- Konu Sahibi yagmurrrr2008
-
annenler gelmedi mi?
gelmedi sabah babam gelip alacak bu gece eşyalarımı topluyorum . onlarda şokta zaten bu zamana kadar hiç yansıtmamıştım. babam aradı sana bunu yapanı bana yapmış sayarım kızım dedi. evimden ayrılmak istemiyorum alında ama baba içinin rahat olmayacağını söyleyince mecbur kaldım gitmeye sabah gidicem. babamda yarın onunla konuşacakmış. öyle böyle derken bitti işte. allahım yardımcım olsun . hepiniz saolun destekleriniz için bu arada
benneyaptımkicanım bitsin en doğrusu bu senin için sakın üzülme o üzülsün seni kaybettiği için ben en çok çocuğun için sevindim onun öyle bir aile ortamında büyümesi çok kötü olur onun için sen çok şanslısınki ailen senin arkanda burda okadar çok dert görüyoruzki ailesi sahip çıkmayan vs hakkında hayırlısı canım bundan sonra her şey güzel olucak unutmahihoyyytgelmedi sabah babam gelip alacak bu gece eşyalarımı topluyorum . onlarda şokta zaten bu zamana kadar hiç yansıtmamıştım. babam aradı sana bunu yapanı bana yapmış sayarım kızım dedi. evimden ayrılmak istemiyorum alında ama baba içinin rahat olmayacağını söyleyince mecbur kaldım gitmeye sabah gidicem. babamda yarın onunla konuşacakmış. öyle böyle derken bitti işte. allahım yardımcım olsun . hepiniz saolun destekleriniz için bu arada
bu arada kocan olacak kompleksli ruh hastasi bir zarar vermesin sana? bu gece ayni evde kalmayacak misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?