Allah yardımcınız olsun üzüldüm sizin için yani yeni evlisiniz ve yaşınızda daha küçük bunları yaşamak haliyle yorucak sizi . Şiddetin hiç bir mazereti olamaz bence ki hadi oldu diyelim eşiniz kötü konuştuğunuz için şiddet uyguladığını söylüyor ya madem sizde sakin kalmaya çalışın tartışma esnasında vs bakalım hala bahaneler bulabilcek mi !İyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm.1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım
Siddet yüzünden boşandımİyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm.1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım
Kardeş, yaşamak istiyor musun? 30'larını 40larını görmek istiyor musun?Çok haklısınız ailem bilse asla beni yollamaz yanına. Annem hep beni tutar. Ama ne yapacağımı şaşırdım
Gun geçtikçe şiddet durmaz hatta dozu artar bence derhal o evden çıkın ve o adamı boşayın hatta darp raporu alın eve polis çağırın ki sizi bir daha rahatsız edemesinİyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm.1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım
Niye şaşırıyorsunuz ? Size şiddet uygulayan insandan ayrılıp annenizin yanına gideceksiniz. Düşünecek ne var bunda ?Çok haklısınız ailem bilse asla beni yollamaz yanına. Annem hep beni tutar. Ama ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?