Şiddet gören kadınlar baksın bii :((

Darp raporu al. Zaten mahkeme çocuğu kolay kolay babaya vermez. Bir de şiddet gördüğünü kanıtlarsan asla. Ama bir koruma kararı falan da çıkarttırmalısın, sonrasında sana zarar vermeye çalışmayacağından emin ol.

Cocugunuz annesinin siddet gordugu bi evde buyuse daha mi iyi sizce? Sakinlestirmek alttan almak falan gecin bunlari artik o yaninizdaki iflah olmaz nasil bi insan bi bayana hayat arkadasina herseyi gectim cocugunun annesine el kaldirir simdi diyeceksiniz disardan konusmasi kolay ama su kadarini soyleyeyim elinize kanit alin ve o adami bosayin video olur darp raporu olur cocugunuzuda alamaz kanun hukuk var demeyecegin ona inancim yok ama dimdik durun ayakta allah yar ve yardimciniz olacaktir

Kocanız sizi döverken siz ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Yani o elleriniz ne yapıyor o ara
Yani şiddet yanlısı gibi görünmek istemiyorum ama
Seve seve mi dayak yiyosunuz lütfen koru kendini

Annenin çok çok gayri ahlaki bir yaşantısı ya da ciddi anlamda kötü bir yaşam tarzı olmadığı sürece çocuk anneye verilir. Yani bu bahane değil kendine de çocuğuna da bu kötülüğü yapma boşan

Kendine 2 tane izbandut gibi koruma tut. Bi sonra ki dayak çalışması sırasında arkadaşlar da katilsin. Agzini burnunu bi kırsınlar. Bence kesin sakinlesir. Olmadi eve girerken kapinin arkasina saklan. Vur kafasina agir bi cisimle, bak nasi sakin sakin aksamini halıda 2.80 geciriyo. Yalniz dikkat et adamı öldürme.

Siddet gordugunu ispat et bosan kocan cocuvu alamaz hem ilerde cocugu da dovmicegi ne malum boyls adamlar ilerde daha kotusunu de yapar bide neden dovdugunu bilmek lazom

Cok on yargili davraniyorsunuz hanimlar.
Kadin manyak mi siddet hosunami gidiyo yani?
Var oyle manyak adamlar cocugunu kaciran, yada kadinin gidecek yeri yok ailesi cocugunu kabul etmiyor (siginma evine gidemeyen).
Herkez bosanamiyor maalesef, herkezin hayat sartlari bir degil.
Koni sahibesi eger gercekten bosanamiyorsan sana tavsiyem esin sinirliyken asla konusma, zitlasma ve hemn kzini al baska odaya gec.
Elinden geldigi kadar muhattap olma.
Kziinla gez dolas ye ic kendi kendini (esinsiz) mutlu etmeye calis. Rabbim kurtarsn baska ne diyim.

Kesinlikle ayrıl. Sen ne yapmış olursan ol hiç kimsenin sana vurmaya, seni dövmeye hakkı olamaz. Kızım için diyosun ama kızını böyle bir aile ortamında büyütmek onu nasıl etkiler asla düşünmemişsin. İleride eşin kızını da döver. Hatta kızın bunu normal olarak algılar ve büyüyüp evlendiğinde kendi eşi onu dövse ona da ses çıkarmaz. Hem kendi hayatını hemde kızının hayatını mahvetme. Eşinin seni dövdüğünü ispat edersen zaten kızını asla eşine vermezler. Böyle bir korkun olmasın. Darp raporu al, kendi fotoğrafını çek. Bir şekilde belgele bunu. Canım asla böyle bir adama boyun eğme. Hem kendin için hem kızın için.

18 yaş ve küçükler için velayet anneye verilir .

12 Ocak 2017'de vajinismusu yenemiyorum diye konu açmış.

Şimdi de çocuğumu bana vermezler korkuyorum diyor.

Enteresan geldi bana. Vajinismusken bebek oluyor mu?

Kurban bayramında kaçan boğalara uzaktan uyuşturucu iğne atıyorlar ya sen de onlardan kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…