- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
şu siteye senelerdir üyeyim. okuduğum en acı satırlar....
Çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama dayanamadım sizler başarabilmişsiniz ne güzel tebrikler ama herkes siz gibi güçlü olamayabiliyor her mesajınızda şunu yap bunu yap demeniz boşa herkes herşeyi başarmak yapmak zorunda değil keşke yapsak ama olmuyor işte bazenSEN BENİ ANLAMIYORSUN DİYECEKSİN BANA BELKİ..
SENİ EN İYİ BEN VE BENİM GİBİLER ANLAR.. MÜCADELE VEREN ANALAR ANLAR..
BEN BU MÜCADELENİN EN BÜYÜK İBRETLİK ÖRNEĞİYİM.. 2 ÇOCUKLA ÇIKTIM YOLA HERKESE HERŞEYE KARŞI DİRENİYORUM.. DİRENECEKSİN ÇÜNKÜ SEN ANNESİN...
Ha bu arkanda durmuş halleri yani.3.5senedir dayak yerken epey arkanda durmuşlar belli.Kizlar size boyle konusmak kolay tabi ki. Arkamda anam yok babam yok. Bir kere daha denemez ayrilirsan arkanda yokuz dediler
Eee tamam daha ne gidip kalsaydınız 15 gün sanki 15 yıl mı dediler size?Bana dedikleri sadece su. Gelip en az 15 gun kadin siginma evinde kalmaniz lazim. Ondan sonra is cikarsa ise girersiniz dediler
Sen de bu yurt müdürünün lafına uyup o dangalak kocana geri dönüyorsun.İki de bir de yurt müdürü arkanda durmam dedi diyip duruyorsun.E kardeşim bu kadın zaten arkanda durmamış ki memur olmana bile yardımcı olmamış.Yurt muduru yapmiyor iste
Niye mafya falan mı bunlar yoksa peygamber mi ??Onlar herseyi yapar
Ha bu arkanda durmuş halleri yani.3.5senedir dayak yerken epey arkanda durmuşlar belli.
Çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama dayanamadım sizler başarabilmişsiniz ne güzel tebrikler ama herkes siz gibi güçlü olamayabiliyor her mesajınızda şunu yap bunu yap demeniz boşa herkes herşeyi başarmak yapmak zorunda değil keşke yapsak ama olmuyor işte bazen
Üşenmedim. 24 sayfa msjı ve cevapları okudum. Yaşadıkların zor çokk zor. Herkeze kendi çektiği ağır. Allah yardımcın olsun Nesrin. Karşıdan onu yap şunu yap demek kızmak yargılamakta kolay biliyorum bunu yapmaktan kaçınmak istiyorum ama genede gördüğüm bikaç eyi yazmak istiyorum. Zaten zor olan hayatını kendi seçimlerinle zorlaştırmak zorunda değilsin. Biz kadınlar daha ağırlaınada susarız belki katlanırız. Ama 1.5 yaşındaki çocuğunun bi günahı yok tıpkı senin o yaştayken olmadığı gibi. Sana yazılan cvpları okurken içim kabardı, bi lafınla sen hareket etmeden harekete geçicek onlarca insan var şuan konunda hani kimsesizim diyosun ya.. Kimse anne baba olamaz elbette ama senin için bi kibrit yakmak için burda olan konunu takip eden insanlar var mesela. Yurt müdürün sana iş bulsa ne bulmasa ne sen karar ver hele bi çalışmaya bugün bir ev temizlemek günlüğü 140tl üselik mis gibi sigortasıda var. Allah güç versin iş iştir hangimizin iş seçme lüksü var ?Dönmüşsün evet ama resmen dayak emeyi bekleyen bi anne var karşımda. Heresin durduğu bi yer vardır kendi kendine silkelendiği.. Dilerim senin içinde bu en hayırlısıyla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?