Şiddet içerikli mesaj

ben de hep alttan aldım sabrettim idare ettim düzeliriz geçer dedim ama her seferinde artarak devam eden sorunlar sorunlar...

Lütfen ironi yapıyorum deyin lütfen. Evet çok kıskanıyor, seni boğarım diyor, hep çok sevdiğinden. Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. Hastalıklı bir düşünce şekli bu. Sizin şuncacık laf dediğiniz şey ölüm tehdidi hanımefendi, farkında mısınız? Yazdığınız yorumda o kadar çok cinsiyetçi ve saçma falsolar var ki, daha fazla devam edemeyeceğim.

Sevgilini taniyan onun konusma tarzını bilen öfke kontrolü var mi yok mu bilen sensin. Bizde bazı cümleler kalıp gibi söylenir bazıları gerçekten soylenir. Siz sevgilisisiniz daha birbirinizi tanıma asamasindasiniz o yüzden aynı eve girmeden kimin ne oldugu malesef anlasilamiyo. Mesela esim bunu bana dese ciddiye almam çünkü artık biliyorum ne yapıp yapmayacagini. Ama sevgililikte deseydi uzun uzun irdeler düşünürdüm.

Seni sevdiği için ölümle tehdit ediyor mu diyorsunuz inanamıyorum size inanamıyorum, korkunç bir düşünce bu. Sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum ve sizin gibiler yüzünden şiddet gören kadınlar ses çıkaramıyor

Özellikle hemcinslerimin hala şiddeti normalleştirmeye çalışmalarını gördükçe çıldıracak gibi oluyorum.
Küfür, hakaret de bir psikolojik şiddettir! Bunun bir adım ötesi de fiziksel şiddettir.
Herkes ahlak diye ahkam keserken olması gereken en önemli değeri, saygıyı unutuyorsunuz galiba. Karşımdaki insan bana hiçbir şekilde bırak hakaret etmeyi sesini yükseltemez. İnsanın mizacı farklı olabilir, sinirini farklı şekilde gösteriyor olabilir ama bu hiçbir şekilde hakaret, küfür etme, duvar yumruklama gibi basit(!) şeyleri dahi normalleştiremez. Azıcık kendinize değer verin yahu. Siz böyle normal gördükçe, aman sinirinden söyledi, sinirinden patladı dedikçe insanlar azıtıyor.
Sizi boğmakla tehdit etmesine kadar da pek sağlıklı bir ilişki gözükmüyor ortada zaten. Birbirinizin sosyal medyalarını kontrol etmeyecek kadar güven duyduğunuz, geçmişiniz de ne yaşamış olursanız olun sizi bunlarla yargılamak yerine sizi olduğunuz gibi kabul edecek, size asla sözlü dahi olsa şiddette bulunmayacak bir adamla tanışmanızı dilerim.
Başta duyduğunuz kendinizi koruma içgüdüsüne uymaya devam edin ve o engeli açmayın lütfen.

Kesinlikle görüşmeyin. Bitirin gitsin.

Bu konu içinde bile şiddeti yadsıyan kadınlar var, pes.
Sizin kocanıza sinir anında ettiğiniz lafla kıskanç bir erkeğin "seni boğarım bak gör nasıl yaparım" demesi nasıl bir olabilir? Kadınla erkek gücü bir mi? Kadınlar mı şiddet uygular erkekler mi? Böyle bangır bangır gelen bir sinyale karşı "ay beni seviyor ondan" demesini bekliyorsunuz kanım dondu yemin ederim.
Konu sahibi, değmez. Hayatını riske attığına değmez tek erkek o mu? Bilinçaltında bu var ki açığa çıkarıyor.

hee hep sinirle öyle şeyler söylüyorlar, sinirle dövüyorlar, sinirle öldürüyorlar.. adam psikopat demek ki, bunu kendin de anlamışsındır bence sakın barışma..

Sevgiliniz sinirliyse ilişkiyi devam ettirmek için onu idare etmeyin yahu o sinirlerine hakim olmanın yollarını bulsun, o idare edilen sinirler yarin birgin evlenildiginde gün yüzüne cok daha agir bedellerle çıkıyor..
Ayrıca yazdığı mesaj sinirle yazılmış bir mesaj olarak kalamayacak kadar ciddi bir mesaj, yazık etmeyin kendinize..

Yazdığınız ilk paragrafta çeliştğinizin farkında mısınız?
Hayatın olağan akışı gereği, hiç ummadığımız durumlarla karşılaşabilirsiniz ki kadın olarak çevremde pek çok kadının yaşadığını gördüm, mesela kavgaya karışmak.
Trafik kavgası!
Benim de başıma geldi, camlarım yumruklandı veya okuldayken otopark kavgası.
Şimdi ben sosyopat mıyım?
Ayrıca sosyopat dediğiniz kişilik bozukluğunu asla bunlarla değerlendiremezsiniz, kendini ele vermez.
Psikopat ise bambaşka bir şey, Allah karşılaştırmasın aöa 1 saat yeter anlamaya, psikolog arkadaşlar aydınlatsın sizi.

Siz bir insanı başına gelenler ve o an verdiği tepkilerle fişleyebilirsiniz, ben ise karakterindeki ince detayları görürüm.
Benim ipuçlarım zihninin derinlikleri ve düşünceleridir.
Yoksa bir kişi size vuruyorken ya da hakaret ediyorken sadece bakmakla yetinmek benim için salaklıktır, sizin için düzgün karakter demek.
İpuçlarını iyi okumak lazım evet, salakla öfke kontrolünü karıştırmamak lazım.

Siddet egilimi olup olmadigini sen daha iyi bilirsin
Normalde nasil?
Diger insan iliskileri falan?
Ofke kontrolu var mi?

Ilk basta laf olsum diye soylenmis bir soz gibi dursa da durup dusununce insani.korkuran bir cumle.

Bilemedim.
Sevginiz/iliskiniz guclu degilse , onsuz yasayamam demiyorsaniz.ayrilabilirsiniz.

Seni bi guzel dovmek lazim baska turlu algin yerine gelmicek bence :) bozuk televizyona vurur gibi şöyle yandan yandan pat pat yapilsin kafana. Inanamiomus neye inanamiosun acaba? Kendi kendine yanlis anlayip konusuosun ölümle tehdit nerde alaskina gelişine soylemis oyle. Korkunun ecele faydasi yok bi de senin icin gerek yok kimse sana aşık olmaz zaten merak etme bu korkaklikla.

Ölümle tehdit nerede derken?
"Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım" bu ölüm tehdidi değil, öylesine laf dimi. Nereden biliyorsun?
Senin algıların doğuştan kapalı herhalde. Yazık, acıdım sana.

Istersen uzaya git gercegi degistiremezsin. Çok asiksan cok kiskanir sacmalarsin. Annenin yavrusuna duydugu gibi bi sevgiden zaten kadin-erkek iliskisinde bahsedemezsin. Gereksiz laf uretmeyin.

Evet aynen, gerçek bi ölüm tehdidi sanan 5 yaşındadır.

Videoyu izle daha da birşey demiyorum.

Evet aynen, gerçek bi ölüm tehdidi sanan 5 yaşındadır.
Sen aşkın ne olduğunu bilmiyorsun, herhalde hiç gerçekten sevilmemişsin. Bunun çok sevmek olduğunu sandığına göre. Ne hastalıklı ilişkilerin var ki bu normal gelebiliyor.

Eşleri/sevgilileri tarafından öldürülen kadınlar da "gerçekten değil öylesine tehdit ediyor" diyordur inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…