Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

Bebeğinizin kimse alamaz. Boşanma durumunda bebek annede kalir. Dilimizde tüy bitti her konuda aynisini yazmaktan. Kendini dusunmuyorsan o bebeği düşün. O da yiyecek seninle ayni dayagi babasindan. Daha kötüsü kadin olmayi boyle bir şey sanacak önünde dayak yiyen bir kadim modeli varken Kocasindan da yiyecek o dayagi.

Dayak yemekten SIKILMAK.... burdaki sıkılmak içinde oldugun durumu anlatıyor

Annesinin dayak yediğini görerek büyüyen bir kız çocuğu??? Evladınıza nasıl zarar verdiğinizi görebiliyor musunuz?? Nasıl sağlıklı büyüyecek...aman ayrılmayın sinek kadar kocam olsun başımda olsun...

Boşan demeyin diyorsunuz yani en baştan... Oysa olgunca, mantıklı şekilde verilecek tek tavsiye o. Madem onu kabul etmiyorsunuz başka tavsiyeler vermeyi deneyebiliriz. Mesela, saçlarınızın içine jilet saklayın, saçınızdan tutup sürüklemeye kalkarsa eli kesilsin (bir lise kavgasında kızların yaptığını duymuştum bunu ufkum açılmıştı ) Bir elektroşok cihazı bulup her zaman üzerinizde hazır tutun, bir de ufak biber gazlarından her cebinize, sütyeninizin içine falan koyun. Yatağın yanında beyzbol sopası ya da başka tahta sopa bulundurun siz uyurken yaklaşmaya çalışırsa kafasına indirin. Vücudunuza yağ sürün bol bol, vurmak için zorla tutmaya kalktığında ellerinin arasından kayıverirsiniz.
Bu tavsiyelerin bir çoğu ama sevgili eşinizin sinirliliğini artırabilir. Elektroşok hariç. O kedi gibi uysal yapar

Sakinleştirici ver adama çaktırmadan üç beş tane olsun ki elini bile oynatamasin öyle uyusun.Mum ışığında masaj yap,sana vururken ne kadar zevk aldığından bahset..
Ve sakin ayrılma. Kızın için katlan.o kız büyüyünce" annemde dayak yerdi babamdan bende yerim ne olacak ki"desin.
Bu arada kafana darbe almamaya dikkat et.Kollarını siper et kafana o vururken.Ölme sakın ki adam seni daha çok dovebilsin..
Seni dovunce sakinlesir o zaman öpüşür koklasir yeni bebek denemeleri yaparsiniz..çocuklar öyle arada kaynar gider..

Yazık ya. Ama kimse alamaz çocuğunu senden. Ulan varya böylelerinin ipi kadınlara söküyor sadece. Şerefsizler, önüne bi çocuk çıkarsan korkup altlarına ederler. Benim eşim karısını sokakta döven adamı öyle bi dövmüştü ki pısırık yalvarıyordu abi bırak yalvarırım bırak diye.
Ah ah abiniz babanız yok mu gebertsinler köpeği?

Bir kadınn kocasından bir zamanlar sevdiği güvendiği ve onunla bir hayatı paylaşmaya yemin ettiği esinden canından dayak yemesi, itelenmesi, asagılanması. ..o kadar kötü bir duygu ki..

Seni ayaklarının altına alıp ofkesinden delirdigini o kin dolu bakışları görmek ..o ofkeden salyalarinin aktığını görmek...

O kadar incitiyor ki..o kadar canın yanıyor ki..Bu ne ana ne baba dayağına benzer. .çok zor gerçekten. .

Bn de yaşadım. .vurma unutamiyorum dedim. .vurdu defalarca. .ve sonunda ayrıldık. .

Allah kimseyi esiyle imtihan etmesin..col zor cokkkk

Yok artık yaa bunu kendine neden yapıyorsun dayak yediğin adamı birde hala sevecek değilsin heralde bende hiç şiddet görmedim bilemicem ama kazara görse idim o an o evden çocuğumu da alıp arkama bile bakmadan vınn
allah aşkınıza bahanelerin arkasına sığınmayın.

Konuların hep bi değişik 2 sefer aldatılmışsın dayak var vajinismus var sen hala kocamın sevgisini hissetmiyorum diye saçma sapan konular

Aynısını yazacaktım. Bebeğim var diyo, vajinismus
konusu açmış, kuzenim eşime bakıyor demiş vs vs.. bence ağır depresyonda, kafası müthiş karışık!

Nasil sakinlestiririm derken?
Size dayak atinca mi sakinlestireceksiniz bu adami?birakin Allahinizi severseniz, yazik gunah size.. kizinizin gelecegi icin bir adim atin.. en azindan huzurlu bir ortamda buyuyup akli basinda bir birey olur..
kendinizi dusunmuyorsaniz kizinizi dusunun....

Arkadaşların dediği gibi uyuşturucu iğne fırlat sakinleşmesi için. Yemeğine ilaç falan kat hatta uyusun bütün gün.
Tövbe tövbe yaa...

Yani senin durumun kötü. Allah yardımcın olsun. Ama senin bu adamdan kurtulma isteği yok herhalde. Daha öncede aldatıldığını yazmışsın... annenin yanına gitme imkanın yokmu? Hem kocan zorla alı koyamaz çocuğunu senden. Hangi devir de yaşıyoruz???

VAllah beni bi bahaneyle mutlaka dovuyordu. Dovucek insanin bahanesi vok olur. Ben bosandim kurtuldum. Belki oldurucekti bile beni bosanmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…