahla vurma ya da sozu vs gecmesi gerekiyor uzaklastirma alabilir darp raporuda alabilir ama gorevden hemen almazlar
Bizzat yasadik gecmis olsun sizede
Gidecek bir ailesi gerçekten yok .Olsa gidermiydi onu da bilmiyorum gerçi de....Dediği su rezil olsun ,yerin dibine girsinki bidaha cesaret edemesin ...Boşanmak istemiyor burnu surtsun... Hmmm........... O zaman evinde otursun kocasıyla. Ne diyelim?????
Şubede iş arkadaşlarına yemek gidecekti .Evde yapıyorlar o gün sıra kimdeyse tencereye goturuyorlar iş yerine ...Aslında sabah kalktım bir heves başladım diyo o öyle yaoinca korkup evden kaçtım çocuğumla dedi.Sonrada çıkarken cüzdan gözüne takılıp kartlarını almış durumu aciklayamasin rezil olsun diye ..Dediğiniz gibi o an nasıl düşündü bilmiyorum ama çok kötüydü geldiğindeArkadasinizin buldugu yonteme de hayran kaldim
Hirsini kocasina yoneltmeyip oruc tutan iftar bekleyen ailelere yoneltmek cidden cok basarili tebrik ederim
Evet soylemiyor geldiğinden beri herşeyi anlattı onu söyleniyor .Aklima cinsellikle ilgili bir eleştiri vs geldi ne bileyim erkekler gelemez ya ...evet maalesef gereksiz bir kavga ve istenmeyen kötü olaylarNe arkadaşına ne kocasına, sadece çocuğa yazık olacak. Ağzından ne çıktığını söyleyemeyecek kadar ağır konuşmuş dayak ile sonlanınca burnu sürtülsün diyor, yahu adam öldürmüş olsa mahkeme bile ağır tahrik diyip cezayı düşürüyor, şu ağzınızdan çıkanları tutacaksınız, dayak yediğin adamdan boşanmayı göze alamıyorsanız burnu sürtülsün diye saçmalamayacaksınız adam mahkemeye verir arkadaşınızın burnunu sürter, hele hele çocuğun önünde yapıyorsunuz ya bunları allah sizi islah etsin.
Yemek olayı şöyle şubede o grupta 7 kişi var her akşam bir kişi yemek götürüyor .Evde pişen yemekleri şubeye goturecekti eşi ama dışarıdan ısmarlamis eşim söyledi .o konuyu ısrarla söylemiyor cinsellikle ilgili bir konu mu dedim acaba alay vs gibi tabi yine yaptığı hoş değil o ayrı amaÖncelikle Mesaj atsa millete, başlarının çaresine bsksınlar. Acil bi durum çıktı falan. Whatsup grubu vardır. 2. Olarak ta eşine ne demiş? Annesine falan dokunacak ağır bir küfür ise o.ç falan gibi bilemiyoruz. Şimdi neye göre yorumlayalım. Salak falan dediyse adam bu haldeyse farklııııı öbür türlü farklı yani.
Misafir değil ,şubede grupta 7 kişiler her akşam bir kişi evinden yemek getiyirir arkadaşın pisirdiklerini eşi goturecekti .O yüzden iptal vs olmuyor ama dışarıdan ısmarlamis eşim söyledi .Raporu alırsam hastane polisi işin içine girer zorla şikayetçi olmak zorunda kalırım işler buyur diye ağlıyor yani anlatıyorum sadece ısrar da edemiyorum ama üzüldüm çokÖncelikle misafirlere yemeğin acil bir durumdan dolayı iptal etsinler. Ikincisi darp raporu alsın. Bugün aklı başına gelmiyorsa yarın gelebilir. Arkadaşınız ne söylediğini söylemediğine göre ağır birşey (kocasının annesine çok ağır küfür edip dayak birini biliyorum mesela). Madem bosanmak gibi bir niyeti yok bari ikisi sakinleşip aile terapistine gitsin. Ortada bir cocuk var. Ikisi de cok dengesiz hareket ediyor.
Ya sadece anlatıyorum ama zorlayamiyirum işte ...yok zaten o duruma gelince yüzyüze bakilmaz artık .Boşanmayı hiç istemediği için her yol kapanıyorBoşanmayı düşünmüyorsa diyelim şikayet etti diyelim görevden aldılar. Bunun zararı kadına daha fazla olmaz mı? Adamı işinden etsin kira zamanı gelince ev sahibine der artık kocamı burnu sürtsün diye işten attırdım. Kartı alınca mı burnu sürtüyormuş kocasının orası daha büyük saçmalalık. Madem boşanmayı düşünmüyor siz de yardımcı olmayın sonra kötü olan siz olursunuz
Yok eve kimse gelmiyor şubede grupta 7 kişiler her akşam bir kişi yemek getiriyor yani yemekler şubeye gidecekti .Ama çok heveskiydim sabah tatlimi yaptım ,o öyle üstümüze saldırınca korkup çocuğumla kaçtım gittim diyo .Kartida almış ki parayla da yemek alamasin işyerinde rezil olup anlattsin yaptığını diye ki dediğinde bu ...Rezil olsun korksun bidaha yapamasin ama olayda buyumesinKredi kartını maas kartını almak ne demek yahu?
Sinirler gerilmiş oldukça arkadaşınızda yemeye misafir gelecek diye stres yaptı belli ki.
Yani burnunu kredini kartını maas kartını alıp gelecek insanları ac birakarak sürtemez. Hem günah madem misafir çağırdı misafirlerini güzelce ağırlayıp benden bu kadar seni artık hayatimda istemiyorum demeliydi yani ne yapacaksa yarın yapsaydı. Hem bosanmayi dusunmuyor hem insanlara karsı rezillik ne gerek var ki..
Maalesef bu da bu mesleğin kötü tohumuPolis çocuğunun yanında eşini dövüyor️
Beni çocuklarımı nasıl koruyacaksa
İşte onlar duyduğu an pesimi bırakmaz zorla şikayet ettirir diyo ...Zaten bu şehirde gidebileceği yer belli birde ben ver 2 arkadaşı var samimi yani belli nerede olacağıPolisevine mi anında bulur .rapor alıp şikayet çi olmayabilir bildiğim kadarıyla en sağlıklı bilgiyi hastane Polisi verir ama o da polis olduğu içim devresini koruma amaçlı haber eder eşine
Ya darp raporu almaya ikna etmeye calistim olay büyür diyo başka birşey demiyor uyuyor şimdi israr edemiyorum kariwmaiuorum ama çok uzuldumSen karışma
Hatta yorum bile yapma
Yarın iyi olurlar arkandan capricorn böyle böyle dedi derler
Hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?