• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Evet kızlar eve geldim. Daha doğrusu getirildim. Yurt müdürüm falan birleşip eve getirtiler eşim de geldi konuştular. Yazı imzaladık ben konuşmayacağıma dair o da vurmayacağına dair. Yoksa kızımızı çekip alırız dediler. Onlar namaz kılmaya gitti bende onun yanına gittim. Onlar öyle konuşuyor ama sen ne düşünüyorsun istemiyorsan söyle dedim o da ne oldu geri mi gidecen herkese g.tümüzü actın bu sana macera oldu artık çıkar çıkar gidersin dedi. Neyse onlar cıkarken buda cıktı ardından kv geldi işte oturduk konuştuk aradan 2 saat falan geldi bu geldi hiç konuşmadı 10 dk sonra tekrar çıktı gitti. Ben yattım saat 11 de bu kaçta geldi yattı bilmiyorum. İşe giderken anahtarı almış gitmiş. Benimde dışarı çıkmam lazımdı anahtar olmadığı için kv gile geldim. Akşam da rahatsızlandım bu eve gitmiş direk. Kv msj attı gelip alcan mı diye o da alırım demiş kv ecrnnsrn rahatsız istersen bugün burda kalsın demiş o da tamam dedi. Sabah msj atmış anahtarı annemgilin posta kutusuna attım in al diye. Bende bu hava da eve gidemem dedim cvp vermedi. Hiç konuşmuyor benimle sanki herşey benim suçummuş gibi. Zaten istemiyorum bende. Bana kalsa hala boşanma taraftarıyım ne olacak bilmiyorum böyle

Anlamadim ki bir sey
Butun guzellikler (!) bir arada masallah
Sen konusmayacagina dair kagit imzaladin, kocan da seni dovmeyecegine dair imzaladi yani
Bunu saglayabilmek icin bir yurt muduru araci oldu yani
Kim bu kisi cok merak ettim.
Kocan simdi seni oldurse suclulardan birisi de o kisi de ondan diyorum.hicbir yurt muduru yapamaz boyle bir seyi ben de siginma evinde calisiyorum ilk kez sende gordum.

Anlamadim ki bir sey
Butun guzellikler (!) bir arada masallah
Sen konusmayacagina dair kagit imzaladin, kocan da seni dovmeyecegine dair imzaladi yani
Bunu saglayabilmek icin bir yurt muduru araci oldu yani
Kim bu kisi cok merak ettim.
Kocan simdi seni oldurse suclulardan birisi de o kisi de ondan diyorum.hicbir yurt muduru yapamaz boyle bir seyi ben de siginma evinde calisiyorum ilk kez sende gordum.

Canım bi önceki konumda yazıyor nasıl olduğu falan uzatmak istemedim. Aynen öyle oldu valla ama bu son artık. Tek bir tokatta cıkıp gıderım

Getirildim derken? 18i geçtiğine göre zoraki bir şey yapmama imkanına sahipsin. 6yaşındaki çocuk bile istemediği şey konusunda delice diretebiliyorken senin böyle istemedim onlar getirdi tarzı konuşman hiç inandırıcı değil. Neler yapılması gerek biliyorsun, yapıp yapmamak senin elinde.

Yetiştirme yurdunda mı büyüdünüz ?
Kızımızı alırız derken ben bunu çıkarttım anlattıklarından.
Eşinin tavırları ve kullandığı kelimeler çok itici geldi Allah yardımcın olsun...

Evet kızlar eve geldim. Daha doğrusu getirildim. Yurt müdürüm falan birleşip eve getirtiler eşim de geldi konuştular. Yazı imzaladık ben konuşmayacağıma dair o da vurmayacağına dair. Yoksa kızımızı çekip alırız dediler. Onlar namaz kılmaya gitti bende onun yanına gittim. Onlar öyle konuşuyor ama sen ne düşünüyorsun istemiyorsan söyle dedim o da ne oldu geri mi gidecen herkese g.tümüzü actın bu sana macera oldu artık çıkar çıkar gidersin dedi. Neyse onlar cıkarken buda cıktı ardından kv geldi işte oturduk konuştuk aradan 2 saat falan geldi bu geldi hiç konuşmadı 10 dk sonra tekrar çıktı gitti. Ben yattım saat 11 de bu kaçta geldi yattı bilmiyorum. İşe giderken anahtarı almış gitmiş. Benimde dışarı çıkmam lazımdı anahtar olmadığı için kv gile geldim. Akşam da rahatsızlandım bu eve gitmiş direk. Kv msj attı gelip alcan mı diye o da alırım demiş kv ecrnnsrn rahatsız istersen bugün burda kalsın demiş o da tamam dedi. Sabah msj atmış anahtarı annemgilin posta kutusuna attım in al diye. Bende bu hava da eve gidemem dedim cvp vermedi. Hiç konuşmuyor benimle sanki herşey benim suçummuş gibi. Zaten istemiyorum bende. Bana kalsa hala boşanma taraftarıyım ne olacak bilmiyorum böyle
Yani mesela konuşursan onun da dövme hakkı mı olacak. Ayrıca kim bu yurt müdürü, neyin yurdu, ne yurdu. Sen dayak yediğin eve saçma sapan insanlarla, saçma sapan ve de resmi olarak hiçbir geçerliliği olmayan kağıtları imzalayarak girersen o adam hem seni dövdüğü halde 'millete gö.ümüzü açtın' diye üste çıkar hem de yarın öbürgün dayağını yer oturursun yine. Boşanma taraftarıysan git boşan. Elin abuk sabuk insanlarına uyup da o herifle aynı evde yaşamaya devam etme. En gıcık olduğum tiplerdir bunlar. Bir karakola başvuran kadını kocasıyla barıştıran polisler, iki bu şekilde güya iyi niyetle aracı olarak kadını o şiddete sürekli maruz bırakan kıymeti kendinden menkul yaratıklar.

sen niye döndün güzel kızım.. yurt müdürünün salaklığı.. sen polise gitmeliydin.. kadın sığınma evine yerleştirirlerdi seni iş sahibi ederlerdi.. bebeğine kreş ayarlanırdı.. sen ne ettinde geri döndün...

bir değil iki değil hep şiddet görmüşsün desemki hadi bi anda oldu bidaha yapmaz (ki bidaha yapar)

boşanmış iki çocuklu bi anne olarak yazıyorum ablacım sana...elin ayağın tutuyor zaten yurtta büyümüşsün.. sana eziyet eden adama neden geri döndün kiii adam pişman bile değil..

ayrıca eski konularına baktım hamilelik ya da tam anlamadım düşük yapmışsın galiba geçmiş olsun canım ama sakın çocuk yapayım gibi bir hataya düşmeeeee bir daha.. bu adamın koynuna nasıl giricen annem sen...

kayınvaliden ne diyor bütün bu olanlara? internet kullanabiliyorsun MOR ÇATI kadın sığınma evi bi araştır bakalım telefon numaraları var.. aile ve sosyal politikalar bakanlığının şiddet gören kadınlar için telefon hattı var.. yapma böylee..

anan baban yoksa koskoca devlet var arkanda ne diye eziyet çekiyorsun..

Back
X