- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Aslında biz ne desek boş.Aslında evet yarın bile konuşasım yok bazı şeyleri iyice netlestirip onunla açık ve net konuşmak istiyorum, bu noktada onun nasıl davrandığı da çok önemli. Ancak konuşsam bile ona eski inancım bağlılığım devam eder mi bilmiyorum
Amin,cok tesekkür ederim yorumun için. İyice düşünüp net bir karar vericem, buraya yazmak sizlerden fikri almak bana çok iyi geldi. İyi geceler herkeseAslında biz ne desek boş.
Hepimiz kendi hayatımızla özdeşleştirip yorum yazıyoruz.
Bir üye akrabasını kadın cinayetine kurban vermiş aman hemen kurtul diyor, ben bugüne kadar bırakın zarar vermeyi tartaklama itişme kakışma yaşayan bir kadını yüz yüze tanımadım, duymadım.
Diğer bir üye de benim gibi, abarttığınızı düşünüyor, o da karşılaşmamış ve bu cümleler dilinde pelesenk halindedir.
Diyeceğim o ki, siz her şeyi düşünerek karar vereceksiniz.
Adamın birkaç kavgaya karışmış olması şiddet eğilimi anlamına gelmez.
Verdiği tepkileri, vicdanını, kadına ve hayvana bakış açısını, bir restorandaki garsona hitabını, film yorumu yaparken söylediği incecik bir detay, kullandığı pis ve kadını yeren söz öbekleri misal ‘dişi kuyruk sallamazsa, kadın yerini bilecek, erkek adam yapar eder vs’ size bunların ipucunu verir.
İyi düşünün ve dediğim gibi süreci gözlemleyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun öncelikle. Sevdiğiniz değer verdiğiniz birinden bu şekilde bişey duymanız ve gözünüzden gönlünüzden düşmesi çok acı. Sinirle söylenmiş bişey olsa bile tehlikeli.ilerki hayatınızda dayağa küfüre kötü söze kapı açmaktır bu bence.ayrıca 3 yıldır hayatınızda olan birinin sizi tanımamış olması ve güvensiz olmasıda pek akla mantığa sıgmıyor.zor bi karar ama istikrarlı olun ve onu hayatınızdan çıkarın.tekrar geçmiş olsunKızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştirnormal mi bu hareketleri?
Hak veriyorum sana . Sinirle söylenmesi psikolojik şiddet uygulandığı gerçeğini değiştirmiyor ki!! Düşünsene eşinle tartisiyorsun san "seni bogarim,öldürürüm,ağzını burnunu kırarım" şeklinde tehditler de bulunuyor.Yapmamis olması (bogmamis olması) durumun da sağlıklı olduğu anlamına gelmez kiSinirlenince gozu hicbi sey gormeyen agzi kesinlikle ayar tutmayan biriyim karsimdakini dilimle zehirlerim ama bugune kadar kimseye seni ellerimle bogarim, oldururum, gebertirim vs demedim
Normal bi insan degil kosarak uzaklas daha neyini soruyosun barisayim mi diye
Aslında biz ne desek boş.
Hepimiz kendi hayatımızla özdeşleştirip yorum yazıyoruz.
Bir üye akrabasını kadın cinayetine kurban vermiş aman hemen kurtul diyor, ben bugüne kadar bırakın zarar vermeyi tartaklama itişme kakışma yaşayan bir kadını yüz yüze tanımadım, duymadım.
Diğer bir üye de benim gibi, abarttığınızı düşünüyor, o da karşılaşmamış ve bu cümleler dilinde pelesenk halindedir.
Diyeceğim o ki, siz her şeyi düşünerek karar vereceksiniz.
Adamın birkaç kavgaya karışmış olması şiddet eğilimi anlamına gelmez.
Verdiği tepkileri, vicdanını, kadına ve hayvana bakış açısını, bir restorandaki garsona hitabını, film yorumu yaparken söylediği incecik bir detay, kullandığı pis ve kadını yeren söz öbekleri misal ‘dişi kuyruk sallamazsa, kadın yerini bilecek, erkek adam yapar eder vs’ size bunların ipucunu verir.
İyi düşünün ve dediğim gibi süreci gözlemleyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sinirle söyleyen, sinirle boğar da....Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştirnormal mi bu hareketleri?
Ayrılma. Sinirle söylemistir. Ne de olsa sinirle yapınca affedilir oluyor. Geçerli bir mazaret sinirli olmak. İleride sinirle dayak da atar. Ama önemi yok. Sakinken yapmadı. Sinirle yaptı.Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Mesajı silme. Diğer dengesiz gibi bu da ayrılınca bela olabilir. En azından elinde delil olur. Savcılıga verirsin bu potansiyel katiliEvet resmen o sahneyi kafasında kurmuş ve yazmış. Zaten cümleyi okudum bir süre kendime gelemedim. Sonra engelledim cevap bile atmadım ne diyeceğimi bilemedim. 3 senedir nasıl tanıyamadım ben bu adamı
Sizin adınıza çok üzüldüm neden kabulleniyorsunuz şiddeti? Yapabileceğiniz birşey yok mu, yakınlarınız aileniz yardım edecek kimseniz?Ayrılma. Sinirle söylemistir. Ne de olsa sinirle yapınca affedilir oluyor. Geçerli bir mazaret sinirli olmak. İleride sinirle dayak da atar. Ama önemi yok. Sakinken yapmadı. Sinirle yaptı.
Sevgili konu sahibi. Ben sana bunlari yaziyorum ama ben de siddete sessiz kaliyorum. Evliyim ve kurtulmakta zorlaniyorum. Cunku ölümle de tehdit ediliyorum. Eger öyle karakterde birisi olmasa o sözleri sarfetmezdi. Ben başımı yaktım sen yakma.
Bebegim var. Bu surecte onun zarar gormesini istemedigim icin dikkatli hareket ediyorum. Cünkü bebegimi kacirmakla da tehdit ediyor. Gidecem yakın zamanda. Her sey hazır. Şimdi böyle alttan alanları görünce uzülüyorum. Ben hep idare ettim ama hicbir sey duzelmedi aksine idare ediyorum diye daha da arttı. Evlenmeden önce sinyal vermis ama ben görmemisim. Simdi farkediyorum ne kadar aptal oldugumuSizin adınıza çok üzüldüm neden kabulleniyorsunuz şiddeti? Yapabileceğiniz birşey yok mu, yakınlarınız aileniz yardım edecek kimseniz?
arkana bakmadan kaç..Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
Hiçbir şey yapamaz bebeğinizin annesiz kalması ayyy Allah korusun daha acı birşey sizi öldürmekle tehdit ediyor manyak yaa, bir an önce kurtulun, biliyorum söylemesi kolay offf gerçekten çok üzüldümBebegim var. Bu surecte onun zarar gormesini istemedigim icin dikkatli hareket ediyorum. Cünkü bebegimi kacirmakla da tehdit ediyor. Gidecem yakın zamanda. Her sey hazır. Şimdi böyle alttan alanları görünce uzülüyorum. Ben hep idare ettim ama hicbir sey duzelmedi aksine idare ediyorum diye daha da arttı. Evlenmeden önce sinyal vermis ama ben görmemisim. Simdi farkediyorum ne kadar aptal oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?