site sahiplerinden ricam konumu eşi ve eşinin ailesi ile ilgili bölüme taşıyabilir misiniz??
istediğim yere açmamışım, dalgınlık işte..
Taşımaz mıyım :)
teşekkür ederim, e hadi bir de yorum isteyeyim o halde:)
öncelikle seni başka konularından da hatırlıyorum.. sana evliliğin ile ilgili güzel 10 şey yaz desem bulabilir misin? yani merak ettiğim şu biz sadece olumsuz taraflarını mı biliyoruz evliliğinin yoksa sahiden öylemi.. bana sorarsan sen baştan beri yanlış karar verdiğni düşünüyorsun ve evliliğini hiç benimseyemedim.. eğer eşine karşı da hislerin kalmadıysa ki bence kalmamış ayrıl, evine yaşadğın şehre geri dön ilk boşanan sen olmayacaksın hem eşinin hem de kendinin en güzel yıllarını yanlış bir kararda ısrar ederek tüketme..
evliyim ama mutsuzum kulübüne daimi üye olan çok yakın bir arkadaşım da aynı senin durumundaydı. evlendikten sonraki ilk birbuçuk-iki yılı ayrılırsam hayatım nasıl olur, nelerle karşılaşırım gibi konuları düşünmekle geçirdim demişti. sonuç hala evli. kısacası anlık mutsuzlukların yanısıra boşandıktan sonra daha mutsuz olma ihitmalini de gözönünde bulundur derim.bu arada yaşın kaç?
güzel şey herkese göre değişir.
eşime güzel gelenler benim için öncelikli güzel gelmiyor. bana tel alıyo kendi benden daha mutlu, maddiyat önemli, güçlü hissediyor eşim kendini. ama ben zaten çalışıyordum ok önemli ama sosyal hayat, işimdeki tatminim, rahatlığım benim için çok daha önemli.ve burda işimden ve çevremden hiç mutlu değilim. zaten meslek değiştirmek istiyordum, burda daha fazla istiyorum ama değiştirip dönsem ankaraya eşim nasıl gelecek, burda iş kurmaya çabalıyor.......
ben kendi ayaklarım üzerinde durabilmek için çok çabaladım. ailemin desteği olmadı . çoğu şeyi kendi başıma hallettim rabbimin izniyle tabi. ama birgün biri geldi. huyu iyi boylu poslu, ilgili beni seviyor die kapıldım gittim.
ama sürekli sorguluyordum durumlarımızı, gerçekten iyi birine bile bile zarar vermez.....
ama şimdi beni memleketine zorla getirdi, başta bu durum yoktu.
bol para kazanıp ilerde burdan çıkabilirz diyor.
ama ben kariyerimde ilerlemeyi düşünüyorum, onları bu ilde yapamam. sen sınavına çalış kazan bakarız diyor eşim. bilemeyiz ne olcak, yarın ne getirecek diyor. ama bu düşünce beni çok yoruyor artık. kendi burda iş kuruyor, özel iş yeri açma aşamasında ve ben bunları istemiyorum. ha deyince gidilmez ki. tayinle gidilir belki ama özel sektörde çavra vs lazım. çok ütopğik düşünüyor gibi geliyor bana. ısrarla yapıyor. iyi olacağını düşünüyorum bana güven diyor ama onun için iyi olacak gelecek beni boğuyor. bakış açılarımız çok farklı.benim bunca yıl uğraştığım sınav iş vs eşim için çok da anlamlı değil gibi. ben kadın olsam sen gibi davranmazdım diyor. teslim olmayı biliridm diyor. hatta çok para kazanırsa çalışmamı bile anlamlı bulmuyor.
çok yoruldum.
bir daha anlatmııcamm bu sitede çok anlattım die düşünüyordum yine özele indim. okuyanlara teşekkür ederim..
3o yaşındayım 1 yıl olcak evleneli.
anlık mutsuzluk mu benim bişeylerin altından psikolojik olarak kalkamamam mı bilemiyorum.
bu şehirde bu iş yeirmde mutlu değilim ve ne zman biteceği belli değil.
nasıl geçecek nasıl altından kalkıcam ne zman çocuk isteyeceğim bilemiyorum. çocukları çok severim ama çok enerjisiz güçsüz ve mutsuz hissediyorum.
eşimse tam bi plan yapmıyor yapmayı konuşmayı sevmiyor yanaşmıyor, kendini özgür ve baskısız hissetmek istiyor, oysa aynı istekler bende de var. burdan ne zaman gidceğimizi bilmek istiyoruım.
burda yaşamak sitemiyorum dedikçe eşim daha bi bağlanıyor buraya. alttan alttan yaptırmam gerekli ona bazı şeyleri ama bu en doğal hakkım değil mi??
bu evlilik ikimizin ve eşimin iyi olacağını düşünüyorum dediği şeyleri yaşamak zorundayım. buraya gelmek fikrine az buçuk da olsa katılabilseydim belki burda olmak beni bu derece tedirgin etmeyecekti. güzel bir yer olsaydı da aynı şekilde. burda birçokşeye tahammül etmem lazım.
dediğim gibi en kötüsü de eşime direk söyleyince kabul etmemesi ben de bunu yediremiyorum. burda olmayı istememem suçmuş gibi davranıyor...
bu evlilik ikimizin değil mi?
seninle birebir yaşıtız ve hemen hemen aynı tarihlerde evlenmişiz.
sen şu an hayatında olan temel şeylere zaten temelde karşısın. bu önemli bir durum, beni aşar... yüzeysel olmam gerekirse erkeklere pat pat konuşma, anlamazlar... aynısı bende de var ordan biliyorum. ben açıkça konuştuğumu, fikir beyan ettiğimi falan düşünüyorum. adam bana gülümseyerek her şeyi yaptırabilirsin ama nedense surat asmayı seçiyorsun diyor. karşısında entellektüel bir hanım varmış falan hak getire... bunların zihnine hitap etme bence hiç gerek yok. isteklerini bir de başka yollardan ifade etmeyi dene direkt söylemekten vazgeç bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?