Şiddet uygulayan eş

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.566
426
73
26
İyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm. 1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım

Simdi bir kurbaga varmis bacım. Dolaşırken ata nal cakildigini görmüş. Bil bakalim ne yapmış? O da gitmis ayaklarini uzatmış. Hem de bi kere degil bir yildir uzatiyormus bir yandan da ben bunu hak ettim mi dermiş. Kissadan hisse

Yanlışa yanlışla tepki veriyorsunuz. Eşinizi asla onaylamıyorum şiddet uyguladığında yapmanız gereken şey KADES uygulaması ile güvenlik güçlerini çağırmak.

Gerekçesi ne olursa olsun şiddet uygulayan birinden uzak durmalısınız. Kişiliğinizi hiçe sayıyor. Sirf güç olarak sizden üstün diye bunu yapma hakkını kendinde görüyor. Ve ilk kezde olmamis son olmayacağı da belli.

Allah yardımcınız olsun üzüldüm sizin için yani yeni evlisiniz ve yaşınızda daha küçük bunları yaşamak haliyle yorucak sizi . Şiddetin hiç bir mazereti olamaz bence ki hadi oldu diyelim eşiniz kötü konuştuğunuz için şiddet uyguladığını söylüyor ya madem sizde sakin kalmaya çalışın tartışma esnasında vs bakalım hala bahaneler bulabilcek mi !

Siddet yüzünden boşandım
Defalarca affettim bir daha olmaz sandım
Her defasında daha fazlası oldu
Siddet uygulayan erkeği ne aile terapisti ne de başka birsey değiştirmez
O yüzden çocuk da olmadan kaçıp kurtar kendini

Birincisi şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. "S.ktir git" demeniz dövmesi için haklı bir sebep değil.
İkincisi asla çocuk yapmayın.
Derhal darp raporu alın ve boşanma davası açın.
Yoksa değil bir yıl önünüzdeki on yıllar boyunca bu adamın dayağını yer durursunuz. Tabi elinde kalmazsanız da yaşarsanız yani.

Çok haklısınız ailem bilse asla beni yollamaz yanına. Annem hep beni tutar. Ama ne yapacağımı şaşırdım

Çok haklısınız ailem bilse asla beni yollamaz yanına. Annem hep beni tutar. Ama ne yapacağımı şaşırdım
Kardeş, yaşamak istiyor musun? 30'larını 40larını görmek istiyor musun?
Ha yok ben intihara meyilliyim diyorsan, o başka.
Eğer canını seviyorsan hemen boşanmak için adımları at.
Yoksa yine bir dayak esnasında elinde kalırsın bu adamın. Pisi pisine ölürsün bak.
Neyinden geçemiyorsun daha bu adamın? Ne yapacağını bilmiyormuşsun ya? Neyi cazip yani?
Ailen duysa ne üzülür ya, kızımız onca eziyet görmüş de bize dememiş diye. Ailen seni bir adam dayaktan öldürsün diye mi doğurdu, yetiştirdi?

Gun geçtikçe şiddet durmaz hatta dozu artar bence derhal o evden çıkın ve o adamı boşayın hatta darp raporu alın eve polis çağırın ki sizi bir daha rahatsız edemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…