- Konu Sahibi yagmurrrr2008
-
şuan o kadar karışık duygular içindeyim ki... eşimden sık sık şiddet görüyorum. en başlarda karşılık vermiyodum. giderek dozunu arttırdı.bu sefer benim sinirlerim iyice harap oldu kendimi tanıyamaz oldum. bende ona karşılık vermeye başladım. bu sabah beni tekrar dövdü. artık sınır tanımıyo. geçen seferki kavga da kucağımda çocuğum varken bana vurmuştu ve benim başım kızıma çarpıp kızımın alnı morarmıştı. birkaç gün eve almamıştım ama sonra kızımı görücem bahanesiyle gelip bi daha gitmedi.tek derdi kompleksi. onun karşısında güçlü durdukça daha da beter hale geldi. bunu dile de getirdi. bana vrduğunda ben karşılık vermeyip oturup ağlasam o zaman pişman olurmuş. kişiliğimin sağlam oluşu onu deli ediyo. bu kadar kendine güvenmesinin sebebi de benim aileme olan sevgim ve gururum. bana vurduğunda bunu aileme onlar üzülür diye söylemeyeceğim beni dövdü diyemeyeceğim konusunda kendinden o kadar emin ki.. burda bile bunları anlatırken gururumun nasıl kırıldığını nasıl yaralandığımı anlatmam mümkün değil. çünkü kendime yakıştıramıyorum bu şekilde muamele görmeyi. utanıyorum buraya yazarken bile. ben nasıl böyle bir adamı seçtim.evleneli 2 yıl olmak üzere ve bunu bana evlendiğimizin 3. gününden beri yapıyor. başlarda bu kadar değildi. ama baktı ki ben boşanmıyorum demekki dedi suçlu deilim. artık bunu suç olarak bile görmüyor. pişman olmuyor. bahanesi de benim ona karşılık vermiş olmam. az önce annemle konuştum akşam babamla konuşacak ve bu olay bitecek.midemi bulandırıyo artık benim. allahım benim ve kızımın yanında olur inşalah hepinizin dualarını bekliyorum.
akşamüstü geldi kapıyı açmadım ama sanırım bu evde rahat bırakmıcak beni tüm apartmana rezil oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?