- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
ben de hep alttan aldım sabrettim idare ettim düzeliriz geçer dedim ama her seferinde artarak devam eden sorunlar sorunlar...Bebegim var. Bu surecte onun zarar gormesini istemedigim icin dikkatli hareket ediyorum. Cünkü bebegimi kacirmakla da tehdit ediyor. Gidecem yakın zamanda. Her sey hazır. Şimdi böyle alttan alanları görünce uzülüyorum. Ben hep idare ettim ama hicbir sey duzelmedi aksine idare ediyorum diye daha da arttı. Evlenmeden önce sinyal vermis ama ben görmemisim. Simdi farkediyorum ne kadar aptal oldugumu
Bence sen bu adami onun seni sevdigi kadar siddetli sevmediğin için adam caresiz hissedip o lafi ediyor. Suncacik lafla duygularini bi kenara birakip 5 yillik kalkinma plani yapabildigine gore aşık falan degilsin. Ha sana diyecegine o oglana deseymis o kisim biraz ılıkça olmus ama. Sen hep naifsen o oglani iyi tersleyememissindir bu yuzdem acik kapi birakmis oldugunu düşündüğü icin sinirle söylüyor. Abartilacak bi cumle gelmedi bana. Ac konus kirildigini soyle bakalim tavri ne olacak ona gore sekil alirsin.
Katılıyorum. Evlenip heva olacağına hayatın, gençliğin.. Kısacası ömür gideceğine 3 sene gitsin.Ayrılın giden 3 seneniz olsun boşverin.
Seni sevdiği için ölümle tehdit ediyor mu diyorsunuz inanamıyorum size inanamıyorum, korkunç bir düşünce bu. Sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum ve sizin gibiler yüzünden şiddet gören kadınlar ses çıkaramıyorBence sen bu adami onun seni sevdigi kadar siddetli sevmediğin için adam caresiz hissedip o lafi ediyor. Suncacik lafla duygularini bi kenara birakip 5 yillik kalkinma plani yapabildigine gore aşık falan degilsin. Ha sana diyecegine o oglana deseymis o kisim biraz ılıkça olmus ama. Sen hep naifsen o oglani iyi tersleyememissindir bu yuzdem acik kapi birakmis oldugunu düşündüğü icin sinirle söylüyor. Abartilacak bi cumle gelmedi bana. Ac konus kirildigini soyle bakalim tavri ne olacak ona gore sekil alirsin.
Kesinlikle görüşmeyin. Bitirin gitsin.Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştirnormal mi bu hareketleri?
Yazdığınız ilk paragrafta çeliştğinizin farkında mısınız?Kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünen hemcinslerimi görünce çok şaşırıyorum. Şiddet eğiliminin olduğunu anlamak için mesela tam olarak kaç kavgaya karışması gerekiyor? En psikopat tiplerin, sosyopatların dışarıdan gayet kibar ve entellektüel görünen kişilerden çıktığını biliyor musunuz? Dahası bunların büyük çoğunluğu da iyi eğitimli.
Şiddete uğrayan kadınlar için nasıl anlamıyorlar, nasıl tanımıyorlar bu adamları diye şaşırıyordum. Yazdıklarınızı okuyunca durumu anlamaya başladım. İşaretleri iyi okumak lazım, galiba bazı kadınlar bunu beceremiyor.
Seni sevdiği için ölümle tehdit ediyor mu diyorsunuz inanamıyorum size inanamıyorum, korkunç bir düşünce bu. Sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum ve sizin gibiler yüzünden şiddet gören kadınlar ses çıkaramıyor
Ölümle tehdit nerede derken?Seni bi guzel dovmek lazim baska turlu algin yerine gelmicek bence :) bozuk televizyona vurur gibi şöyle yandan yandan pat pat yapilsin kafana. Inanamiomus neye inanamiosun acaba? Kendi kendine yanlis anlayip konusuosun ölümle tehdit nerde alaslina gelişine soylemis oyle.
Lütfen ironi yapıyorum deyin lütfen. Evet çok kıskanıyor, seni boğarım diyor, hep çok sevdiğinden. Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. Hastalıklı bir düşünce şekli bu. Sizin şuncacık laf dediğiniz şey ölüm tehdidi hanımefendi, farkında mısınız? Yazdığınız yorumda o kadar çok cinsiyetçi ve saçma falsolar var ki, daha fazla devam edemeyeceğim.
Ölümle tehdit nerede derken?
"Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım" bu ölüm tehdidi değil, öylesine laf dimi. Nereden biliyorsun?
Senin algıların doğuştan kapalı herhalde. Yazık, acıdım sana.
Videoyu izle daha da birşey demiyorum.Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştirnormal mi bu hareketleri?
Sen aşkın ne olduğunu bilmiyorsun, herhalde hiç gerçekten sevilmemişsin. Bunun çok sevmek olduğunu sandığına göre. Ne hastalıklı ilişkilerin var ki bu normal gelebiliyor.Evet aynen, gerçek bi ölüm tehdidi sanan 5 yaşındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?