Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

pamukelif1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
361
55
28
Kızlar cok sıkıldım dayak yemekten bebeğim olmasa bu adamı bei dakika bile çekmem ama kızım var ayrılırsam aşır onu benden bu arada sevmiyorum artık bu adamı napabilirim bilmiyorum size sorum şuu kocanız sinirlemfiğinde sakinleitirmek için neler yapıyorsunuz ne yapmalıyım sizce

1- kimse çocuğunuzu sizden kolay kolay alamaz.
2- ilerde o da o babadan dayak yiyecek, kızım için katlanıyorum demeyin lütfen. Kendi hayatınızla birlikte çocuklarınızın hayatını da mahvediyorsunuz cesaretsizliğiniz yüzünden.

Simdi siddet gordun mu
Eger daha yeni gorduysen hemen polise basvur ve darp raporu al

Aile ici siddet varsa cocugu vermezler o hayvana korkma ona boyun egme cocugum icin katlaniyorum diyosun ama bu cocuguna daha buyuk eziyet

Allah ıslah etsin o canavarı. Nasıl kiyabiliyor. Bebegin kaç yaşında ? Kocan neden bu kadar sinirleniyor.

Sen şiddet gördüğünü ispatladıktan sonra bebeği ona vermezlerki.
Bebekse hatta zaten vermezler.

Lütfen kendine reva görme dayağı.
Evlilik bu değildir, sen de bunu hak etmiyorsun emin ol.

İstediğin yönde tavsiye verilmez burda sana. Yok çünkü..
Sen,o adamın(!) her söylediğine "he" desen bile dövecektir. Çünkü sorun onda.
Umarım aklını kullanırsın.

Şiddet görmüyorum ama şiddet görseydim bunun devamı gelirdi. Sizin için de gelir. İsterseniz evde kedi gibi sessizce oturun, sessizce oturmanız bahanesi olur yine döver sizi anlatabildim mi? Boşanmak en mantıklı çözüm sizin için. Çocuğunuzu da elinizden alması mümkün değil, anneye ihtiyacı olan küçük bebekleri mahkeme anneden ayırmaz.

siddet gormuyorum ama yorum yapmak istedim.kocan icin senin yapabilecegin birsey yok.surekliyse bu durum tedavi olmasi lazim.lakin cocugun varken seni dovmesi daha daha buyuk ayip bence .hazmetme .imkanin varsa uzaklas onunla ayni evde yasama.

Şiddet görmüyorum,görmedim. Azgın kudurmuş hayvanları uyuşturucu iğne ile zıpkınla vurarak sakinleştiriyorlar . Sizin eşinize hayvan desem hayvana hakaret olur.
Kızın için devam et ,annesi babası tarafındab sürekli dövülen baba sevgisine muhtaç kızlar ilerde baba figürü eksikliğinden dedeleri yaşında adamlara gönül veriyor bunu bilin.sorunlu evlilik sorunlu çocuk demek.

neden bunu kabulleniyorsunuz ki? o size vurmaya kalktığında nedenkarşı koymayıp kabullendiniz ve birde üstüne çocuk yaptınız.
sahip çıkanınız yokmu? boşanın ve ne hali varsa görsün. çocuğunuzu ona asla vermezler

kızın için dayak yemeyi fedakarlık olarak görmeyi bırak..
Fazla değil 2 Sene sonra kızın dayak yemeye başladı mı da ailem sahip çıkmıyor mecbur çekiyoruz diceksin..
Bahaneleriniz çözüme engel malesef yazdiklariniz tüylerimi ürpertti..
Sana verebileceğim tek taktik darp raporu alıp mahkemeye vermek gerisi sizin kendinize yaptığınız gibi sizi kandırmak olur!!

Siddet gören bir kadinsiniz iki kere aldatilip bebeginiz icin geri dönen tarafsiniz ayriyeten merakimi mazur görün vajinusmus oldugunuzu belirtip bi kiz evlat sahibisiniz bu kadar kisa zamanda asildi madem nasil 7 ay bile gecmeden bebek oldu sirf bilmedigimden soruyorum ? Ayrica bu konuda kim fikir beyan etse siz adim atmadikca devami gelir kendinize neden bu eziyeti yapiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…