Şiddet acil ...

Kartlarını ulaştırdık şükür ...maddi gücü eğitim ,meslek ,aile yok sanırım bu elini kolunu bağlıyor ama zaten tek dediği rezil olsun

Aynen ısrar edemiyorum çünkü asla boşanmayı yada olayların büyümesini istemiyor sadece rezil olsun korksun

Niye herkes arkadaşı adına konu açıyor ben anlamış değilim...sürekli arkadaşlarınızı konusuyoruz hiçbiri mi internette bi forumda hesap açmayı beceremiyor
Eski konularimi bilen üyeler var eşimle ettiğim kavgayı bile yazan bir insanım emin olun öyle oyunlar yapmam bu cidden arkadaşım :) bize geldi su darp raporu vs ayrıntısını bilen varsa diye yazdım onda yanımdaydı .

Darp raporu aldigi an sikayetci olmuş oluyor. Ve o saatten sonra geri donuşude yok

C capricorn87 en son 18:40 civarı girmişsin kk ya ...ama bir paylaşımda bulunmadin konuyla ilgili....arkadaşın nasıl bir yol çizmeye karar verdi paylaşmak ister misin?
Yazdım canım okumak için girdim ama hareketli bir gün yazamadım boşanmak asla istemiyor ,büyücek bir olayda istemiyor tek istediği rezil olup korksun

Yanlış yazdım sanırım Ece kimse gelmiyor iş yerindeki calisan grup 7 kişi hergun borusu evden yemek getirecekti arkadaş ta eşi böyle yapınca korkup cikmis evden eşi dışarıda n almış

Yazdım canım okumak için girdim ama hareketli bir gün yazamadım boşanmak asla istemiyor ,büyücek bir olayda istemiyor tek istediği rezil olup korksun
Arkadaşın esi rezil olsun,korksun istiyor ,boşanmak istemiyor ama konu çok kabuk kontrol dışına çıkabilir çünkü anladığım kadarıyla karı -koca ikisinin de öfke kontrolü yok.Ustelik eşi bosanmayi isterse ne yapacagini hiç düşünmüyor bile.Yanlis anlama ama bu kız orada (aynı şehirde ) yaşadığınız sürece seni dert sahibi yapar ,tayin gördükten sonra da ilk işi 2. çocuğu yapmak olur.Sen olabildiğince sonrasında senin ve eşinin de zor durumda kalabileceği davranışlardan ve konuşmalardan uzak dur

Valla canimcm kac yasina gelmis insanlar ne sen nede esin hic yormayin kendinizi bazen iyilikten maraz doguyo gitsin evine sonucta cocugunun babasi tamm siddete kesinlikle karsiyim fakat bunlarin yaptigida is degil mubarek ramazan gunu hem size huzurszluk hem kendilerine zaten su yemek iside ayri bi sey 7kisiye yemek yapmk kolay degil yha yok tatlisiydi yok corbasiydi yok anayemegiydi valla 2kisilik yemeyi kendimize zor yapiyorumm solesin disardan yesinler esimler ole yapiyolar yada ortak yaptiriyolar kac kisilerse atiyorum 6kisilik guvec yanina corba pilav salata tatli aliyolar ohh missgecen subede 20kisi iftar yapmislar yemek yetmemis yettigi kdr yedik ama cok guzeldi o kalabalikla iftar acmak dedi barisirlar umarim kadinin yaptigida ayri bi dengeszlik yok kartlari almalar cocukca davranislar sen yine olgun yurekliligini gosterip yardimci olmaya calisiyosn arkligini yapip daha ne yapican

Atılınca başıma bela olursa diye korkuyor birde ortaokul mezunu .İş bulamazsam nafaka filan vermez çocuğa diyo .
Ya atilmaz zaten adam meslekten. Anca ihtar falan aliyorlar. Nafakayi mecbur verecek devlet memuru,maasina haciz koydurulur eger vermezse.

Evlenmeden önce keşke evlenme ehliyeti alsa çiftler ne güzel olurdu. Arkadaşınız eşinin burnunu sürteceğini sanıyor ama kendi burnu sürtüyor şuanda sanırım.rapor almıyor işler büyümesin diye ama rezil olsun diyor çok saçma değil mi rezil olurken herkes duymayacak kı bu adamın amirleri duyup ikaz etmeyecekler mi kusura bakmayın ama arkadaşınız neyin kafasını yaşıyor acaba .

Karşılıklı hatalar var, belki adam işten geldi uykusuzdu vs, kadın misafir gelecek stresiyle agresif davranmış olabilir,
ben olsam önce misafirlerimi yüz akıyla ağırlar sonra eşimle bir süre konuşmazdım özür dileyene kadar,
diğer türlü sorun daha da büyür ve çıkılmaz bir hal alır

Madem gidemicek kocam diye yanında taşıdığı adamı rezil etmemesi gerekiyor bence sonuçta öle bir adamın yanında kaldığı için kendi de rezil olur

Kendi bilir ama her ihtimale karsi darp raporu elinde olsaydi keske is buyumez hemen aciga almiyorlar siddet meyki oldugu icin psikologa yonlendiriyorlar ona gitmeye mecbur kaliyor zatende gitsin silahli insan yarin cinnet getirip daha da ileri giderse ne olacak hem insanlarada zararli polis korunmak icin var zarar vermek icin degil

Şiddete karşıyım fakat burda tahrikte var bazı şeyleri iki taraflida düşünmek lazım şahsen eşim bana ağır konuşsa bende kendimi kaybedebilirim.Eger boşanacaksa gitsin darp raporu alsin ama eşi rezil etmek hangi mantık. Eşlerin hele ki birde çocuk varsa birbirini rezil etmesi hiç hoş değil. Birde şöyle bir durum var adam darp etmiş kadında adamı gasp etmiş bu normal mi?Adam da gitsin kadını sikayet etsin gasptan ailecek rezil olurlar.Sizde çok fazla karışmayın insanlar evlenecek yaşta ve olgunlukta ise demekki kendi aralarındaki sorunları da halledebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…