• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

Senin yurtta kaldığın için memurluk hakkın var. Form-A Belgen dolacak. Sende biliyosun bunları neden yapmıyosun peki. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum senin her türlü hakların var kullanmıyosun bunları.

bu kızcağızın babası kötü bir adammış. bir bırakmış bir gelmiş annesini. annesi de dayanamamış kendini yakmış. çocuğun gözü önünde. sonra konu sahibini yurda vermişler. konu sahibi de yanılmıyorsam önlisans ya da lise mezunu. ondan sonra bu psikopat kocasıyla evlenmiş. dayak, hakaret gırla. sonra kızcağız yurt müdürüne sığınmış. o da sen susacaksın o da dövmeyecek diye sözleşme imzalatmış! bunu aklım asla almıyor. kızda dönmüş mecbur.
Offff :(

Müge anlıda da izlemiştim yurtta büyüyen ailesini arayan çocuklar geliyordu içlerinde memurlar da vardı memur olmuşlardı öyle bir hakları var.
Anladim. Cocuk esirgemede belki vardir, anasi babasinin terk ettigi,sokakta bulunan ,gayrimesru diye atilan cocuklarda var oyle bir uygulama ama bu durumda gecerli olacagini sanmiyorum. En azindan ben hic gormedim 15 yildir

Senin yurtta kaldığın için memurluk hakkın var. Form-A Belgen dolacak. Sende biliyosun bunları neden yapmıyosun peki. Ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum senin her türlü hakların var kullanmıyosun bunları.
Aynen ondan bahsediyorum programda izledim kaç kiş memur olmuş.

Canım geçmişini ben bilmiyorum, kısa bi özet geçsen ? yurt müdürü olayını hele hiç anlamadımya:işsiz:

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani

Ben 7 sene cocuk koruma evinde kaldim oranin muduru

Anladim. Cocuk esirgemede belki vardir, anasi babasinin terk ettigi,sokakta bulunan ,gayrimesru diye atilan cocuklarda var oyle bir uygulama ama bu durumda gecerli olacagini sanmiyorum. En azindan ben hic gormedim 15 yildir
Varmış yukarıda bir arkadaş yazmış sosyal hizmetlerde çalışıyormuş form doldurması gerekmiş.

Varmış yukarıda bir arkadaş yazmış sosyal hizmetlerde çalışıyormuş form doldurması gerekmiş.
Insallah basarirlar ne diyeyim. Bahsi gecen cocuk cok kucuk degil mi? Ve halen baba uzerinde velayeti var. boyle durumlar icin de gecerli ise ne mutlu.

dark var böyle bir uygulama. benim çalıştığım kurum da 2 tane vardı. anne babaları sağlar. büyük yaşta bırakmışlar çocukları. hatta birinin ailesi sadece bu çocuğunu bıraktığı için silmişti onları tamamen. 2 si de memur olmuştu. tabi açık açık soramadım yaralarını deşmemek için. ve onların farklı hakları vardı.
bir tane bayan vardı hatta. eşinden dayak yiyordu, maaş kartını almış günlük 1 lira harçlık veriyordu. kızın bilgilerini gizli tutarak kimsenin bilgisi olmayan bir başka ile tayinini yapıp müdürüne talimat vermişler. anası babası gibi göz kulak olacaksın, elini üzerinden çekmeyeceksin diye . sürekli kontrol de ediliyormuş hatta. tabi işin içinde olup özellikle araştırması konusahibinin çok sağlıklı olur.

Bir önceki konunda çok sey yazdık sana cok fikir verdik memurluğu araştır dedik
ama caresiz kalmışın belliki
Ama güzelim senin küsmen onun pişmanlık göstermesi gerekirken tam tersi oluyor
Buda kendin döndüğün için böyle
Madem dönecektin bari eşin ve ailesi gelip seni alsaydı özür dileseydi...

Asla gelmem dedi

Back
X