- 25 Ocak 2023
- 91
- 35
- 3
- 26
Bundan bi hafta önce konuyu anlatmıştım, artık yoluma bakmak istiyorum ama hala eve aracı gönderip duruyorlar vazgeçmiyorlar bı türlü, Instagram vs kapattım başkasının hesabından baktım sayfasına bizim resimlerimiz hala duruyor hatta başa koymuş resmimizi, bi arkadaşıma da koşullar ne olursa olsun vazgecmiycem demiş, ben gerçekten istemiyorum çok haksızlığa şiddete tehditlere maruz kaldım, kalbimde ona karşı hiç bişey kalmadı ama bu vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor, yaşadığımız yer küçük ben tanınmış bir makeupum, ne zaman işime tekrar sosyal hayatıma döneceğim bilmiyorum çok özlüyorum işimi 7 yıldır çalışıyorum evde oturmak bana göre değil. ama benden vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor her zaman dua ediyorum ne olursun peşimi bıraksın ailemden benden uzak olsun herkes kendi yoluna baksın, şans verilecek bi konu yok ortada şiddet var, ailen gelmeyin bu konu için kapımiza kizimizda istemiyor biz hiç istemiyoruz size verecek kızımız yok diyorlar. ama banamisin demiyor adam , hala umut bekliyor, yuvadan bahsediyorlar, muhtarlarla kapımıza geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım, cok yoruldum eski sosyal hayatıma dönmek istiyorum. Nasıl vazgeciricem kendimden bilmiyorum hiç bir şekilde kendisiyle iletişim kurmuyorum . Kurmakta istemiyorum, en son amcasına söyledim istemiyorum diye yakamdan düşün diye yine de anlamıyorlar, çok caresizim