Şiddet gördüm:(

Amin teşekkür ederim allah sizin de karşınıza güzellikler çıkarsın

Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil

ne kadar yakabilir ki neyle yakabilir? siddet mi uygular zaten uyguluyor. hemen baskasini mi bulur? bulsun oda cok cekmez. arkadan mi konusur? konussun, insanlar her daim biseyler ariyor dedikodu icin. dayakdan gözü sasi olan bi kadin taniyorum ben. yazim yapma buni kendine

Evli olduğunuz kişi sizi manipüle ediyor. Sizin kişiliğinizi yok etmeye çalışıyor. Öfkesini sizden çıkarıyor. Boşanamayacağınızı düşündüğü için rahatça, boşan o zaman diyor. Yarın insanlara, bu evlilik için dayak bile yedim dediğinizde o adam, boşansaydın, zorla mı tuttum diyecek. Sizin çabalarınıza kıymet verdiğini mi sanıyorsunuz?

Hayata bunun için mi geldiniz? Hiçbir fedakarlığınız takdir edilmediği gibi, fiziksel psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz. Kendinize kıymet vermeniz lazım. Başka kimse için önemli değilsiniz.

Sözleriniz çok doğru mahçup olmadığı gibi bir şeyleri de yapmak zorundaymışım gibi davranıyor bunu hak etmiyorum

O kadar haklısın ki, ne diyeyim...
Lütfen kocanızın kakılmışı olmayın...
Umarım bir an önce istediğin gibi olur herşey...

Biz yazmadan önce neyin ne olduğunun farkında değil miydiniz? Gerçekten anlamaya çalışıyorum ve anlamıyorum.
Boy boy "kadına şiddete hayır" diye reklam yapanlar, şiddeti lanetleyenler, eylem yapanlar, pankart açanlar milletin yuvasını yıkmak için mi yapıyor bunu?
Hepimiz dayak yememek için çaba harcıyoruz, alttan alıp idare ediyoruz diye mi düşünüyordunuz?

Kaç yaşında kadınsınız, rica ederim kendinize gelin.
Şimdiye kadar çoktan darp raporu almanız lazımdı. O evde 1 saniye durmanız bile hata.

Şiddet gören o bosanalim diyen o ama boşanmak istemediğini düşünen siz.

Bu çok acizce bir düşünce. Neden bosanmamak mesela anlatır mısınız ?

Yuvayı dişi kuş yapmaz hanımlar bilginiz olsun. Yıllarca kandırılmış annelerimiz. Asıl yuvayı erkek kuş dal ve çer çöp toplayı yapar ve dişi kuşlara cilve yaparlar. Dişi kuşta içlerinden en beğendiğini en centilmenini seçer. Siz hala sizi pataklayanlara yuva mı diyorsunuz?

Burda bir yuva göremiyorum..Ne dişi kuşu ne yuvası ..
Lütfen oturun iyi düşünün..
böyle asabi bir adamla ömür sürmez. Mahveder sizi..
Ayrılın diyorum..Çünkü şiddet en tahammül edemediğim şeydir.

İğrenç bir laf nefret ediyorum yuvayı dişi kuş yapar! Başlarım böyle zihniyetin çarkına!
Tabi onun ailesi böyle akıl verir onların yetiştirdiği adamcık da ancak bu kadar olur.
Kendi ailen arkandaymış akıl tutulması mı yaşıyosun? Yürü git yoluna hayatına bak çok kısa zira!

Hosuna gitmeyen bi sey olunca sana vurabiliyor, yaptığı ultra seviyedeki çirkinliğin ustune birak pismanligi; bir de "bosaniriz, umrumda olmaz" diyor.. Ezmiş, sindirmiş bi guzel..
Sen simdi bosanmaya kalksan, once yine uste cikmaya calisir, umursamazlari oynar.. Ciddiyetini gorurse kapinda köle olur; yalvarmalar, sozler vermeler vs..
Duzelir mi? Sanmiyorum..
Cidden üzüldüm ama konuya, sana.. Sen bir insansin, degerlisin.. Rica ediyorum kendini bu kadar ezdirme..

Bu şekilde psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye devam ettikçe özsaygım ve özgüvenin biter ayakta duramaz hale gelirsin. Yapma kendine yapma. Kaynana otursun dayak desin kocasından. Sen dayak yiyip oturma ama ayağa kalk. Edepsiz adam bak aynı benim eski eş ilk tokatta ağladı resmen özür dilerken elim kopsun kolum kopsun. Sonra kolumu sıkma, kafama vurma her defasında da sen beni bu hale getirdin derdi. İçinde şiddet eğilimi olmayan insan şiddet uygulayamaz bu kadar basit. İşyerinde arkadaslarına vurup mu patronuna vuruo mu o biraz sıkar işte. Üstüne de aynı seninki gibi bosancam diye bide tehdit ederdi. Naptım boşandım inanki umrumda değil vallahi gram üzülüyosam nolıyım. Gecicek biticek kararını ver güzelce anlat ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…