- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
en ama en kısa zamanda iş bul. çalış. sonra da direkt boşan canım.
Anladim canim. arkadaslar da soylemis zaten pek guvenme diye...Evet canim cocuk koruma evinde kaldim 7 sene sevgi evlerinde
tatlım kendini garantiye almadan boşanma.Bi daha boyle bisey yaparsa direk bosancam zaten canim. Simdi elim kolum bagli
Var ama babasiyla muhatap bile degil. Dugunumuze bile gelmedi
1.5 yasinda daha canim. Simdi elom kolum bagli bakamiyorumAnladim canim. arkadaslar da soylemis zaten pek guvenme diye...
Cocuk kac yasinda is ariyor musun?
Insallah biran once kirtulur kendine guzel bir hayat kurarsin.
tatlım kendini garantiye almadan boşanma.
az sabır.
hiç muhatap olma.
sen sessiz sakin iş bulmaya bak.
Babayla sorunlu baba da sorunlu. O da senelerce dovmusBabaylada sorunlu herhalde..
o zaman kv çocuğuna baksın, sen çalış. dayın ne dedi duyunca?Destekcim. Bi daha seni sacma sapan seye doverse ben goturup birakcam dedi
o zaman kv çocuğuna baksın, sen çalış. dayın ne dedi duyunca?
Siz o eve eşiniz size sarılsın kucak açsın konuşsun diye mi döndünüz?
Küslüğünü bu kadar dert etmissiniz?
o zaman kreş varsa öyle yerlere başvur. bebeğinle çalışabileceğin en uygun iş o şimdilik.Kv calisiyor malesef. Dayim biraz kizmis
o zaman kreş varsa öyle yerlere başvur. bebeğinle çalışabileceğin en uygun iş o şimdilik.
dayınla irtibatı koparma. onlar kabul ederse bakabilirler çocuğuna.
kimsesizlik.birbirini sevmeyen çiftler neden illa evli kalmaya çalışır anlamıyorum
biri beni aydınlatsın çok karanlık kaldım. niye kağıt imzalanmış. kim kaçmış niye geri gelmiş. adam dövüyormuş kadın niye geri dönmüş. sebep neymiş adam niye dövmüş. kv ne diyormuş. kafam çok karıştı. biri özet geçsin nolur.
şu siteye senelerdir üyeyim. okuduğum en acı satırlar....Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba
Şuan evine dönmüşsün bırak küs kalsın iki yabancı gibi takılın sende kendine iş bul çocuğu kreşe ver devlet ihtiyaç sahiplerinin kreş parasının belli bir kısmını ödüyor. bir daha sözlü fiziksel şiddetin olmamasını temenni ediyorum ama adam barışırken bile dilini tutamıyor işin çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?