Şiddet görüyorum...

rezil olan sen değilsin o.sakın vazgeçme.çocuğun için dik dur.yeter ki ailen yanında olsun başarırsın

offfffffff canımyaa çok üzüldüm bu nasıl bir şerefsizliktir elleri kırılsın of be güzelim madem evlendiğinden buyana şiddet görüyorsun neden hala devam ettin be güzelim düzelir diye değilmi ama olmadı ben hep söylerim bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur canım hiç gurur yapma ailene anlat bir an önce kurtul bu heriften yazık hem sana hem evladına yazık hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

Sakın yılma hıÇ kımsenın bırılerını dÖvme gıbı bır hakkı yok...sakın toplum ıÇın yaŞama ..ne derler??????? Psıkolojısını at...desınlerrrrrr unuturlar bır sÜre sonra....yaŞayan bılır acılarını..ınanın sınırden kılıtlendım. Ne demek bır ınsanı dÖvmek???? Kahretsın yaaaa hasta bunlar kahretsınnn

çok üzüldüm.ister kadın ister erkek hiçbir insan şiddeti hakketmiyor.evleneli daha iki yıl bile olmamış bunu yapmaya evliliğinizin üçüncü günü başlamış nasıl bir iştir bu.sakın yanlış anlamayın ama madem evlendiğinizin üçüncü gününden itibaren bu adam böyle neden kabullendiniz üstüne böylesine bir adamdan çocuk yaptınız.lütfen beni yanlış anlamayın ben sizi sorgulamıyorum ama bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder.adam ne olduğunu daha başta belli etmiş.keşke baştan tepkinizi koyup hayatınız adına temkinli olsaydınız.umarım sıkıntılı günleriniz en kısa zamanda son bulur.Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun.

Utanma ne olur canım
Bugün sen şiddet görürsün yarın ben , öbür gün başka bir bayan..
Eğer suçu sessiz kalarak gizlemeye çalışırsak , şuçu legal kılarız , kadınlığımızdan ödünler vere vere değersiz birer birey oluruz..
Utanma ne olur sana kalkan o eller utansın.
Ailen üzülür diye gizleme , çünkü bazı yükler tek başına sırtlayarak taşınmaz , esas ailen bunu kendilerinden gizlediğini öğrenirlerse üzülmezler mi bunca sene?
Çözümünüz yoksa lütfen ailenize bahsedin , size zarar verildiği gibi istemese de yavrunuza da zarar veriyor bu adam şu an fiziksel belki ama yarın belki de psikolojik..

aynen tabııkı sen degılsın rezıl olan o bırak o utansın.Allah sabır versın sana ya.kurtulması da zor olucak anlasılan bundan

Cok üzüldüm yağmur :1no2: 2 yıldır sana bunu yaşatıyo, seni üzüyo..bu adam nasıl bir eş? karnında bebegin varken dahi bundan sakınmayıp siddete başvurmaya devam eden ve bebeğine bişey olursa da seni suclayacagını söyleyen bi eş :mymeka: canım Allah yardımcın olsun.. dile getirmek bile istemiyorum ama başka cözüm aklıma gelmiyoo , boşanmaktan başka :1no2:

asıl şikayet edince senin gücünü görecek...boşanmayıp kızın o şiddet ortamına maruz kaldığında yarın öbürgün karşına çıkarsa beni neden maruz bıraktın diye...ben şahsen öyle yaptım anam boynumu eğdi..

annenler gelmedi mi?

gelmedi sabah babam gelip alacak bu gece eşyalarımı topluyorum . onlarda şokta zaten bu zamana kadar hiç yansıtmamıştım. babam aradı sana bunu yapanı bana yapmış sayarım kızım dedi. evimden ayrılmak istemiyorum alında ama baba içinin rahat olmayacağını söyleyince mecbur kaldım gitmeye sabah gidicem. babamda yarın onunla konuşacakmış. öyle böyle derken bitti işte. allahım yardımcım olsun . hepiniz saolun destekleriniz için bu arada

bu arada kocan olacak kompleksli ruh hastasi bir zarar vermesin sana? bu gece ayni evde kalmayacak misiniz?

resmen bogazıma yumruk gibi bi şey tıkandı ya ne bu olanlar neden evliliğin yükünü kaldıramayan herifler evlenir anlamıyorum bir çok kişi çoccuk yapmasaydın demiş ama yavrun sana güç verir bence keşke deme neden deme yaşadıklarımızı geri alamayız önemli olan bundan sonrası güçlü ol güçlü dur karşısında o çokk pişman olucak allah yolunu açık etsin ccnm allah yardımcın olsun mesleğin var senin elin ekmek tutuyo ezdime kendini hiç ailenede aksitti durum geri adım atıyım da deme bunca zaman düzülmeyen herif bu saatten sonra hiç düzelmez gidip geri döner barışırsan sonra bi çocugun daha olursa asıl o zaman zor durumda olursun dualarım seninle umarım çabuk atlatırsın du dururmu

benneyaptımkicanım bitsin en doğrusu bu senin için sakın üzülme o üzülsün seni kaybettiği için ben en çok çocuğun için sevindim onun öyle bir aile ortamında büyümesi çok kötü olur onun için sen çok şanslısınki ailen senin arkanda burda okadar çok dert görüyoruzki ailesi sahip çıkmayan vs hakkında hayırlısı canım bundan sonra her şey güzel olucak unutmahihoyyyt

ayy valla ıcım sıstı.uzuntuden hasta olucam valla bugun yarın.a<h canım ya emın ol senın kadar olmasada cektııgn sıkıntının cogunu anlayabılıoruz su an.ne oldu ne olucak derken kalkamadımda pcnın basından.Rabbım yardımcın olsun arkadasım

ne kadar kötü bişey bu ya.seni her gece belli saatlerde dövüyor o zman.polise bildir suç üstü yakalasınlar vücüdunda izler varsa hemen doktora git rapor alki sana yardımcı olur.nasıl şeyler bunlar Allah'ım korusun

çok şansılısn Allah anandan babandan razı olsun sana arka çıktıkları için.o kadar çok kadın var ki sahipsizlikten kocalarının türlü işkencelerini yaşamak zorunda kalan.lütfen işe birde burdan bak.tamam çok üzmüş eşin seni ama Allah sana çok ii bir aile vermiş.şansın burdan yaver.evladınla en azından korku olmadan huzurlu şekilde yaşarsın.elbette yuva dağıtmak kolay değil.ama sen elinden geleni yapmışın kimse bu kadar çekmez.bundan sonrası için Allah seni ii insanlarla karşılaştırsın.şansın yaver gitsin.

canım benim yaa ne olur katlanma bu adama bak benmde eşimle çok sorunlarım var ama el kaldırmadı bana bi kez vursun ceker giderim saygı bitmiş burda seni yuvana dön diye ikna etmeye calısırlarsada dönmee canı9m gerekirse şikayatçi ol ve bitirr böle gitmezz kurtar kendini

annemlerdeyim zaten artık. çıktığım e asla geri dönmem. sabah babam onunla konuşmak için işe gitti onu da oraya çağrmış. bu iş bitti demiş. itiraz etmiş ama babam kızım benim evime geldi artık ister adam gibi ayrlırsın istemezsen senin anladığın yollarla anlaşırız demiş. çekip gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…