Sıddet sonrası eve donus

Allah yardımcın olsun kv destekcin mi

bir dahaki şiddete kadar imkanlarını zorla iş ara, kreş tarzı yerler bebeğini de kabul eder. ya da meslek kurslarına git. eşim izin vermez deme. ona sormana gerek yok. sen kendin için evladın için iyi olanı yap. kocan en fazla döver. ama lütfen boyun eğme.

Bi yola gidiyorsun bizi de arkanda suruklemek istiyorsun dedi. Ben ondan sadece is istedim sanki parami o verecekti
bir daha şiddet görürsen o adi kadını da şikayet et ki başka kadınları yakmasın.

şimdi millet senin birleşmen taraftarı güya bir yuva kurtulacak bu şekilde ama imzayla kurtulmaz ki
özürle sevgiyle ilgiyle kurtulur
adamın kuyruğu dik hala ya
bir konuşmaya çalışın kavga etmeden
ona göre aynı eve girin derim
ayrıca yurt müdürü nbunu yapıyorsa benim çevremdeki okumamış akraba sayım cok (boşanma aşamasındayım) onlar ne yapsın yine iyilermiş

Tehdit degil canim. Bi daha dene yoksa destek olmayiz dediler
cehennemin dibine gitsinler! destek mi olmuş bu kadın şimdi! bir daha gitme onun yanına. Allah göstermesin tekrarı olursa 183 ü ara. hemen hastaneye gidip darp raporu al. polise gidip şikayetçi ol raporla. ve boşanma davası aç. ıspatın olursa tazminat da alırsın, nafakada... her türlü şiddet gördüğün bir evlilikten, senin iyiliğin için (!!!!) seni o herifin yanına göndermeye çalışan sivrizekalıların yol gösterdiği hayattan daha güzelini kurarsın kendine...

Allahnaskina konusmayacagin bir adamin yanina niye geri döndün? ayrica siddet uygulayan bir adam! yurt.mudur ne yetistirme yurdun da mi buyudun?

Evet canim

Bence de canim. 183 u aradim onlarda 153 e yonlendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…