Şiddet gösteren eski nişanlım vazgeçmiyor

aslanesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
91
35
3
26
Bundan bi hafta önce konuyu anlatmıştım, artık yoluma bakmak istiyorum ama hala eve aracı gönderip duruyorlar vazgeçmiyorlar bı türlü, Instagram vs kapattım başkasının hesabından baktım sayfasına bizim resimlerimiz hala duruyor hatta başa koymuş resmimizi, bi arkadaşıma da koşullar ne olursa olsun vazgecmiycem demiş, ben gerçekten istemiyorum çok haksızlığa şiddete tehditlere maruz kaldım, kalbimde ona karşı hiç bişey kalmadı ama bu vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor, yaşadığımız yer küçük ben tanınmış bir makeupum, ne zaman işime tekrar sosyal hayatıma döneceğim bilmiyorum çok özlüyorum işimi 7 yıldır çalışıyorum evde oturmak bana göre değil. ama benden vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor her zaman dua ediyorum ne olursun peşimi bıraksın ailemden benden uzak olsun herkes kendi yoluna baksın, şans verilecek bi konu yok ortada şiddet var, ailen gelmeyin bu konu için kapımiza kizimizda istemiyor biz hiç istemiyoruz size verecek kızımız yok diyorlar. ama banamisin demiyor adam , hala umut bekliyor, yuvadan bahsediyorlar, muhtarlarla kapımıza geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım, cok yoruldum eski sosyal hayatıma dönmek istiyorum. Nasıl vazgeciricem kendimden bilmiyorum hiç bir şekilde kendisiyle iletişim kurmuyorum . Kurmakta istemiyorum, en son amcasına söyledim istemiyorum diye yakamdan düşün diye yine de anlamıyorlar, çok caresizim

Diğer konunuzu güncellemek yerine çarşamba, perşembe, cumartesi olmak üzere aynı konu ile alakalı 3 konu açtınız..

Önünde sonunda vazgeçecek..

Manyak mı bu adam, yüzsüz yaa.
Şikayet edin bir karakol yüzü görsünler, devletle ilgili birşey olunca anca durur bu tipler, dışarıya el iyisi oldukları için.
Ne adam gibi sevdi, ne de adam gibi vazgecmeyi biliyor, sonunda karakola başvuracağım son demlerini oynuyor

Deli rolü yapın 😂 şaka bir yana takmayın seve seve vazgeçecek. Sadece zaman gerekiyor.
Ortalama ne kadar zaman yaaa ben çok sıkıldım müşterilerime dönmek istiyorum işe dönmek istiyorum elimde bi mesleğim var ondan da uzak durmak istemiyorum

Bundan bi hafta önce konuyu anlatmıştım, artık yoluma bakmak istiyorum ama hala eve aracı gönderip duruyorlar vazgeçmiyorlar bı türlü, Instagram vs kapattım başkasının hesabından baktım sayfasına bizim resimlerimiz hala duruyor hatta başa koymuş resmimizi, bi arkadaşıma da koşullar ne olursa olsun vazgecmiycem demiş, ben gerçekten istemiyorum çok haksızlığa şiddete tehditlere maruz kaldım, kalbimde ona karşı hiç bişey kalmadı ama bu vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor, yaşadığımız yer küçük ben tanınmış bir makeupum, ne zaman işime tekrar sosyal hayatıma döneceğim bilmiyorum çok özlüyorum işimi 7 yıldır çalışıyorum evde oturmak bana göre değil. ama benden vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor her zaman dua ediyorum ne olursun peşimi bıraksın ailemden benden uzak olsun herkes kendi yoluna baksın, şans verilecek bi konu yok ortada şiddet var, ailen gelmeyin bu konu için kapımiza kizimizda istemiyor biz hiç istemiyoruz size verecek kızımız yok diyorlar. ama banamisin demiyor adam , hala umut bekliyor, yuvadan bahsediyorlar, muhtarlarla kapımıza geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım, cok yoruldum eski sosyal hayatıma dönmek istiyorum. Nasıl vazgeciricem kendimden bilmiyorum hiç bir şekilde kendisiyle iletişim kurmuyorum . Kurmakta istemiyorum, en son amcasına söyledim istemiyorum diye yakamdan düşün diye yine de anlamıyorlar, çok caresizim
Şikayet edin. Hatta bir daha muhtarla kapıya gelirlerse muhtara da bu yaptığınız tacize giriyor şikayet edeceğiz deyin.

Şikayet edin. Hatta bir daha muhtarla kapıya gelirlerse muhtara da bu yaptığınız tacize giriyor şikayet edeceğiz deyin.
Daha büyük saygın adamlarla geleceklermis kapımıza ailem gelmeyin diyor anlamıyorlar şans deyip duruyorlar,

Daha büyük saygın adamlarla geleceklermis kapımıza ailem gelmeyin diyor anlamıyorlar şans deyip duruyorlar,
Başka şehirde akrabanız varsa onların yanına gidin bari. Bir süre orada yaşarsınız. Sız dayak yediğinizde darp raporu alıp şikayet etseydiniz uzaklaştırma kararı da aldırırdınız şimdi şans peşinde koşamazlardı ama iş işten geçmiş

Ne iş yapıyor pislık adam? Polıse vereceksınız en son? Başka yolu yok. Uzaklastırma ıstıceksınız

Asla dönme, telefonuna kades yükle...

Yada işiyle tehdit et. Böyle bı adam da duzenlı iş sahıbımıdır bılmıorum. Bırlıkte olmuşsun onemlı deıl. Senı seven senı sen dıye seven bırı çıkar karsına. Şimdi döven ilerde neler yapmaz.

Pislik mikrop. Önce sen kıymet bılme sonra peşine füş

Korkmayın. Kesinlikle oralı olmayın, ilgilenmeyin de. Ailesine de güvenilir birisi desin “ bu kız kesinlikle istemiyor, sevmiyor, daha önce şiddet uygulamış kıza, oğlunuzun ve bir kızın hayatını mahvediyorsunuz. Bu sevgi falan değil psikolojik problemi var belli ki. Bu sevgi değil, sapıklık, tutku. Oğlunuzun hayatını yakacaksınız. Kadın döven, tehdit adam adama siz ne yüzle kız istiyorsunuz? Götürün doktora tedavi olsun” desinler. Muhtar falan dediniz. Desinler polise şikayet edilecek diye.

Kışkırtmak değil de bir süre izinizi kaybettirseniz iyi olur. Başka bir şehire kimsenin bilmediği bir uzak akrabanın yanına. Sosyal medya kapatın. Arkadaşınız da desin bunları adama.

Şikayet edin. Tüm yaptıklarını detaylı olarak yazın ve şikayet ettim edin. Kadın derneklerinden tutun her yere yazın..

Avukatınız yok mu? Kadın derneklerinden yardım isteyin. Böyle pisliklerin ailesi yüzünden bunlar böyle oluyor narsist psikopat yetiştiriyorlar bunları. Hep pohpohlayarak.

Back
X