Şiddet acil ...

Adam gidemeyeceğini, ailesinin ayrı olduğunu, mesleği olmadığını bilmiyor mu sanki? Arkadaşınız yanlış adımlar atıyor. Koca evi tek kapısıysa ona göre davranmak zorunda. Siz pek yorum yapmayın C capricorn87 rapor falan almadan tıpış tıpış eve dönecek.

Şiddetin açıklaması olamaz
Ama arkadaşınız size bile söylemiyorsa ne dediğini, bana çok vahim birşey söylediği getirti
aklıma.
Ayrica. Duyulsun, rezil olsun ama boşanmam nasıl bir zihniyet? Rezil bir adamla evli kalmak
nasıl bir kafa yapısı?
Bu adam bunu neden yaptı? diye sorduklarında kendi söylediği şeyleri anlatamacaksa boşuna adamı rezil etmesin bence.

Son düzenleme:
Boşanmayı istese arkadaşınız rezil olsun düşüncesini anlarımda boşanma gibi bir fikir yokken eşinin rezil olması kime yarayacak?
Sırf rezil olduğu, gözü korktuğu için şiddet uygulamayacak fikrine sahip olmak bile kötü.

Şiddetin hiçbir açıklaması olmaz elbette ama arkadaşınızın davranışları da normal gelmedi bana. Siz hiçbir şekilde müdahil olmayın. Onlar barışır iyi olur arada olan size olur.

Gidecek bir ailesi gerçekten yok .Olsa gidermiydi onu da bilmiyorum gerçi de....Dediği su rezil olsun ,yerin dibine girsinki bidaha cesaret edemesin ...
Valla bende ne diyeceğimi şaşırdım
Rezil olsa daha kötüsünü yapacağı aklına gelmiyor mu acaba? Bence hiç müdahale etme. Arkadaşın eşiyle barışır sen kötü olursun

Benden başka bir arqkdas daha var samimi oldugumuz ona da soylemis bana böyle böyle yaptı diye ...onun eşi herkesin yanında eşime söyler rezil olur diyo ... estağfurullah yanlış anlamak değil ciddi coknuzuldum şaşırdım ama dün gece kaça kadar konuştuk yine bir sonuç yok .Sabaha karşı binuyandi abi beni bugün evime götürür mü ben gitneeecegim gidecekse o gitsin evden beni görmek istemiyosa dedi tekrar uyudu perişan ya ...dediğin gibi karisamiyoruz ama yinede ilk bizim evde konusunlar ki birşey olursa müdahale edelim istedik ama daha öte birşey yapamıyoruz valla ikinciyi zaten istiyo hatta şöyle bir laf etti oğlu uyudu koltukta ninkardesi olsaydı böyle olmazdı bak senin oglunla ne güzel oynadı dedi ...

Ya evet o sinirle mahçup olsun istedim diyor bide sanırım yanında çok para yokmus ondan da aldım diyor geldiğinde çok kötüydü aklını kaçırmış gibiydi .
Ya inanın uykusuzluk da dert değil ama bir sonuca vardiramiyoriz o eve bu şekilde dönmesi icime sinmiyor ama çokta karisamiyoruz işte inşallah düzelir ne diyeyim nosanmayacagim diyen adama ...
Yemek işi aslında çok zor olmuyor ya birde arkadaş doğulu yani çok değişik yemekler var acaip güzel bir el lezzeti var bizde dogudayiz valla 30 yaşından sonra ilk kez böyle yemekler yiyorum .Hani.kalabwliga alışkın insanlar ama işte çocuk durnayinca elim filan hamurkuydu diyo ne istediğini anlayamadım çocuğun sadece deli gibi agalfi diyo

Ya atilmaz zaten adam meslekten. Anca ihtar falan aliyorlar. Nafakayi mecbur verecek devlet memuru,maasina haciz koydurulur eger vermezse.
Direkt silahın teslim etmesi isteniyor demiş kim dediyse ,eşim dedi ki o silahla yaralama vs olursa oluyor genelde ama yok istemiyor dediğim gibi zorla da şikayet ettiremiyoruz .Bekliyoruz öyle

Yani ben dedim eğer evde kalacaksan herkese fuyurma bunu ,yok gideceksen evet tüm Batman duysun ..Eşim konuşsun istedi diye gitti konuştu dedim ki bak bir kişinin bilmesi bile eğer mahcup olacaksa onu mahcup etmiştir yüz yüze bakacak san yapma ama işte ...

Yani ne oluyor biliyomusun insanlar unutmuyor .evli kalacaksan herkesin duymasına gerek yok çünkü hep gözüne sokulacak diyorum .Mesela biz iki aile bir piknik alanına gittik ve oğlumun park inadı yüzünden eşimle tartıştık baya öyle ayrıldık yani oradan o arkadaş her dk bunu bana.hatirlatiyor he bunu diyen arkadaşın eşi her kavgada dayak atıp kızın vücudunda morluklar bırakan bir yaratık ama benim tartismam unutulmuuor işte anlatıyorum ama ikna olmuyor

Yok evdelerdi dün akşam gidecekti ise ,ama sahurda sonra yatmış .Eşim e demiş ki çocukla sürekli çığlık kıyamet bqgirisiyo bir annenin daha olgun olması gerekmez mi ben yildim artık diye ..sanırım ilk öfke bağırması ama yine de hoş değil tabiki yapılan .
Misafir yok iş yerindeki grup arkadaşlarına evde yapılan yemek götürülüyor yani kadın yapıyor eside tencereyle götürüyor orda yiyorlar .Dışarıdan almış eşi .evet bende diyorum gelsin bizde konuşun biz odada olmayalım ama.allah korusun bir şiddet olayı daha olmasın müdahale ederiz en azından konuşun özür diledin sende ne dediysen sadece o kelime için özür dile öyle giidn madem.ama yok.herekse söyleyeceğim rezil olsun diyo sadece

Haklısınız bence evine gitmek istiyorsa gönderin gitsin söylediklerinizi dinlemiyorsa kafanızı daha fazla şişirmeyin gitsin evinde düşünsün.

Madem gidemicek kocam diye yanında taşıdığı adamı rezil etmemesi gerekiyor bence sonuçta öle bir adamın yanında kaldığı için kendi de rezil olur
Aynen. Birde insanlar unutmuyor gerçekten o barussa unutsa hatta adam pişman olup duzelse bile hep birileri bunu hatırlatacak ama takmış onkonuya

Psikologa yonlendirince de tüm.isyeri ogrenirmis bu sefer eşi daha da sinirlenirmis anlayamadim ne istiyor kafası çok karışık üzülüyorum sadece

Aslında ilk arkadaş ve çocuk çığlık çığlığa birbirine bagriyor diye sinirlenip gelmiş çocuğa filan kolundan tutup bağırmış sonra arkadaş bağırmaya devam edince agzini filan sıkmış etmiş ondan snra arkadaş ne dediyse o zamanda kumandayı fırlatmış

Rezil olsa daha kötüsünü yapacağı aklına gelmiyor mu acaba? Bence hiç müdahale etme. Arkadaşın eşiyle barışır sen kötü olursun
Rezil olunca korkup sinecek birdaha cesaret edeyevek.diye düşünüyor ...Bejcede barisacak ama istiyorum ki bari gozukumuzun önünde konuşsunlar yeni bir durum olmasin madem bodanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…