Şiddet gösteren eski nişanlım vazgeçmiyor

Elin davarini sevgiliyi diye koluna takarsan böyle olur.
Bir kadın için en kötüsü ; sakız gibi yapışıp dışarıya hala birlikte oldukları izlenimini veren erkektir.
Zaten küçük bir yer,sana bu satten sonra kısmet de zor.
Ayrıca ;

Şiddet gorudugun insanla birlikte olmak çok mantikliymis.
Adam çoktan etrafına anlatmıştır bile.
Zorla güzelliğe evet dedigin için hatalisin bu 1.
Madem ailenden tedirgin oluyorsun,neden hazır değilim diyerek adamı durdurmadin bu da 2..
Şikayet et vs hiç demiyorum,çünkü şimdiye kadar etmediğine göre o yolu hiç dusunmemissin.

Madem şikayet ederek kışkırtmak istemiyorum diyorsun o zaman ailesine söyleyin bir daha gelirseniz şikayetçi olucaz diyin. Gözdağı olur o zaman en azından. Bir süre o şehirden uzaklaşsan da iyi olur. Yok mu şehir dışında gidebileceğin bir akraban,arkadaşın?

Bir kadın için en kötüsü ; sakız gibi yapışıp dışarıya hala birlikte oldukları izlenimini veren erkektir.
Ayrıca ;

Madem ailenden tedirgin oluyorsun,neden hazır değilim diyerek adamı durdurmadin bu da 2..
Şikayet et vs hiç demiyorum,çünkü şimdiye kadar etmediğine göre o yolu hiç dusunmemissin.

Oğlan bir de pislik dövüp dövüp ben istemiyorum böyle olmasını diyerek ağlıyormuş ne rol kabiliyetleri var bunların. Yok tedavi olacağım falan. Bunu birisi evire çevire dövse bir de tecavüz etse nasıl bir şey anlar. Bu adamları büyüten kadınları da Allah’a havale ediyoruz

Becerebilirsen savcılığa başvur uzaklaştırma kararı çıkart. Çünkü adamda okb var takmış sana… Yarın bir gün öldürür de

Oğlan bir de pislik dövüp dövüp ben istemiyorum böyle olmasını diyerek ağlıyormuş ne rol kabiliyetleri var bunların. Yok tedavi olacağım falan. Bunu birisi evire çevire dövse bir de tecavüz etse nasıl bir şey anlar. Bu adamları büyüten kadınları da Allah’a havale ediyoruz
Ya bacım hayatları numara..
Yahu insan sevdiğine vurur mu ?
Muhit küçükmüş,bu oğlanın zaten it kopuk olduğu bellidir illa ki.
Bir defa sorsalardi,sorustursalardi; bilirlerdi.
Ancak bizim kızlarda da var,İtini ugursuzunu,serserisini beğenme takıntısı.
🤷
Bir defa zorlamış,neden birlikte oluyorsun,ha madem ailenden cekiniyorsun neden bu raddeye getiriyorsun.

Ayrıca ;

Yapmış bir hata napalım? Sen hiç hata yspnadın mı? Neden kısmet zor olsun. Kızcagaz bır yol arıyor denekkı? Hani bızım dayanışmamız? İnsanın bazen aklı duruyor? Lütfen ateşi koruklemeyelım.

Yapmış bir hata napalım? Sen hiç hata yspnadın mı? Neden kısmet zor olsun. Kızcagaz bır yol arıyor denekkı? Hani bızım dayanışmamız? İnsanın bazen aklı duruyor? Lütfen ateşi koruklemeyelım.
Bu körüklemek değil,gerçekler.
Hepimiz senin gibi yaparsak bu gemi düzelmez.
Ayrıca sirf bu yüzden şehir değiştiren bir kaç kişi tanıdım ben.
Kısmet zor çünkü muhit küçük,çocuk bela.
Bir süre sonra birlikte olduklarını da yayacak hatta yaymistir.
Ailesinin kulağına gittiği zaman iyice tadı kaçacak.
Kimse artık sokulmak istemez yanına..

Ya bacım hayatları numara..
Yahu insan sevdiğine vurur mu ?
Muhit küçükmüş,bu oğlanın zaten it kopuk olduğu bellidir illa ki.
Bir defa sorsalardi,sorustursalardi; bilirlerdi.
Ancak bizim kızlarda da var,İtini ugursuzunu,serserisini beğenme takıntısı.
🤷
Bir defa zorlamış,neden birlikte oluyorsun,ha madem ailenden cekinmiyorsun neden bu raddeye getiriyorsun.

Kız herhalde bunun yanında çalıştı ve birlikte olunca adam tehditle şiddete bağlayınca değişti. Herkes öz güvenle yetişmiyor. Kız ailesi fark etmese korkudan saklamış bile. Savunuyor değişim sadece kızı nasıl kurtarırız onu düşünüyorum. Pislik yaysa bile herkes artık her şeyi ortada yaşıyor. Kadın cinselliğini savunan, özgürlük olarak gören çok kadın var. Kızın tek sıkıntısı bu adamın sonrasında kızı öldürmeye yaralamaya teşebbüs etmesi.

Bence ailecek taşınmaları gerekiyor en azından kız bir sene başka bir yere gitmeli, izini kimseye bildirmemeli.

Bundan bi hafta önce konuyu anlatmıştım, artık yoluma bakmak istiyorum ama hala eve aracı gönderip duruyorlar vazgeçmiyorlar bı türlü, Instagram vs kapattım başkasının hesabından baktım sayfasına bizim resimlerimiz hala duruyor hatta başa koymuş resmimizi, bi arkadaşıma da koşullar ne olursa olsun vazgecmiycem demiş, ben gerçekten istemiyorum çok haksızlığa şiddete tehditlere maruz kaldım, kalbimde ona karşı hiç bişey kalmadı ama bu vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor, yaşadığımız yer küçük ben tanınmış bir makeupum, ne zaman işime tekrar sosyal hayatıma döneceğim bilmiyorum çok özlüyorum işimi 7 yıldır çalışıyorum evde oturmak bana göre değil. ama benden vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor her zaman dua ediyorum ne olursun peşimi bıraksın ailemden benden uzak olsun herkes kendi yoluna baksın, şans verilecek bi konu yok ortada şiddet var, ailen gelmeyin bu konu için kapımiza kizimizda istemiyor biz hiç istemiyoruz size verecek kızımız yok diyorlar. ama banamisin demiyor adam , hala umut bekliyor, yuvadan bahsediyorlar, muhtarlarla kapımıza geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım, cok yoruldum eski sosyal hayatıma dönmek istiyorum. Nasıl vazgeciricem kendimden bilmiyorum hiç bir şekilde kendisiyle iletişim kurmuyorum . Kurmakta istemiyorum, en son amcasına söyledim istemiyorum diye yakamdan düşün diye yine de anlamıyorlar, çok caresizim
Kizcagzim karakola gitsene yavrucuğum neden bekliyorsun. İstanbulda ki ülkü deniz olayını duydun mu sen ? Yapma yakma kendini tehdit ediliyorum şiddet gördüm diye yapma

Bundan bi hafta önce konuyu anlatmıştım, artık yoluma bakmak istiyorum ama hala eve aracı gönderip duruyorlar vazgeçmiyorlar bı türlü, Instagram vs kapattım başkasının hesabından baktım sayfasına bizim resimlerimiz hala duruyor hatta başa koymuş resmimizi, bi arkadaşıma da koşullar ne olursa olsun vazgecmiycem demiş, ben gerçekten istemiyorum çok haksızlığa şiddete tehditlere maruz kaldım, kalbimde ona karşı hiç bişey kalmadı ama bu vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor, yaşadığımız yer küçük ben tanınmış bir makeupum, ne zaman işime tekrar sosyal hayatıma döneceğim bilmiyorum çok özlüyorum işimi 7 yıldır çalışıyorum evde oturmak bana göre değil. ama benden vazgecmeyisi beni tedirgin ediyor her zaman dua ediyorum ne olursun peşimi bıraksın ailemden benden uzak olsun herkes kendi yoluna baksın, şans verilecek bi konu yok ortada şiddet var, ailen gelmeyin bu konu için kapımiza kizimizda istemiyor biz hiç istemiyoruz size verecek kızımız yok diyorlar. ama banamisin demiyor adam , hala umut bekliyor, yuvadan bahsediyorlar, muhtarlarla kapımıza geliyorlar ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım, cok yoruldum eski sosyal hayatıma dönmek istiyorum. Nasıl vazgeciricem kendimden bilmiyorum hiç bir şekilde kendisiyle iletişim kurmuyorum . Kurmakta istemiyorum, en son amcasına söyledim istemiyorum diye yakamdan düşün diye yine de anlamıyorlar, çok caresizim
Kesinlikle dava aç şikayet et telefonunda KADES uygulamasını da indir ne pislik arsız yüzsüz insanlar var ya

Kız herhalde bunun yanında çalıştı ve birlikte olunca adam tehditle şiddete bağlayınca değişti. Herkes öz güvenle yetişmiyor. Kız ailesi fark etmese korkudan saklamış bile. Savunuyor değişim sadece kızı nasıl kurtarırız onu düşünüyorum. Pislik yaysa bile herkes artık her şeyi ortada yaşıyor. Kadın cinselliğini savunan, özgürlük olarak gören çok kadın var. Kızın tek sıkıntısı bu adamın sonrasında kızı öldürmeye yaralamaya teşebbüs etmesi.

Bence ailecek taşınmaları gerekiyor en azından kız bir sene başka bir yere gitmeli, izini kimseye bildirmemeli.
Şimdi sorun biriyle birlikte olmak yahut cinsellik değil.
Ailenin bunu konumlandirdigi yer.
Mizaç olarak ,tarz olarak aile tutucu ise bu bir problem teşkil eder.
Yoksa kimse ağaç kovugundan çıkmıyor.
Bence adamın böyle olduğu belliydi,o belalı ve umursamaz adam modeli çekti konu sahibini.
"Herkese yapar,bana kıyamaz" gibi düşünmüş olabilir.
Sonu hüsran olmuş.
Ayrıca yaşı kaç acaba..

Umarım öle olmaz.

Ben ne yapıyorum yanında olmaya calısıorum. Hem dövüp hemde özür dıleyen pıslık kız ıstemıyorum dıyınce duracak mı sanki? Görki ne yaptı? Eskıden bu konularda ıkı insan da ıatedı oldu dıyodum ama bazen sen istemesende ılerı gıden taraf oluyor. Olay tabıkı oraya getırmemekte ama oluyor işte . Polıse versın pislıgı. Uzaklastırma aldırsın

Ben ne yapıyorum yanında olmaya calısıorum. Hem dövüp hemde özür dıleyen pıslık kız ıstemıyorum dıyınce duracak mı sanki? Görki ne yaptı? Eskıden bu konularda ıkı insan da ıatedı oldu dıyodum ama bazen sen istemesende ılerı gıden taraf oluyor. Olay tabıkı oraya getırmemekte ama oluyor işte . Polıse versın pislıgı. Uzaklastırma aldırsın
Polise şikayet edecek olsa 10 defa ederdi zaten,etmeyecek.
Eğer bir erkek affetmenizi isterse 4 kitaba birden el basar.
Ona gözünüzü kulağınızı kapatıp inanirsaniz ; bu durumlar devam eder elbette.
Ayrıca O pislik dururdu muhtemelen,olayı tek taraflı dinliyoruz.
Çünkü kim ne derse desin,ilişkinin özellikle de cinsel münasebetin izni her daim kadindadir.
Seçici olan kadındır.
Ben çocuk it diyorum zaten ama bizim kizin hatası da boyundan büyük.

Polise şikayet edecek olsa 10 defa ederdi zaten,etmeyecek.
Eğer bir erkek affetmenizi isterse 4 kitaba birden el basar.
Ona gözünüzü kulağınızı kapatıp inanirsaniz ; bu durumlar devam eder elbette.
Ayrıca O pislik dururdu muhtemelen,olayı tek taraflı dinliyoruz.
Çünkü kim ne derse desin,ilişkinin özellikle de cinsel münasebetin izni her daim kadindadir.
Seçici olan kadındır.
Ben çocuk it diyorum zaten ama bizim kizin hatası da boyundan büyük.
Ben bı kere sadece sevısmek ıstedım öpüşmek ıstedım bir anda ılıskıye gırmeye calıstı. Ben sadece bırazcık öpüşmek sarılmak koklasmak ıstemıstım. Bence erkekler yanlıs anlayabılıyorlar.Bunu kıme nasıl anlatıcan. Dedım geçen bırıne tamam madem tecavüzcü sonradan neden devam ettın dedı. Haklı. Ama ben dıorum kı ben sadece koklasmak ıstedım. En guzelı sıkayet etmektı aslında bende yapmadım. Hatta uzerıne ılıskıye devam ettım . Sonuç saygısızlık. Her şey başladıgı gıbı gıdıyor

Ben bı kere sadece sevısmek ıstedım öpüşmek ıstedım bir anda ılıskıye gırmeye calıstı. Ben sadece bırazcık öpüşmek sarılmak koklasmak ıstemıstım. Bence erkekler yanlıs anlayabılıyorlar.
Ablacım,erkegin işi bu zaten.
Yapabildi mi sana ? Hayır.
Durduramayacagini düşündüğün anda keseceksin.
Erkek yanlış anlamıyor,onlarin kaybedeceği bir şey yok.
O..pu denecekse kadına deniyor,gebe kalinacaksa kadın kalıyor..
Bekaret deseniz o zaten bizde.
Erkek neden kendisini kisitlasin,son söz her daim kadında biter.
Onun hattını hududunu kadın çizer.
Zaten farklı bir hali,istediğiniz dışında zorlmasi da tecavüze girer.

Son düzenleme:
Daha büyük saygın adamlarla geleceklermis kapımıza ailem gelmeyin diyor anlamıyorlar şans deyip duruyorlar,
Gelemezler. Muhtarı getirebilirlerse ne ala. Bu apaçık taciz. Kimse kabul etmez.

Gelenleri rezil ederek yollasin aileniz kibar kibar istemiyoruz demesinler. Bu ne yuzsuzluk artik pislik bir adam icin kapimiza geliyorsunuz bir daha gelirseniz polisi cagiririm ortaligi ayaga kaldiririm desinler. Sizde degistirebiliyorsaniz sehir degistirin bir sure birinde kalin aileniz geleni gideni size soylemesin.

Şimdi sorun biriyle birlikte olmak yahut cinsellik değil.
Ailenin bunu konumlandirdigi yer.
Mizaç olarak ,tarz olarak aile tutucu ise bu bir problem teşkil eder.
Yoksa kimse ağaç kovugundan çıkmıyor.
Bence adamın böyle olduğu belliydi,o belalı ve umursamaz adam modeli çekti konu sahibini.
"Herkese yapar,bana kıyamaz" gibi düşünmüş olabilir.
Sonu hüsran olmuş.
Ayrıca yaşı kaç acaba..
23

Back
X