- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
3,5 senedir evlisin 3,5 senedir dayak yiyosun. evet eminiz ki bu sondur. ayrıca seni o kocaya geri götüren yurt müdürü kim?
Cocuk koruma evinde kaldim ben oranin muduru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3,5 senedir evlisin 3,5 senedir dayak yiyosun. evet eminiz ki bu sondur. ayrıca seni o kocaya geri götüren yurt müdürü kim?
Ayırca o imzaladığınız kağıdın hiçbir geçerliliği yok.Aradim ben sonuc cikmadi malesef
Hayir son olayda bana vurcam diye kizima geldi tokatin yarisi
Konu sahibinin memur olma şansı var alo 183 aradım ama bir sonuç çıkmadı diyor acaba nasıl oluyor bu bilginiz vardır sizin.
bu kızcağızın babası kötü bir adammış. bir bırakmış bir gelmiş annesini. annesi de dayanamamış kendini yakmış. çocuğun gözü önünde. sonra konu sahibini yurda vermişler. konu sahibi de yanılmıyorsam önlisans ya da lise mezunu. ondan sonra bu psikopat kocasıyla evlenmiş. dayak, hakaret gırla. sonra kızcağız yurt müdürüne sığınmış. o da sen susacaksın o da dövmeyecek diye sözleşme imzalatmış! bunu aklım asla almıyor. kızda dönmüş mecbur.Neden bahsediyorsun hiç anlamadım ne kağıdı imzaladın müdür kim siz nasıl bir ortamdasiniz
yakında onu da döver. niye dövmesin ki? dövmese bile çocuk annesinin dayaj yediğini göre göre büyüyecek.
15 gün mü 6 ay diye biliyorum ben sankiBana dedikleri sadece su. Gelip en az 15 gun kadin siginma evinde kalmaniz lazim. Ondan sonra is cikarsa ise girersiniz dediler
Uzerınıze kapıyı kıtlıyormuydu sankı oyle hatırlıyorumYani aile içindekileri anlattın diyor. Dövmeseydin de anlaymasaydım. Bu tv kanallarını siliyor teyzeme vs göndermiyordu brnde söyledim işte onu kastediyor
Memur olma sansi nasil oluyor anlayamadim? Sinava falan girmis mi ne olmus?Diğer konunda da yazdım alo 183 niye aramıyorsun memur olma şansın var onu niye değerlendir miyorsun.
Yok hayir buyumeyecek. Siz ne kadar inamasanizda bu son
Ya ben hic oyle bir uygulamanin gercege dondugunu gormedim. Olsa bile kim bilir ne torpilliler memur oluyordur15 gün mü 6 ay diye biliyorum ben sankidarkmore daha detaylı bilgi verir.
yetiştirme yurdunda yetişen çocukları devlet memur yapıyor öyle bir hakları var onların sınavı ayrı olabilir belki.Memur olma sansi nasil oluyor anlayamadim? Sinava falan girmis mi ne olmus?
Müge anlıda da izlemiştim yurtta büyüyen ailesini arayan çocuklar geliyordu içlerinde memurlar da vardı memur olmuşlardı öyle bir hakları var.Ya ben hic oyle bir uygulamanin gercege dondugunu gormedim. Olsa bile kim bilir ne torpilliler memur oluyordur
En fazla 6 ay kaliniyormus orda15 gün mü 6 ay diye biliyorum ben sankidarkmore daha detaylı bilgi verir.
Müge anlıda da izlemiştim yurtta büyüyen ailesini arayan çocuklar geliyordu içlerinde memurlar da vardı memur olmuşlardı öyle bir hakları var.
kanun her yerde aynıdır.yurtta büyüdüyseniz aynı haklara siz de sahipsiniz.Bizim orda oyle degil malesef
Canım geçmişini ben bilmiyorum, kısa bi özet geçsen ? yurt müdürü olayını hele hiç anlamadımyaEvet kızlar eve geldim. Daha doğrusu getirildim. Yurt müdürüm falan birleşip eve getirtiler eşim de geldi konuştular. Yazı imzaladık ben konuşmayacağıma dair o da vurmayacağına dair. Yoksa kızımızı çekip alırız dediler. Onlar namaz kılmaya gitti bende onun yanına gittim. Onlar öyle konuşuyor ama sen ne düşünüyorsun istemiyorsan söyle dedim o da ne oldu geri mi gidecen herkese g.tümüzü actın bu sana macera oldu artık çıkar çıkar gidersin dedi. Neyse onlar cıkarken buda cıktı ardından kv geldi işte oturduk konuştuk aradan 2 saat falan geldi bu geldi hiç konuşmadı 10 dk sonra tekrar çıktı gitti. Ben yattım saat 11 de bu kaçta geldi yattı bilmiyorum. İşe giderken anahtarı almış gitmiş. Benimde dışarı çıkmam lazımdı anahtar olmadığı için kv gile geldim. Akşam da rahatsızlandım bu eve gitmiş direk. Kv msj attı gelip alcan mı diye o da alırım demiş kv ecrnnsrn rahatsız istersen bugün burda kalsın demiş o da tamam dedi. Sabah msj atmış anahtarı annemgilin posta kutusuna attım in al diye. Bende bu hava da eve gidemem dedim cvp vermedi. Hiç konuşmuyor benimle sanki herşey benim suçummuş gibi. Zaten istemiyorum bende. Bana kalsa hala boşanma taraftarıyım ne olacak bilmiyorum böyle
şunu merak ediyorum, konuda hiçbir argüman yok, dayakçı bir koca ve şiddet gören bir kadın var.
olaylar buraya nasıl geldi, bu adam nasıl bu hale geldi? ilk başlarda ki 3,5 yıllık bir evlilikten söz ediliyor, bu süre zarfında ne değişti, sen konuşmayacağım diye kağıda imza atmışsın, o da dövmeyeceğim diye? ne konusuyorsun ki şiddet görüyorsun? bir yerde de "eşin, sen daha önce daha saygılıydın" demiş, saygıdan kastı ne? küfürlü mü konuşuyorsun?
değişik bir konu...
kanun her yerde aynıdır.yurtta büyüdüyseniz aynı haklara siz de sahipsiniz.