Şiddet içerikli mesaj

Aslında biz ne desek boş.
Hepimiz kendi hayatımızla özdeşleştirip yorum yazıyoruz.
Bir üye akrabasını kadın cinayetine kurban vermiş aman hemen kurtul diyor, ben bugüne kadar bırakın zarar vermeyi tartaklama itişme kakışma yaşayan bir kadını yüz yüze tanımadım, duymadım.
Diğer bir üye de benim gibi, abarttığınızı düşünüyor, o da karşılaşmamış ve bu cümleler dilinde pelesenk halindedir.

Diyeceğim o ki, siz her şeyi düşünerek karar vereceksiniz.
Adamın birkaç kavgaya karışmış olması şiddet eğilimi anlamına gelmez.
Verdiği tepkileri, vicdanını, kadına ve hayvana bakış açısını, bir restorandaki garsona hitabını, film yorumu yaparken söylediği incecik bir detay, kullandığı pis ve kadını yeren söz öbekleri misal ‘dişi kuyruk sallamazsa, kadın yerini bilecek, erkek adam yapar eder vs’ size bunların ipucunu verir.
İyi düşünün ve dediğim gibi süreci gözlemleyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin,cok tesekkür ederim yorumun için. İyice düşünüp net bir karar vericem, buraya yazmak sizlerden fikri almak bana çok iyi geldi. İyi geceler herkese

Geçmiş olsun öncelikle. Sevdiğiniz değer verdiğiniz birinden bu şekilde bişey duymanız ve gözünüzden gönlünüzden düşmesi çok acı. Sinirle söylenmiş bişey olsa bile tehlikeli.ilerki hayatınızda dayağa küfüre kötü söze kapı açmaktır bu bence.ayrıca 3 yıldır hayatınızda olan birinin sizi tanımamış olması ve güvensiz olmasıda pek akla mantığa sıgmıyor.zor bi karar ama istikrarlı olun ve onu hayatınızdan çıkarın.tekrar geçmiş olsun

Hak veriyorum sana . Sinirle söylenmesi psikolojik şiddet uygulandığı gerçeğini değiştirmiyor ki!! Düşünsene eşinle tartisiyorsun san "seni bogarim,öldürürüm,ağzını burnunu kırarım" şeklinde tehditler de bulunuyor.Yapmamis olması (bogmamis olması) durumun da sağlıklı olduğu anlamına gelmez ki

İlerisini ve geleceğinizi düşündüğünüz için alttan almanız, yapıcı olmanız değil, bu psikopat asalaktan kurtulmanız lazım. Söylediklerine kılıf bulmaya çalışmayın lütfen. Akıl sağlığı yerinde insanlar böyle konuşmaz. Şiddeti normalleştirmeye, mazur görmeye çalıştıkça, kurban haline gelmeniz çok büyük ihtimal. Bunu mu hak ediyorsunuz? Hayır.

Ayrıca bazı arkadaşlar bunların sadece laf olduğunu, belki de eyleme dökülmeyeceğini ima etmişler ama, arkadaşlar psikolojik şiddet denen bir şey de var. Bunu da unutmayalım.

Bakın ben eşimle 13 yıldır birlikteyim. Bunun 12 yılı evli olarak geçti. Tabi ki kavgalar ettik, ediyoruz da, ama hiç bir zaman ağzından şiddete ilişkin bir kelime duymadım. Şiddete meyili olan insanların ancak böyle cümleler kurabileceğine inanıyorum. Zaten kıskançlık kavgalarının çok yaşandığı ilişkillerde genelde şiddet görülüyor. Çünkü adam ezik, özgüvensiz ve şiddete meyilli. Bu da beraberinde kıskançlık ve şiddeti getiriyor. Ben olsam gerçek yüzünü sevgiliyken gördüğüme şükreder ve yol verirdim. Çünkü şimdi ne kadar kendinizi kandırırsanız kandırın, bu işin sonu belli.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünen hemcinslerimi görünce çok şaşırıyorum. Şiddet eğiliminin olduğunu anlamak için mesela tam olarak kaç kavgaya karışması gerekiyor? En psikopat tiplerin, sosyopatların dışarıdan gayet kibar ve entellektüel görünen kişilerden çıktığını biliyor musunuz? Dahası bunların büyük çoğunluğu da iyi eğitimli.

Şiddete uğrayan kadınlar için nasıl anlamıyorlar, nasıl tanımıyorlar bu adamları diye şaşırıyordum. Yazdıklarınızı okuyunca durumu anlamaya başladım. İşaretleri iyi okumak lazım, galiba bazı kadınlar bunu beceremiyor.

Sinirle söyleyen, sinirle boğar da....

Ayrılma. Sinirle söylemistir. Ne de olsa sinirle yapınca affedilir oluyor. Geçerli bir mazaret sinirli olmak. İleride sinirle dayak da atar. Ama önemi yok. Sakinken yapmadı. Sinirle yaptı.
Sevgili konu sahibi. Ben sana bunlari yaziyorum ama ben de siddete sessiz kaliyorum. Evliyim ve kurtulmakta zorlaniyorum. Cunku ölümle de tehdit ediliyorum. Eger öyle karakterde birisi olmasa o sözleri sarfetmezdi. Ben başımı yaktım sen yakma.

Evet resmen o sahneyi kafasında kurmuş ve yazmış. Zaten cümleyi okudum bir süre kendime gelemedim. Sonra engelledim cevap bile atmadım ne diyeceğimi bilemedim. 3 senedir nasıl tanıyamadım ben bu adamı
Mesajı silme. Diğer dengesiz gibi bu da ayrılınca bela olabilir. En azından elinde delil olur. Savcılıga verirsin bu potansiyel katili

Sizin adınıza çok üzüldüm neden kabulleniyorsunuz şiddeti? Yapabileceğiniz birşey yok mu, yakınlarınız aileniz yardım edecek kimseniz?

Bence sen bu adami onun seni sevdigi kadar siddetli sevmediğin için adam caresiz hissedip o lafi ediyor. Suncacik lafla duygularini bi kenara birakip 5 yillik kalkinma plani yapabildigine gore aşık falan degilsin. Ha sana diyecegine o oglana deseymis o kisim biraz ılıkça olmus ama. Sen hep naifsen o oglani iyi tersleyememissindir bu yuzdem acik kapi birakmis oldugunu düşündüğü icin sinirle söylüyor. Abartilacak bi cumle gelmedi bana. Ac konus kirildigini soyle bakalim tavri ne olacak ona gore sekil alirsin.

Sizin adınıza çok üzüldüm neden kabulleniyorsunuz şiddeti? Yapabileceğiniz birşey yok mu, yakınlarınız aileniz yardım edecek kimseniz?
Bebegim var. Bu surecte onun zarar gormesini istemedigim icin dikkatli hareket ediyorum. Cünkü bebegimi kacirmakla da tehdit ediyor. Gidecem yakın zamanda. Her sey hazır. Şimdi böyle alttan alanları görünce uzülüyorum. Ben hep idare ettim ama hicbir sey duzelmedi aksine idare ediyorum diye daha da arttı. Evlenmeden önce sinyal vermis ama ben görmemisim. Simdi farkediyorum ne kadar aptal oldugumu

arkana bakmadan kaç..

Hiçbir şey yapamaz bebeğinizin annesiz kalması ayyy Allah korusun daha acı birşey sizi öldürmekle tehdit ediyor manyak yaa, bir an önce kurtulun, biliyorum söylemesi kolay offf gerçekten çok üzüldüm

Ya arkadaşlar bir bayanın eşine seni boğarım, keserim demesiyle, bir erkeğin, üstelik sinirli yapısı tescilli, kavgalı olaylara karışmış bir erkeğin seni boğarım demesi aynı şey mi?

Eşiniz size totosuyla güler tabi, söylediğinizi kastetseniz bile boğmayı bırak kolunu bile bükemezsiniz adamların. Ama bu adam "seni boğarım, bak gör nasıl yaparım" demiş. Hangi akla hizmet kim bu kıza bu ilişkiyi devam ettirmesi için cesaret verebilir? Boğmasa bile ilerde attığı tokatının vebalini alabilir mi insan?

Güzel arkadaşım. 3 yıl dediğin nedir?. Bir ömür çürütürsün sinirli, negatif, saygısız insanla. Dönüp arkana bile bakma şu insan bozuntusu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…